2yi devirecek gibi bir his var...
Printable View
hadi bakalım 2 olsun benim olsun https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1acc8c120d.jpg
Gesendet von meinem LYA-L29 mit Tapatalk
yılların emmicisisiniz bi 2 ye getiremediniz hala..
Ben satınca gidiyor, sizlerin hatırına az bişey daha vereyim bari[emoji2]
Venus_V3_5070 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buna da şükür.
Gecen hafta 77 bu hafta 97
2 ler haftaya insallah.
Kap a haber düşmüş 18 13 te:
“Şirketimiz'in sermayesinde %99,99 oranında paya sahip olacağı "D Yatırım Bankası Anonim Şirketi"nin, 150.000.000 Türk Lirası başlangıç sermayesi ile kuruluşuna izin alınmak üzere Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na başvuruda bulunulduğu, 20.09.2019 tarihli Özel Durum Açıklamamız ile daha önce kamuya duyurulmuştu.
Bu defa Şirketimiz'in 06.12.2019 tarih ve 2019-34 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile D Yatırım Bankası Anonim Şirketi'nin başlangıç sermayesi 200.000.000 Türk Lirası'na revize edilmekte olup, Şirketimiz D Yatırım Bankası Anonim Şirketi'nde kurucu ortak sıfatı ile 199.998.180 Türk Lirası tutarında sermaye payına sahip olacaktır.“
Anlaşılan emmiye 150 az 200 yap sermayeyi demişler. Bu iyi haber. Hele izni yarın sayın cumhurbaşkanı ilan ederse galada süper olur. Bu gala başka gala[emoji847]
MAR-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kasadaki parayla 70-80milyon dolara 5-6tane 5yıldız otel alabilir, borçsuz.
Bacasız sanayi, para basıyorlar...
Bence ilk satın alma haberi otomotiv yan sanayi olacak. Bakınız ditaş hareketi...
İşte bu...
Kckytrmci nin beklediği buydu.[emoji2][emoji2]
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sata sata lot kalmıycak[emoji2] [emoji2] [emoji2]
Evet, ülkemiz turizm yönünden şanslı bir konumda; aynı anda 4 mevsimi yaşıyor ve yaşatıyor bu çok iyi ama, unutulmamalı ki aynı zamanda etrafı ateş çemberi, bu da büyük handikap..
Yumurtaları aynı sepette toplamamak lazım:))
Ülkemiz genç, görünür gelecekte de bu durum artarak devam edeceğe benziyor,
Ben olsam, bu potansiyele dönük yatırımlar planlardım..
Bu arada bir not, başka bir şey için araştırmıştım :)); 65 ile 80 (dahil) yaş arası 7 küsür milyon orta ve yaşlı denebilecek insanımıza karşılık, sırf 14 ile 18 (dahil) yaş arası 7,7 milyon gencimiz var..
Sn. Beski
doğan enerji, ditaş,otomotiv pazarlama satış, milat turizm, avm, dergi grubu, mipaz, çelik halat... Kurulacak yatırım bankası. Tek sepette değiliz. Antalya cennet, toplasın otelleri, dohol kaça gider acaba?
Temsa karlı bir şirketmi? Mitsubishi satışları çok zayıf. Suzukinin satışları, piyasa payı da düşük.Otomotiv satış pazarlama ile satın almaya girecekse satış payı yüksek bir marka almalı.
Kimseler yok, herkes akşamki galaya mı hazırlanıyor :))
Reisten güzel bir konuşma ve mesaj, haftaya 2üzerine hızlı atarız...
ropdöşambırımı giydim bekliyorum.. Pinpincinin kulakları çınlasın..
14 aralıkta bi gala daha varmış.. emmi Beyaz Show a çıkacakmış..
https://t24.com.tr/amp/haber/dogan-h...utluyor,851201
Erdoğan'dan Aydın Doğan'a övgü dolu konuşma
Daha sonra bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan; medya patronluğu döneminde çok ağır ifadelerle eleştirdiği Aydın Doğan için övgülerle dolu bir konuşma yaptı. Erdoğan özetle şunları söyledi:
"Sayın Aydın Doğan'a, yaptığı hizmetler için ülkem ve milletim adına teşekkür ederim. Bir başarı hikâyesidir. Başarılı bir işadamı olduğu kadar iyi bir kültür ve sanat adamıdır. Kendisinin 15 Temmuz darbe girişiminin karşı ilkeli duruşunun da altını özellikle vurgulamak isterim."
Erdoğan, "müjde" biçiminde niteleyerek, Doğan grubu bünyesindeki e-ticaret sitesi hepsiburada.com'un bu alanda dünya devi Amazon'u da geçebilecek bir atılım içinde olduğunu söyledi.
"Hepimizin ortak sloganının 'önce Türkiye' olduğuna inanıyorum" diyen Erdoğan, "Ülkemizin bu noktaya gelmesinde, neredeyse sıfırdan başlayarak bugüne gelen sayın Aydın Doğan gibi işadamlarının payı büyüktür" diye konuştu.
