5 den verdiğim banvit. Zirveden dönen aselsan sürekli satış haberleriyle gündeme gelen ülker uzun vade kağıdı olamaz. Thy garan soda eregli petkim uzun kağıdıdır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
kkk1976 ben zarar ettim siz de zarar ederseniz inan mutlu olmam. inşallah senin dediklerin olur.. ama 2.850 de iken aynı senin gibi çılgınlarca kağıdı öven kağıt yükselecek diyen arkadaşlar vardı. sonucu gördük. neyse 10 ay sonra tekrar bakıcam. hayırlı bol kazançlar
İyi niyetli biri olmadığın aşikar burdan zararla çıkmışsın ve anladığım kadarıyla bu hissede bir kuruş yatırımın yok ve milletin kafasını bulandırmak için boş boş yazıyorsun şimdi soruyorum ben kazansam sana ne faydası var zarar etsem ne faydana burda beyhude konuşup milletin vebaline neden giriyorsun parası olmayanın buda zaten işi yok olanda kar etmesinide zararına katlanmasınıda göze alarak burda zaten boşuna küfür ettirtme kendine 300e yakın yorumun var maşallah hep yanar döner cümleler dansöz gibi kıvırıyorsun hep
MB & Ö
Kağıt pahalı değil defter değeri 1 tahminime göre tahta yapıcının maliyetini bile kurtarmıyor döviz bazında durum daha kötü daha iner mi derseniz indirebilir ancak acıtır zaten tahtada fazla mal yok bırakın milyonlarca lotun sahibi düşünsün siz rahatınıza bakın, ha yüksekten alan tatbiki risk alır siyasi ekonomik konjonktür tatbiki risklidir ancak şu geldiğimiz fiyata satın demek de biraz art niyetli davranmak olur her ne ise borsaya giren zaten bunları bilir herkesin aklı kendine yeter kimse yırtınmasın saygılı olsun yeter
Cok kisa bir bilgi paylasmak isterim ki kagidin 5.5 denen sevyelere gelmesi Galip Özturk denen metro hold. Sahibi adamin vurgun yapip kacmasidir. Ki yakin zamanda bera hold. Icbct kilergyo gibi firmalardaki hareketler de kendisine aittir. Ama bir dur diyebilen kimse de yoktur. Ytd.
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi oğlum be 1,74 te 5.000 bekliyom gelde maliyeti biraz daha düşürek.
EEEE maliyeti de düşürdük kıpraş artık. Herkeze bol kazançlar iyi kandiller arkadaşlar
Tüm dostların kandili hayırlı mübarek olsun metro yine dönüyor tahtada
Günün takasını paylasabilecek var mi
4.39 dan dönen bu kağıdı kimse sana bu fiyatlardan vermez hadi sıkıysa kademeleri doldur bakalım elinden alsınlar oyuncağını
sayende kesenden guldum..allah razi olsun.selamlar sevgiler.buarada 226.maliyetle citynin aldigi 1 milyon lot cok az kaldi..tagta suanda us yatirimin dengesuzliklerini saymassak bosta..oda neyapcagina karar veremedi..birisi alir surersr cikis erken basmar yoksa philipteki arkadaska bir kademe alttan al yukari yaz oynar dururuz..selamlar ytd.
dava oyle bikacgunluk is deil.bizimkisini etkilermi her hisse kadar etkiler..zaten konu BM.tasiniyor.vakfine gelince olacagini oldu..500 bin kemiksiz ile 2 tl de solugu alir.ikili dip yaptik ve 60 dakikalikta bollinger iyice daraldi..hep birlikte gorecegiz..is yatirimdaki arkadas hergun zarar ediyor ondanda kurtuluursak iyi olur.hos sayesinde trade ediyoruz ama..ytd.
Tüm dostlara iyi akşamlar bugün hisseyi takip ettim çok kötü değildi ama anasinda sıkıntı vardı anada sıkıntı olunca cocuklarada sirayet edebilir
endex cok kararsiz..artik yil sonu bilancolar yaklasiyir..bir sure endex 105.bin 101. bin araliginda dinlenir..hisse bazli operasyonlar olur..hafif tahtalarda dolar bazli bak8nca cokecek bir durum yok..tl zaten pul oldu bu yonuyle bakinca..hisselere son bir ayda tldeki %15 lik kaybida eklerseniz.tabi turkiyede heran hersey olur....ytd.
Tavana mı gidiyor?
Hayırdır!
Forum ölü topragı serpilmis gibi!
Kaşınmadan oturun bence
MB & Ö
Yarın ne yapar galip agamı geldi acep gelmişse hoş gelmiş yeni zirve isteriz aşşa olmaz.ytd.
Azcık kıpraştın teşekkürler ama devamını da getir be kardeşim. 1,90 üstünde kapatda ümidimizi koruyalım..
Hemen niye gömüyorsun, kaçmıyoruz burdayız
CITI MENKUL koltuğunda arap var galiba :)
#vakfn 1,98 sonrası üst kana geçer ->2,60
Ek 11846
2 milyon tl. Para girişi olmuş hisse eksi de var bir oyun belli olur. Açıkçı varsa ekmek yeriz :)
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
517 bin lot açık var ayrılda gel sen :) yarın öpecekler
Elinde olan vermesin uçuracaklar düşükten
bu kaattan büyük zarra edenlerdenim . ilk sert yükselişinde galib itinin olacağını farkedememiştim. 1 sene geçti hala kendimi toparlamayadım.. elbet bu alçaklarında sonu gelecek bir gün. hırsızlar şimdilik yesinler dünya malını ..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...13fe0c4387.pngAn itibarı ile alıcı yok satan satana Galip ağa toplar bu malı gibime geliyor[emoji848]
MB & Ö
[emoji104]yemedi sanırım alımı iptal etti[emoji214]
MB & Ö
Bu hissede büyük oyunlar dönüyor beni dinlerseniz bimere yazalım kayyum falan atansın böyle birezalet olamaz çalan oynayan belli değil
MB & Ö