Ayrıca 4.55 desteği var grafikten gördüğüm kadarıyla. Bu fiyat yükseliş trendinin devamı için önemli. Daha olmadı 4.30 üstü görünüyor destek olarak.
ZTE Blade V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ayrıca 4.55 desteği var grafikten gördüğüm kadarıyla. Bu fiyat yükseliş trendinin devamı için önemli. Daha olmadı 4.30 üstü görünüyor destek olarak.
https://i.hizliresim.com/5D0Zlj.jpg
Hedef vermek yasak olduğu için yorum yapamıyorum, ama herşey açık gözüküyor. Umarım burası dip olur.
O da değil ne burda ne de twitter da pasta koyan yok yabancı mi almış kim almış satmış biz de görelim ....
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İktisat okumuş biri olarak ülkede aynı anda hem döviz hemde faiz yükseliyorsa gerisini tahmin etmek bile istemiyorum. Umarım bu gidişat kalıcı değildir.
Ülke ekonomisi bitmiş okey dönüyor...
Merkez bankasına helal olsun dolar tahmini tuttu lakin önlem alma konusunda çok aciz.
Bu kadar ümitsiz olmayın arkadaşlar, şu an en dibi gördü zaten(4,53), dahada düşeceğini düşünmüyorum..yükselen trend içinde gidiyor..Yakın zamanda yeni bi zirve yapacağını düşünüyorum..Yükselince satılıyor diyenler, düşünce satış iptal olabilir diyenlen ortaya çıkıyor..Sabredin ve bekleyin, herkes kazanır inş
Bırakın ağlamayı döndü 53 den işte
satış bıtti sanırım bi kademe atın
Aşağı aşağı basıp kapanışda bir 4,72 üstü yaparsa muhteşem olur. Ama hacimde olmalı. Bu arada moral düzeltmek için Bossa yı hatırlayın 14lere gelmesi kolay olmadı. yukarı aşağı yukarı aşağı engebeli, bir haber 14 TL şu an. YTD
Kademe https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1ba9a3f65e.jpg
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben şahsen ortaklık haberi gelir mi acaba diye bekliyorum. Yoksa satıp çıkıcam borsadan. Şuan ki ekonomik veriler hiç iyi değil keza. Mantık şimdi sat çık diyor ama sattıktan sonra ortaklık haberi gelir diye korkuyorum. Daha önce bu tarz şansları kaçırdım bu yüzden. Yoksa memleket ekonomik olarak güllük gülüstanlık :)) Neyse siz yine de kendi kararınızı kendiniz verin.ytd.
Birisi dun ve bugun top;lamda %13- eksi yi yorumlayabilirmi ? yarinda muhtemelen eksi yapacak... sonraki gunde.. Ay kaanisimi yoksa baska biseymi neden' ned'r ? gidecek kagit iki gun ustuuste eksi yapmasi normal degil bana gore.. YTD
Inanilir gibi degil, sasa dun -%10 bugun +%10 ve bu islem hacmi ile... nasil bir kagitmis arkadas .. Bu vakko da bosuna tirmalama isi...
Bence 4,55 direncinde döndü gibi. İnslh da dönmüştür..