Erdoğan konuşmadının sonunda Doğan grubunun bütün mensuplarını kutladı.
Günaydın,
Yabancı takası.....
(pazar sabahı, boşverin takası)
(otomatikleşmiş, uyanınca takasa bakayım dedim)
De sonra öyle kastetmediğini söyle.
Kokteylden ne bekliyordunuz?
Ne açıklanacaktı da açıklanmadı?
Erdoğan ın konuşmasından:
"Kendisinin 15 Temmuz darbe girişimindeki ilkeli ve sağlam duruşunun altını da özellikle burada çizmek istiyorum. Doğan Grubu medyadan çekilmiş olsa da kendisinin diğer alanlardaki çalışmaları ve yatırımlarıyla bu güçlü demokratik duruşu desteklemeyi sürdüreceğine inanıyorum."
"Ülkesine güvenerek, milletinin potansiyeline inanarak ileriye doğru bir adam atan herkesle birlikte yol yürümeye, destek vermeye, imkana sağlamaya hazırız"
Erdoğan ın yukardaki cümlesi çok önemli:
Erdoğan talimatı verdi, kamuoyuna: İmkan verin, destek olun, köstek olmayın...
Erdoğan'a birçok yeni yeni rakip oluştuğu bu günlerde ve yarınlarda destek lazım, destek sermayeder lazım..
Ben bu şekilde düşünüyorum...Buna göre planlarımı yapıyorum...
Erdoğan ve AKP nin destek aradığı, desteğe ihtiyaç duyduğu günlerdeyiz... Uzun zamandır ilk defa bu kadar yeni rakip geliyor ve ilk defa bu kadar oy kaybı sözkonusu...
Destek bulmak için sermayedarlara köstek olmak yerine, destek olunmalı ve önü açılmalıdır.... Bu kadar basit...
Şahsen ben, Doğan Holdingi az Mipaz ı daha çok taşıyorum, bütçeme göre... Zaten benzer paylaşımlarımı Mipaz topiğinde de yaptım....
17 yıldır ilim ilim inletilen bir Holdinge, hem Cumhurbaşkanı, hem iktidar partisi başkanı olan el uzatıyor... Kutlamalarına katılıyor ve övgü dolu cümleler kullanıp, size köstek değil destek olacağız diyor...
Bu hem kamuoyuna hem elinde yetki olan bürokratlara, belediyelere açık mesajdır...
asla yatırım tavsiyesi değildir
gram altın bazındaki grafiktede buzlar erdi.. ılık ılık akiyeah..
https://i.postimg.cc/rswYm1SG/ADD.png
Bende sizin gibi düşünüyorum.Daha ne olsun. Sonderece olumlu bir konuşma, cumhurbaşkanımız buzların eridiğini açıkça paylaştı.
Arada buz değil buzdağları vardı geçmişte. Buzdağları erimiş sel olmuş emminin önündeki engelleri kaldıracak. Benim beklentilerim arasında gala yoktu. 2020 mayısa kadar olan ilk etap beklentim banka izni + enaz bir satınalma haberi +temettü idi. Gala aradan çıktı. Galadan sonra banka izni garanti. Mesajlar çok olumlu bana göre. Orta vadede milpa arazisinin habitat ve doğal yaşam ve kreasyon alanı statüsü bile iptal edilebilir.
İdare mahkemesinde dosya... 2.097.000 m2 nin 628.000 m2 si imar karşılığı belediyeye kalacak, ancak Mipaza verdiği imar hemen hemen sıfır... Bu imar mevzuatına, ilkelerine aykırıdır ve beklentim mahkemenin Mipaz lehine karar vermesidir. Dava açılalı 2 yıl oldu. İnşallah bugünlerde sonuçlanır
ANKET-BIST100 Endeksi'nin haftaya yatay bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmin +116, ortalama tahmin ise +43 puan oldu.
Foreks'in 36 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +445 puan olurken, en düşük beklenti -749 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 36 analistin 25'i pozitif, 11'i negatif
açılış tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +116
Ortalama : +43
Maksimum : +445
Minimum : -749
Katılımcı: 36[(+25)(-)11]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(09/12/2019 - 09:23:29)
Günaydın
dohol yabancı takas % 50.66...
DOĞAN HOLDİNG
Artan işlem hacminin etkisi ile yükseliş seyrinde. 1.74 seviyesindeki desteğinin üzerinde tutunmayı başarabilirse 2.09 seviyesindeki dirence yönelebilir. 1.96 seviyesinin altındaki kapanışlarda 1.74 seviyesini test edilebilir. 20 günlük ortalamasının üzerinde.
Alım aralığı : 1.74-1.69
Satım aralığı: 2.09-2.17
Yabancı Payı (%) : 50.05
Haftalık Değişim: Yabancı payı geçen haftaya göre 1.61 puan arttı
https://www.borsazamani.com/m/teknik...te-h14582.html
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.