Bırakın şu fiyatla ilgilenmeyi. Hisse fiyatı şeytandır sizi kandırır.
Yaşar Erdinç (Allah Rahmet Eylesin)
Printable View
Orada fiyat ne ise kazancın odur sizin kafanızda ki rakamlar yada hedefiniz hayalleriniz değil şuana kadar benim hayallerimi çalıyorlar
Daha kaç ay bizim ile dalda geçecen bakalım piyasa bank of ilk bilanço ile ben net kararı mi vereceğim ya devam hatta artiraak yada pes
4.50-5 lira arası daha önceki dönemlerde de önemli direnç bölgeleri , buralardan kısmi kar satışları olabilir, satış olduğu günlerde yüksek hacim olmamasını olumlu görüyorum. Ancak teknik analiz bir yere kadar bence, şirketin iyi bilançolar getirerek ve faaliyet raporunda belirttiği büyüme potansiyeli gerçekleşirse, fiyatın buralarda uzun süre kalamayacaktır.
syg.
Ortada dönen 1 milyon lot var mal mal gibi alınip satılıyor ak alıyor bank of a satıyor o işe saçma sapan işler
Bakalım iş yatırım alıyor umarım ak gibi bank of gibi içine edip gitmez bizim gibi geleceği öngören birileridir
Neyse ak kusacağını kussun bakalım
Ak yatırım yaklaşık 1 milyon lot aldı yarısını verdi bakalım az kaldı
Hadi döhler deh artık :)
Son üç günür İş yatırım üzerinden yapılan ortalama 4.75 maliyetli, 900 bin lotu sattırmak için, tahtacı elinde geleni yaptı, eğer burdan alım satılmazsa kısa vadede, baskının kırılması yönünde umutluyum.
syg.
Ak az kaldı 300 bin sattı bugün
500 bin oldu
ak yatırımdan gelen satış, fon satışı gibi. kendi fonları olan fua olabilir. Fon dışında birinin bu kadar agresif satacağını zannetmiyorum, merak ettiğim iş yatırım üzerinden kimin aldığı.
syg.
Ak 800 bin oldu
Yanlız toplam da ak ta 37 milyon lot var :)
sayın egem,
ak yatırım adına kayıtlı lotların bir kısmı şirketin kullandığı kredi için teminat olarak gösterildiği için takasta görülüyor olabilir. şirketin toplam lotu piyasaya açık olan 29.5 milyon.
syg
Satışları hüpleyen de olduğuna göre iyi, bitince hissenin önü açılır belki.
İyice saçmaladı iş alıyordu verdi ak zaten ne yaptığı belli değil saçma sapan işler bizimle dalga geçmeye devam ediyor
Nasıl bir kumpas organizasyon içine düştük SPK ya ettikleri şikayet kadar varmış
Birinci satıcının 800 bin lotun üzerinde, 4.60 ortalama ile satış yaptığı bir günde, piyasa bu satışı karşılıyorsa, olumlu olmak gerekir bence.
syg.
Kendi çalıp kendi söylüyor
Satcının heybesinde mal kaldı mı.
Bitse de önümüze baksak artık.
Günaydın herkese tahmin eşleşme 485 umarım geçen gün ki gibi olmaz artık bir trend başlaması dileğiyle tüm yatırımci arkadaşlara selamlar
Allah'ım sana çok şükür malın değerini bilen birileri çıktı inşallah
Ak 3 günde 1.7 milyon lot verdi bunu iş karşıladı danışıklı dövüş değilse fonlarda 100_200 bin lot kaldı
https://konfrutag.com.tr/urunlerimiz...mi-ve-tedariki
Bunlar üretim mi yapıyor yoksa sadece çiftçileri yönlendiriyorlar mı tam çözemedim, zirai ham madde tedariği nasıl oluyor, ilaç, gübre, fide nerden buluyor, kendileri üretmiyor mu yani.
Çünkü ürün olarak pek bir şey göremedim,
bir yanlışlık mı var yatırım fonları hala takasta görünüyor.1.239 M.lot
Konfrut AG nin aynı sayfasında biraz detay var..
https://konfrutag.com.tr/bizden-habe...asera-roportaj
aynı iş modelini söktaş efeler çiftliği de uyguluyor ..çiftçi ile ortak çalışma...
Hissemiz çok dillendi(özellikle kuşlu sitede) dökmeden silkelemeden götürmeyecekler sanki[emoji848]