31.12.2018e kadar açığa satış ve kredili işlem yasağı getirildi...ulen ne oldu da pat yasak geldi..
Printable View
31.12.2018e kadar açığa satış ve kredili işlem yasağı getirildi...ulen ne oldu da pat yasak geldi..
Böyle olması cok iyi hisse için dikkat ceker tahta artık yukarı basamaklar için adım atarken engelleri tek tek eliyo maşallah
Kardeşim iki gün başka diyarlara gideyim dedim küsküyü yedim
Neyseki asıl dükkan sağlam
Ne kadar açığa satılmışsa artık birileri tedbir koydurmuş
Miktarı bilmek lazım
Ancak benim düşüncem yk nun böyle bir talebi oluşu
Hissenin oyuncak olmasını istemiyor
Vbts bir süre baskı da kurabilir
Terside olabilir
İki türlü örneğinide defalarca gördük
Önemli olan çoğunluk pay sahibi ne istiyor onu çözmek
Bütün hisselerde mesele bu ama bu gibi patron hisselerinde bu daha bariz
Basarsa torbaya biraz daha eklerim
Yükselirse şükür derim
Herkes nasibini alır hayattan
Saygılar bol kazançlar
20.000 lotçuk açığa satış olmuş pek önemli değil...tedbir, tahminimce pandayhan denilen zerzevatın önerileri arasında srvgy'nun da yer alması...ancak denyo tweter grubunda hisse ilk kez 4leri gördüğünde mevcut hisseleri elinde çıkardığından bahsetmiş...Pazartesi, belki kredili alım yapıldıysa bu hisselerin satılması gerekeceğinden altlar boşaltılarak hisseler daha ucuza ele geçirilebilir...
Almanyada yaşayan bir yakınım avm nin satışının gerçekleştiğini söyledi.Hemde ona söyleyen kişinin avm de çalışan birisi olduğunu belirtti.Bu adamlar neyi bekliyo hala açıklama için?Fiyat sordum ama bilmiyormuş öğrenirse söylecek:(
3.94ü GEÇERSEK füze rampaya çıkmış olur
Hacimlenmeye başladı
Ha gayret az daha bilgi saklayın...
Hareketler sertleşti
Hissede ölüm sessizliği var sadece 61 lot işlem oldu herkes habere odaklandı sanırım
Garanti bir şeylerin kokusunu aldı galiba ..
Ticaret merkezi içerisinde bulunan 50 dönümlük bir yer vardı, hatta konut gibi bir proje düşünüyorlardı frankfurt merkezinde konut ve imar için arsa yetersizliğinden dolayı...cazibeyi fiyatı arttıran en önemli etkenlerden biri bu olmalı diye düşünüyorum
Gün sonu veya hafta sonu SRVGY siz girmek büyük rısk 3,5 atıyorum.artık ellemiyorum evladiyelik.
Borsa yükselişte olduğundan fırsatlar kaçıyor diyerek sıkılıp ellerindeki srvgy hisselerini satmalarını bekliyorlar
Satış haberi gelmeden artık bi hareket olması zor gibi duruyor
Bugün yine bir kopus bekliyorum saatliklerde
4.17 gördük
4.29 devreye tv molasına önde girdik
Syn. Mezedu tebrikler .
Haber suyumu kaçtı kulaklara acaba
spek mal istiyor galiba :)
Ya arkadaş cıktın dur brute sokacaksın bu ne ya eksiye düşecek.
akşama haber gelirse enişte bizi niye öpmüş anlarız
Bu ı......r ozellikle brute sokmak istıyorlar 2 devre kesiciyide yedik.ya olağan dışı bir şey var mı diye haber gelecek veya brüte gireceğiz.
iş yatırım yaptı ne yaptıysa tavandan bile aldı şuan ortalaması 4.84
Kasıtlı yapılıyor bu bilerek brüte aldırmak istiolar.zaten açığa safış ilginç bir şekilde tek devre kesiciyle getirildi.muhtemelen şirket istedi.Adamlar ne doymazmış yahu ky nin elindeki üç beş lota göz dikmişler.Ama muhtemelen sağlam para gelecek ne toplarsakmı diyolar acaba.yada çağrı yapmak zorunda kalacakları için baskılıyolar düşükten çağrı yapalım diye
bu olayları ilk defa yaşamıyoruz tahta sahipsiz gibi davranıyor o haber düşmeden burda kimseden mal alamaz ilk satış yeri bile çok yukarda adam eğleniyor bizle
şahsen ben dgzte gibi olur diye aldım bir bilgim vardı ama bu kadar .oku çıkarılmaz bişeyin bir kaç şey dicem olmayacak ama tutuyorum kendimi neyse oyna sen bizde işimize bakalım
3. devreye tv molasına da 4.41 ile girdik
Etti 3 ... neyin peşindeler
Elimde saglam mal var hatrı sayılır derken derken srvtgy keşfettiler bugün anladımki her satım kayıp olur durmak lazım artık
Aynen dogandada zamanında iyi aldık verecegimiz yeri kestiremedik hata yapmayalım tutun malları
brutü istiyordu o da geldi herşey istediğin gibi tahtacı artık karışan girişen olmaz bi de haber gelirse tadından yenmez bol kazançlar
Sngyo yaprak kımıldamıyor eğer satış için anlaştılarsa bence bunun ip üçüncü sngyo yukarı hareket yapmasından anlaşılır yoksa bu hareketleri tehlikeli görüyorum.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir