asilsan 31,86 TE görünüyor, bakalım kaç açacak, Halkbank 5,58 görünüyor, asil de 31,30 STOP. Halkbank için stop 5,36 Endeks için net stop 104 bin. 104 bini tek bir saniye görmesi yeterli.
Printable View
asilsan 31,86 TE görünüyor, bakalım kaç açacak, Halkbank 5,58 görünüyor, asil de 31,30 STOP. Halkbank için stop 5,36 Endeks için net stop 104 bin. 104 bini tek bir saniye görmesi yeterli.
Sinsi sinsi 1-2 kademe gidiyor hergun.
http://share.matriksdata.com/Images/...1010476169.png
Bu sirketlerin hepsi hikaye. 2018'in basinda adamin teki ABD'den doktorlar getirmisti, konusturmustu kanseri tedavi ediyoruz diye. Bayagi ciddi, bilimsel makaleler calismalar yapmisti. Arti Yatirim Holding.
4'ten 1'e 3 ayda sonra.
Muhtemelen bu sirket de arastirilsa yurtdisina sattigim test kitleri falan filan dedikleri de bostur. Disardan alan da kendisidir.
Ulkede yalan beyanatta bulunmaya yaptirim yok ki.
http://share.matriksdata.com/Images/...1016132269.png
SEC Elon Musk'a 20 milyon dolarlik ceza odedi bir tweet atti diye.
Tweetinde "Tesla'ya finansal destek bulduk" demisti.
Gelismis ulke ile gelismemis arasindaki fark burda. Soylediginden sorumlu oluyorsun.
Insanlarada para var, ne paralar sokuyorlar borsaya degil mi?
Taktik ayni. Once guven verdir, sonra gecir. Bu yuzden "tek hisseye yogunlasma, kredi ile islem yapma" gibi bazi borsa kurallari cok onemli.
Sonuc da ayni. Parayi sifirliyorsun. 1 tanesinde vuruyorsu, 2 tanesinde vuruyorsun. 3'unde yakaliyorlar, parayi soktukta sokuyorsun, batip gidiyor.
Bu sirketin ihrac ettim, suraya sattim, sunu yolladigim dedigi butun hikayeler muhtemelen bostur, diger ulkelerde karsi taraftan alici da kendisidir.
Kredi cekip intihar edenler varmis. Dusunsene bunun parasi olsa kredi cekmez 200 300 cektiyse parayi da sifirlar sonuc malum.
Bist100 haftalık grafikte dirence geldi, halkbank yüz güldürmedi. Şimdi bist100 burdan düzeltme yaparsa ki rsi gunlukte hep bu seviye iken duzeltme olmuş geçtiğimiz 3-5 yıl olan durum bu. Halkbank zararı bile çıkartmamis henüz kriz öncesi fiyattan kmlerce uzakta iken nasıl satalım şimdi? Aynı olayı endeks 125 e giderken de yaptın halkbank, yüz güldürmedin sattirmadin sonra çakıldın. İki ucu oklu değnek var mı yorumu olan. Endeksi bankalarla mi tasiyacaklar yoksa düzeltme ile halkbank 5.20 ler mi gelecek yine..
Gulduryor gibi Sherlock. Sinsi sinsi hergun birkac kademe cikiyor simdilik. Asagi birakmiyorlar, nazar degmesin.
Ibishin pis eline verdiler. En dipten satti, havacilar 2 kati oldu.
Keske dedigin gibi olsa ama oyle degil. Bu hissenin zarari telafi edilecek birsey degil. Gecti artik, bir onemi yok.
Simdi amac cirkeften tamamen kurtulmak.
50/50 o is.
