enaz 1000 puan cepte o zaman :) inşallah...
Printable View
Şimdide topik shorta geçer
dün nyt bugün bbc kanada başkanı virüs haberinde türkiye fotosu kullanmışlar
Valla beyler çöküş gelmeyecekse şayet
Bunlar mal almak içinde organizma geçirecekler 😊
Asla bu seviyelerden short açmam tek oyun planım al sat üzerine
Teminat tamamlamak için onsa çakıyolar, 2250 milyar dolar karşılıksız para basılacak altına basıyolar.. Ne kadar çekilecek acısı varmış onsun
pazarlaık masasında anlaştık beya :) x100 91 x30 111 vadeli 112 dedik adama.... aksini yaparsa ayıp eder :)
VİOP 118 üzerinde kalırsa bugün için yükseliş devam eder, o halde bile 120,300' ü geçmesini beklemiyorum...
118' in altına düştüğü an benim gözümde tepki bitmiştir...
Bu korona olayının para ile çözülemeyeceğini anladığımızda bakalım endeksler nerde olacak...
TTKOM Viop tahtasında tahta yapıcı firar etti galiba...
Kağıt 5.51' de devre kesti, vadelisi 5.27...
Peh...
Ah marjlar ahhh...İzin vermiyorlar...98 binde takıldık kaldık...:)
Bahse girerim pazartesi topiğin yüzde 90 ı shorta döner
Ya arkadaş böyle bir günde bist devre kesme ve %10 limitleme kararları nedir yahu.
kaç gündür testere gibi doğradılar bir bk yapmadılar , şimdi ise takoz oldu bu karar
Arayış devam ediyor. SAHOL de devre kesici düşünüyorlar bence.
geçen ki 99> 113 bin ayı rallisi gibi inanılmaz bi ayı ralli gördük. ne alsan gidiyor.
ABD güzel açacak orası kesin...
Ama onlar da bu muazzam düşüşün tepkisini yapacaktır...
Önemli olan bugün ve pazartesi günkü kapanışlar, tamam mı devam mı babında...
Geçen salı gününü hatırlayın nerden nereye geldi, bugün ya da pazartesi aynı görüntü oluşması işten bile değil...
Coronovirüsün aşısının açıklanmasını bekliyorum bu hareketin başka bi sebebi olamaz
Kaldırın marjları...FDOW sen deeeee...
Pegasus tavan, THY tavana 4 kademe kaldı...
:halay:
Şuan ki XU030 spot fiyatına göre, F_XU03004'ün 120,000 olması gerekirdi. Demek yığılma var.
Yeterki çok çok ekstra bir haber gelmesin haftasonu...
Daha ne gelecek?? Gelmeyen haber kalmadı... Bir suriye, bir korona, bir petrol, üstüne 2 ay sonra dünyaya meteor çarpacak deseler, çarpar kardeşim derim garipsemem.
dow future görebilen var mı?
Aşının bulunduğunu hangi ülke açıklayacak acaba
Tepkinin sahteliği THY, PEGASUS almalarından belli...
Bu korona virüs olayı sürdüğü sürece bu kağıtlar negatif etkilecektir, bunun başka ihtimali yok...
Tabi bu sahtelik sadece bizim piyasaya özgü değil, malesef global pala da şu an aynı oyunu oynuyor...
Lufthansa %17, Air France %17 yukarıda çünkü...
Bi kerede dönüş olmaz, bunun demoralizasyon ve umutların kırılması safhası olması lazım...
Bence tabi...
Tavanı görünen hisse tavan olur mu göreceğiz. Tyh tavan olur diyen varmı acep
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
99-110 hareketinde aşka gelenlerin çoğu sermayeyi yarıladı ya da batırdı... temkinli olmakta fayda var... kademeli ve keyifli takılalım...daldaki 5 kuş mu cepdeki 2 kuş mu....teyid gelene kadar sabır......
almanya 1 ölü
100.000 endekse marjlar yetiyor mu bugünlük ? Yoksa engelliyorlar mı ?
Balıkhaneye girmiş kedi gibi ne şortlayacağımı şaşırdım, her kağıdı balık gibi görüyorum...
Henüz flat olduğumu belirteyim tabi de...
Aselsan 26.30' a gelirse şortlarım ama...
Yuhh yazarken 26.35 görmüş 10 kademe düşmüş bile...
ilk defa hisse senedi vadelisinden aldım oda tavan sınırı gününe denk geldi...
https://i.hizliresim.com/A3NrYD.jpg