Katılıyorum gözden kaçırılmaması gereken ayrıntılar bunlar ayrıca başka ceza gelirmi onu takip etmeli
Printable View
Katılıyorum gözden kaçırılmaması gereken ayrıntılar bunlar ayrıca başka ceza gelirmi onu takip etmeli
Taban vs demiyorum hocam. İnşallah olmaz hatta keşke tavan olsa. Zira elimde mal var. 1.20 bugün alımım var. Aşağı geldikçe de taban marjı küçülüyor. Yarın 24 kademe var. Bugün 30 kademe vardı. Ancak ben beklemek için aldım. Hisse yakında trade ettirecek o zaman maliyet çok düşecek. Her şey olabilir, kimse bilemez.
Ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Önceki yazımda belirtmiştim. 1, 18-19 dan dönüp 1, 28-29 çıkartır ordan gömer. Ben olsaydım böyle yapardım demicem çünkü onun gibi gaddar asla olamam. Ben olsam 5 tavan çeker herkesi zarardan kurtarırdım. Ne olursa olsun almıyorum. Aldığımızı 1, 39 dan zararına verdik zaten. Benden daha fazla koparmasına izin vermeyeceğim. Sonuçta bizimkisi tahmin gaddar adam galip bu belli olmaz 2 taban daha yapsa yine şaşırmam. Yalnız yarın bir devre kesicilik hareket brüt takasa girmesine yeter bunu da gözardı etmeyin derim. Eğer galibe gömerseniz de sevinirim. ytd
Şahsi tahminim bir daha taban yapmayacağı eğer satışa devam edecekse bile tekrar ilk seans içi 1.34 lere kadar çıkarıp yine 1.20 ler veya 1.17ler gibi düşüşün sonlanacağı kanaatindeyim bir müddet ise buralarda demleneceğini düşünüyorum.
Mrgyo 1.99 seviyesini sürekli stop olarak koymustuk.
Bizi aynı isimle twitterdan takip edebilirsiniz.
[attach=confıg]13671[/attach]
[attach=confıg]13672[/attach]
Bu adamın derdi neydi bu kadar sattı...sirket sahipleri umrunda değil sanki...halbuki bal gibi haberleri var...bu şirket batmadıysa tabi bu destekte kalacaktır..yoksa 1 altına hazır olunmalı....ya da satıp zararına çıkmalı...y.t.d...
Derdi her zaman ki derdi ky yı sövüşleyip para kazanmak. Adama 6 ay öncesinde başlamış 1 in altında toplamaya. Çoğunluğunu 1,50 üzerinde satmış. Buraya yatırdığı parayı ikiye katlamış. Elinde tahminen 5 milyon hisse kalmış nerden verirse kar. Başka ne olsun. Hissenin birton uzun vadeli müşterisi olmuş. 0, 60 tan 1, 20 ye gelmiş martı patronları da memnun daha ne olsun. Bakınız spk da bunlardan yana mal bitmeden brüt takasada almadı. Eminim ki bugün devre kesici yemeden çoğunluğunu 1, 20 lerden yedirip malı bitirip hisseyi bu fiyatlarda bırakıp gidecek. Sonrası hisse yatay seyreder. 2 ay sonra 1, 20 den 1, 50 ye kadar toplar. Onları da 2, 5 tan satar. Ytd
Şu mantıksız geldi...madem buralardan kalanı satıp ve gelip tekrar sattığı yerden niye alsin...ya 1 altına gelecek satarak ya da satmayı bitirecek...ozaman toplama olayı mantikli olur...bence..y.t.d...
1,20 ye çok mal vermedi, 6,5 milyon lotun yaklaşık %70 i alici %30 satıcı kısmı. Buda 4,5 milyon lot alindi 1,20 lerden demektir. Satılan ancak 2 milyon lor civarı.
Ben alim yazdım 1,18 den aşağılara gelirse alırım yüklü , ama tabloya gore 1,20 üzeri gibi görünüyor. Benim kanaatim 1,29 lara kadar çıkartabilirler gün içinde. Çıkarsa milletin zararı bir nebze azalır,çıkmassa da bende araniza dahil olurum bugün.hayırlısı.ytd
İnsanlar sanıyor ki dun taban çok ku aldı, bence ku dun tabandan almadı, aldıysa da çokhain azdır,ky nin maliyeti 1,35 üzeridir diye düşünüyorum.tabandan kendileri aralarında al sat yaptılar, varsa 1,20 den ky burada yazabilir. Benc e çok azdır. Ky ne zaman alıma baslar maliyet düşürmek için ancak 1,10 liralara doğru inerse başlar, çoğuda bunu bekliyordur , maliyeti 1,35 üzeri olanların. Benim tahminim bu yönde.ytd
hani bürütte girecekti.... girmemiş..... bu kötü bence.... bürüte girmesi için bir taban daha mı yaptıracak...... k ytd....
Denyo bugün satışa geçmemiş henüz, ama panik yetti zaten.
Sent from my iPad using hisse.net
Dün tabandan alan ak yatırım zararına mal satıyor.Şu an en çok satıcı o 271 bin lot ile.Öte yandan dün en çok satan Şeker ise bugün 482 bin lot ile en iyi alıcı.
12000 1.13 e gönderdim, adam öyle ibn ki hemen 1.17 ye kaldırdı, 250 bin alım girdi 1.15, tekrar aldırmak için sanırım sonra olan oldu zararına verdim ama kardayım şu duruma göre
Anlaşılan bugün de taban, spk bilerek bu adama göz yumuyor. Yazık.
Galip kendi hisseleride dahil bütün girdiği hisselere tecavüz edip gidiyor, hükümet buna ses çıkarmıyor, taban tavan yapan bütün hisselerde bu it var, spk ile anlaşmalı.Yazık bugün bistin bu denli satış yemesine bu itin yaptığı işlemler neden oluyor. Halada kimse birşey yapmıyor bu ite.yazıkki yazık, burdada milleti yine iyi dolandırdı.
hayrınıza bır derinlik atında bakalım
İŞ dansöz gibi..
derinlik lütfen....
90 altı olacagını sanmıyorum bekleyelim bakalım
Buralarda tutunmaya çalışıyor.1.10da alıcı 300 bini geçti umarım 1.20 yi aşarız bugün.
devremi kesti ne....
Ne çıktıkı kesti...duserken bakmaz...y.t.d..
Artık malı bitirdi devre kesici de gelir brüt takasta geçmiş olsun cümleten.ytd
gençler günlük grafik drogon doji yapmış yukarı patlayabilir .. kesinlikle ytd
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
secret bir derinlik daha riça itibarını verdik hayır duası ettik baskada yapacak bişey varsa sen söle yardımımız varsa ne mutlu
Buyursunlar..
https://i.hizliresim.com/VrAlAv.jpg
ya tavan ya taban gibi görünüyor........k ytd....
1,10 dan devir yada virman mı yapıyor....ytd
arsız bu adam ya. 1 milyon hissesi kaldı öğleden önce hisseyi çöp eder, herşeyi ettiği gibi. s. olur gider
Sent from my iPad using hisse.net