Erken degil mi?
Printable View
ADİ HERİF YİNE BAŞKA YERLERDE DOLAPLAR ÇEVİRMEYE BAŞLAMIŞ BAŞLADIĞIN İŞLERİ BİTİR ONDAN SONRA BAŞKA TARAFLARA GİT
burada yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir sadece beni bağlar
KLGYO+IBC DE
GEL GEL YAPIYO
ANINDA 10 KADEMEYE BİRDEN VEREBİLİYO
Marko Pasa Ankara Cankaya'dan ev almis.
:)
Temerrüt alışı var.ucuza kaptırmayın.
SAKIN OLA MALLARINIZI KAPTIRMAYIN
Ewet kapa düştü
ilk alımımı 4,01 den yaptım daha maliyetime çok var... küçük bir miktarla girdim,maliyet düşüreyim derken boğuldum... bende filmin henüz bitmediğini düşünüyorum.satarak hisseyi baskılayan metro da mal kalmadı şimdilik satmayı düşünmüyorum.
J.P Morgan sanırım nisanda hedef fiyatını 4,3 ten 5,2 ye çıkarmıştı.Bakalım neler göreceğiz.
Y.T.D
Zamanında açığa satanların hisseleri yerine koymamasından dolayı mı oluyor bu temerrüt satışları?
Olumlumudur temerrüt alışı?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GALİP YAA GİTTİ OZGYO YA ULA UŞAUM BURDA KAĞIDIN VARKEN NE İŞİN VAR SAĞDA SOLDA
Temerrüt alımı 189,499 adetmiş.çok fazla bi miktar değil.Ben metronun satışlarını karşılayanların bi planları olduğu ümidini taşıyorum... bu hissede henüz film bitmedi diye inanıyorum.
Y.T.D
melih bey, teşekkürler. böyle bi kağıttan haberim bile yoktu. herhalde 3den aşağısı olmaz diye aldık, 3,2x sepetledik. kar cepte güzel..
arap şeyhi gelmedi ama galip ağayı sarkuya bekliyoruz..
demiştim
geldi mi ne uyuz hareketlenmiş gibi.:):)
yatırım tavsiyedi değil olması imkansız, ne anlatır ki yazılanlar.
Allah bereket versin. Bol kazançlar dilerim
maşallah kimleri görüyorum burada. sayın forsa hoş geldin. ben zaman zaman bu kağıttan sana bahsettim. ben 1.30 lardan girdim ve benim beklentim Riva arazisiydi. Şikayetlerim de bununla ilgili.
tavsiyene uydum Burdan kazandıklarımı sarkuya aktarıyorum.
Galip ağayı da oraya bekliyoruz kesin gelir.
metronun tüm hisseleri sattığını nerden çıkardınız? %19,84 hisse(3.8M) payı var şu an dağılımda. %31 iş yatırım..dağılımdaki toplam hisse 18M.., 0.8M hisse metro alımda....hissenin hızlı yükselmemesinin sebebi aşırı satışlar....
küçük yatırımcının ilgisini çekip, elindeki malı küçüklere yıkacak bir potansiyel oluşturana kadar al sat yapacak ve patronla anlaştığı noktaya kadar kağıdı götürecek.
bu filimlerin genel seneryosu bu.
kaldı ki bu kağıtta beklenti ve temel veriler de dikkate alınmalı.
Koç kendisine golf sahası yapmak için 26 miyona aldığı Riva arazisinin küçük yatırımcıya olan diyetini ödesin. var mı öyle milyar dolarlık araziyi 100 milyona kapatmak?
küçük yatırımcı fazla girdi herhalde. Galip ağa kimseyi zengin etmez...:)
yön halen aşağı gibi gözüküyor.....çıkış için çok erken... galip ağa istediği zaman yükseltir 19% genel metro hissesi, 18m genel dağılımda hisse....ytd
derinlik analizine bakın kap vs bunlar boş, metro olmasa çoktan jp morgan hedefi vurulurdu....ytd, dalgalanmanın en büyük sebebi metro....
Tesekkur ederim. Amacim isguzarlik yapmak degil kesinlikle, sadece KY olarak bu tur gelismelere gore yatirimlarimi planliyorum. Bu hisse icin aslinda gectigimiz gunlerde "pay dagilimi verebilecek var mi?" diye sormustum ama karambole gitmis.
Su durumda anliyorum ki bu hissede hareket devam edecek gibi. Duserse alttan aliriz, cikarsa da elden cikartiriz artik. Tesekkurler...
yine bastılar...
Dokunanı yakarım diyor
LG-D723 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yarınki negatif görüntüyü görelim, hisse uçtu uzaya gidecek yorumundan ziyade....hisse kaç tavan yapmış, yükseliş sonrası neler yaşamış inceleyelim, yeni bir çıkış için çok erken. en az 10 gün paralel gitmesi gerekir diye gözüküyor, son bir aşağı saldıktan sonra.....
bi çırpıda 10 kademe verdiler...
ŞEREFTEN YOKSUN İNSANLAR İNSANLARIN KANINI EMİYORLAR
2.90 kapanış, genel hisse dağılımı %20,82 metro(toplam hisse 18m). gördünüz mü tavanı? yarın düşüş ihtimali yüksek en az %5....ytd
Her turlu fikre ve yoruma acik olmaliyiz. Arkadasimizin bu yorumunda dahi hiise orani gibi kritik bir bilgi var. Diger kismi kendisinin sahsi dusuncesidir. Birakalim herkes bilgisini ve fikrini paylassin, bizler de kendi ozgur irademizle kararlarimizi verelim. Sahsen benim hissem olmasina ragmen ben de yarin icin dusus bekliyorum ve pozisyonumu ona gore aliyorum. Tesekkurler...
İyi tarafından bakmak lazım gün içi yukarı aşağı yaptı ama(birazda kapa düşen temerrüt haberinin etkisiyle)düşüş trendinden çıkmakta olduğunu düşünüyorum.
LG-D723 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hisse dağılım bilgisi bilgi amaçlı, düşüşün tam bitmediği kanaatindeyim....