Bakın burasi çok önemli demedi mi?
Printable View
İstanbul'da saf alkol içerek hayatını kaybeden Türkmenistanlıların sayısı 20'ye yükseldi. Koronavirüsten korunmak için saf alkol tükettiklerini söyleyen 34 Türkmenistan vatandaşının ise çeşitli hastanelerde tedavisi sürüyor.
Albayrak:
"Ayakta kalanlar bu süreç başladığında hızlı şekilde koşup, hedefe ulaşma konusunda iyi performans gösterecek. "
Bak bu çok doğru...
Ayakta kalan olursa tabi...
DOLAR yok olacak diyenler FED bizimle de SWAP hattı kursa diye ağlıyor.
in god we trust!
The Federal Reserve on Thursday announced the establishment of temporary U.S. dollar liquidity arrangements (swap lines) with the Reserve Bank of Australia, the Banco Central do Brasil, the Danmarks Nationalbank (Denmark), the Bank of Korea, the Banco de Mexico, the Norges Bank (Norway), the Reserve Bank of New Zealand, the Monetary Authority of Singapore, and the Sveriges Riksbank (Sweden).
https://www.federalreserve.gov/newse...y20200319b.htm
Sosyal medyadaki rakı gruplarında, Corona ilâcı rakıdır muhabbeti gırla gidiyor, eğer inananlar varsa daha çok kayıp veririz.
BRL ve ZAR ile kurdukları SWAP hattı kura ne etki ediyor izleyelim.
ZAR hergün yeni zirve görmesine rağmen SWAP rahatlığıyla birde 100 puan faiz indirdi.
TCMB bi alo deseniz? belki bi 30milyar$ swap kopartırsınız...
EPGİS: Akaryakıt Fiyatlarında İndirim; 20/03/2020 tarihinde geçerli olmak üzere Benzinde 16 Motorinde 20 KRŞ/LT pompa fiyatlarında indirim gerçekleşmiştir
https://www.yenisafak.com/dunya/sagl...ecegiz-3530328
Helal olsun 500 bin test kiti satmışız.
Şirketlerin birinci ve ikinci çeyrek bilançoları şimdiden çöp oldu buna kesin gözüyle bakılıyor. Yani 2 çeyrek üst üste küçülmeye gidecek tüm dünya. Buna resesyon denir. Ben 3 çeyrekte mokoko diyorum yani bu aslında resesyon değil global bir ekonomik krizdir. %1 büyüme bile bence mucize olacaktır.
Ama tabi sert içkiler önerilmiyor azaltılsa iyi olurmuş.
Abartmamak şartıyla fermente içkiler daha iyi dedi doktor yeğenim. Bira ve şarap..
Bir de seyreltilmiş likör, jagermeister falan..
Dışarıda Allahın belâsı bir hava var, tam Corona havası.
Zincir marketlerde ilk defa bir yoğunluk ve mal azalması gördüm.
Sonumuz hayrolur, inşallah.
Ahali hışır poşeti parmağını tükürükleyip açıyor, biz ise cebimizde kolonya taşıyoruz, o öküze tombala vurmaz aq bize vurur!
us dollar libor piyasanın hacmi 2018 yılı sonunda 200 trilyon abd dolarıydı ve bunun yaklaşık 150 trilyon doları otc işlem.
otc kaldıraçları çözülürken bunun karşısında piyasa ve ekonomi tarihinde bilinen hiç bir güç karşı duramaz.
bu arada 2008 mortgage krizi sonrası dönemin altın çocuğu jamie dimon geçen hafta kalp krizi geçirmiş ve emekliliği gündemdeymiş :)
Sagolsunlar CeHaPe bize ilkleri yaşatıyor, seçim iptali, patates soğan kuyrukları, cuma namazı ve kandillerde camilerin kapatılması, yarı savaş hali, kitlesel salgın, damadın bakan yapılması...
Bilmiyorum daha vardır da, aklıma şimdilik gelenler bunlar.
Garanti yüzde 5 ekside.
Saydırılacak bir şey aklınıza gelirse yazın, itinaylan ben saydırırım...
bugun ekonomi bakani kesinlikle disari cikma yasagi gundemimizde yok derken yarin karantina aciklamalarina imkan yok..
ya avm ler restaurantlar vs vs yerler kapatilir orasi ayri..
benim musterilerim kafelerin tamami kapandi.
ama adamin yan dukkaninda ki kebapci iskembeciler tikis tikis 300 kisi ayni anda yemek yiyor halen..
https://pbs.twimg.com/media/ETdlxWDW...jpg&name=small
Diyarbakır PTT'siymis, doğal seleksiyon bunlara vurmaz bize vurur, tabiki burada bir adet küfür var.
Penyamin bozduk . The End
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yuh.. doğru mu bu yahu?
Günlük Toplam USDTRY İşlem Miktarı : 2.473.000.000
Günlük Toplam EURTRY İşlem Miktarı : 655.000.000
bugün...
CDS boşa artmıyor.......................................... ....
THE END.
AYRICA
BKNZ: https://www.hisse.net/topluluk/showt...93#post4252093
İçişleri Bakanı Soylu: Umre dahil 9 bin 800 kişiye karantina uygulamamız var
TL satamayan yabancı CDS'lere yükleniyor.
kamu bankaları döviz satıyordu ama artık borsaya girmeye de başladılar. bugünün pastasına bakarsanız halk vakıf oyak ziraat komple alıcı. satıcı tarafta meril citi malı boşaltmaya devam ediyorlar.
akp sayesinde tüm rakamlarımız yalandan. ne faizimiz ne enflasyonumuz ne borsamız.
Aynı şeyi bugün bende farklı kelimelerle ifade ettim Reha Bey,Türkiye nin bir çok yerinde ilçemizin benzer görüntülerini gördüm,kahveleri kapatmak bence büyük bir hatadır,kahve ahalisi zombi gibi şehir merkezlerindeki meydanlara toplanmakta,af edersiniz yerlere tükürmekte,ellerini tutmadan sağa sola öksürmekteler,işin ilginç yanı,gerek bu forumda,gerekse hayatımızdaki tüm değerli büyüklerimizi tenzih ederek,bu kişilerin çoğu yüksek risk gurubu olan 60+ yaşta insanlar bugün açık pazar vardı,ben marketten maskeyle alışveriş yapıp çıkarken 70 yaşlarında bir teyze bana gülümsedi,komik geldi herhalde..:)
Başka bir tespitim ise,daha düşük risk aralığında olan genç nüfus daha bilinçli bu konuda...