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse fiyatındaki düşüşün durmasının beklendiği noktaya ( fiyata ) DESTEK NOKTASI denir. Bu hissenin destek noktası 4.55 değil 4.51'dir. Şu an görünen Direnç noktası ise 4.78'dir.Bugün desteğe değmeden tekrar 4.60 üzeri atıp 4.63'te karanlık odada alıcılı görünümde kapanış yapması olumlu ve umut verici olmuştur. Kötünün iyisi gibi düşünmek gerek. Ekonomik göstergeler korkutuyor. Yarın herşey normal olur ve 4.78 direncini hacimli geçerse güneş yeniden doğar. Ayrıca olumlu diyebileceğim önemli bir husus da hisse düşüşte olmasına rağmen hala yükselen kanal içerisinde geziyor. Gün ola harman ola, sabır ola sarman ola.NŞA'da ben bu cumaya kadar 5.70 5.80 bekliyordum ama şimdi 4.80'e göbek atacak durumdayız. ( kişisel yorumum budur)
Kapanış güzel bence, hisselerin hepsinin düştüğünü de düşünürsek. 60dk lık grafikde ise bariz dönüş sinyali ve PU gözüküyor. YTD
Hicte guzel degil bence, olayin icinde oyun var o nedenle, satis beklentisini bence kimselere haber almamis alsa idi bugun dunku boslugu doldururdu..Sadece bu beklentiyi kullanan spek var karsimizda , dun tesvik beklentisini bahane edip cakti ve ilk cakilan bu degildi ve bugun tesvik beklentisi ile cakilan kagitlarin neredeyse hepsi vakko haric arti kapatti...Gerel@i takip ediyor olabilirmi bu spek yada gerel ile ayni spekmidir cunku ayni anda dusuyorlar sanki... Kel alaka da olabilir...
bana gore birkac ay 5 leri bir daha goremez bu vakko...5 ustunden cok mal kaptirdi spek geri almadan zor gibi...
Dost madem birkaç ay bekletir başka kağıtlarda şansını dene ne gerek var burda kendini uzuyorsun
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu hafta yine bi çıkış yapacak görürsünüz:)
Nasıl yani.. 5 TL den mal mı kaptırılır. Fiyat zaten 4.63 olmuş. Ben şimdi 4.80 den satmaya razıyım.. Keşke bende o fiyattan birine kaptırsaydım :)) eğer öyle bir durum varsa (nereden biliyorsan artık) malı vermiş adam şimdi keyifini sürüyordur..
Bence fincanın kulbunu bugün tamamladı.
Ek 17514
Ahanda bu
Beyler enseyi karatmayın bir izleyin unutmayalım 4,20 lerden 5,40a gitti hisse. Eğer 4,50lerden dönerse 5,40 falandan daha fazla cıkar bu sefer bence..
öyle olacak ,yeni bir zirve denemesi yapacak bencede.Allah büyüktür biraz sabır...
Satis dediler sona yaklasti dediler , sirket bi aciklama yapsa bari oda yok.. satis haberi 380 de cikti bugun fiyat 460 %20 sadece satis fiyatlamis bu sizce normal mi ? . Satis hikayesi olan bir sirket simdiye 2 katina cikmaliydi... heleki sirket fiyatinida yaklasik paylasmislar di...,Link bilgisayar 6 liradan 18 TL oldu..vakko da cok pis baski var...
4.71 acele ettim girdim tekrar ..yarin cikis bekliyorum ..bu sefer yeni zirveler bekliyorum.satis dedikodulari 3 liradayken cikti subat ayinda yonetim henuz anlasma yok dedi ve yeni bir gelisme olmadigini bildirdi suan durum ne bilmiyorum ..bu hisse 6 ya ciksa ky filan kalmaz satis gercek olursa cok daha buyuk rakamlara ky siz gider gittigi yerde ky ye birakirlar.o zaman sahibi ky olur.ytd
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı günler hayırlı kazançlar. Artıda açılıp artıda kapanacak bir günümüz olur temennim.
bugun %10- yaparmi ?
4,64 açtı, haydi bismillah.
piyasa hafif alıcılı açılıyor biz 4.67 açıp 4.56 görüyoruz::((((
Kademeler nasıl arkadaşlar ???
en geç haftaya çarşamba veya perşembe günü tepki vereceğini düşünüyorum..ytd
Halka acikligi cok az 16 milyon hisse var... asansor hissesi ama isteselerdi suanda bu kagidi 10 TL yapmslardi ama yamak istemiyorlar..tahtayi 1 lot ile yamultabiliyosun, kademeler bos... buralarda daha guzel para kazaniyorlar bir arkadasin dedigi gibi..