Kagit 5 kademe indi, birsey degil ki. Bandi kiracak bir ara.
banka endeksi yatay alan üst sınırına ulaştı.belki biraz dinlenmek isteyebilir.bu seviyeler ayrıca 100 günlük ortalama değerlerin hemen alt seviyesi.50 günlükler üstünde kaldığı sürece ben 100 günlüğü yukarı geçeceğini düşünüyorum ama 3 gün sonra ama 5 gün sonra.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...179f7efa78.png
Mavi =ereğli
kırmızı=sanayi endeksi
sanki endeksi yakalamış gibi görünüyor.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...b55b358cc7.png
mahkeme hakimi berman,30 haziranda yapılacak ara duruşmada,seri duruşmaların ne zaman başlayacağı konusunda bir tarih belirlenebilir. hakimin yukardaki açıklaması bir haber sitesinde yayınlanmış.30 hazirandakinin ara duruşma olduğu ve bu ara duruşmada , tarihinin belirleneceği belirtilmiş.bilgisi olan arkadaş var mı?
Yasak kalkmış, 10 haftadır ertelenenleri 1 günde yapmam lazım. Sabah araba konuştu, yazıyoruz okumuyorsun, yağı değiştirmezsen motorun aklını alırım dedi. 😊 güzel bir cumartesi pazar yaşayalım. Bir bakarsın cumartesi gece yasak geri gelir.
secbul unutma fifty cents.
Ne fifty centsi yav, dunya batti cikti 70 sentin altina gelmedi.
Borsada bir kesim vardir devamli fiyat kovalar. Diger bir kesim ise para kazanir.
Cevabi osisa ortagimizdan:
Alıntı:
06-04-2020, 22:01 #5518
osisa
2 bekleyen 1 bekler 1 bekleyen 0.5 bekler...
En son bu sirket battı almayayım der, baska hisselerde beklemeye baslar
Ömrü beklemekle geçer.
Halkb için destek yoktur ancak direnç vardır, haaahaaa**!
Bu banka cok kotu gunler gecirdi. 80 sentin altina gitmiyor iste. Bu son korona ile biraz saldi, sadece o kadar. Hisseyi alan tasiyabiliyorsa kaybetmez. Ne kadar tasimasi gerekir allah bilir. 50 sent falan olmaz, senelerdir satan satmis giden gitmis artik.
Uzun suredir tasiyan icin burdan satmak zaten olmaz. Giden gitti, kacan firsatlar kacti zaten. Yani bunun da sirasi gelirse? Grafigine bakan dipte biktirdiklarini anlar. Dolar bazli %10luk bantta kac aydir. Bu elbet yukari kiracak gunun birinde.
Bu adi hisse darbe girişiminde bile 7 altını görmedi, bu 4.xx ve 5.xx ısrarı neden?
48 saat özgürlük geliyor, acayip mutluyum, önce geçmiş bayram işini çözerim, geceyi saat 23 gibi izmit jumbo künefede verebiliriz. hesabı ödemek isteyenleri beklerim. :)
İsdemir de alıyorum, ama trend desteğinde belkide 1-2 kademe altı uçurum. ereğli 8,10 dan 8,65 lere geldi. haftaya sıra isdemir de olabilir.
abd işsizlik beklenenden iyi geldi.
Sali gunu yuksek tabakadan burokratlar vakifbanka gidip 750.000 lira kredi talebinde
bulunmuslar. Cuma aksamina kadar masraflar
belli olur, biz size mutlaka haber veririz demisler.Kamu bankalarinin hepsinde durum
aynidir zannediyorum.
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eski sayfalarda var.yazdığımda 24500 dow endeks değerinde 27000 formasyon hedefi vermiştim.
bist 105000 falandı.paralel şekilde 115000-116000 olması lazımdı.yüzde 5 geri kaldı bist.o miktarı istiyoruz endeks düzenleyicisinden.
enigma o üçgeni yukarı kır, sonra canağın etrafından fazla dolaşma, canağı bitti sayıyorum, kulp ve canaktan uzaklaş, alttaki 2 küsür yıllık canağı yukarı katlamak için yola çık. endeksi ve hisseleri satmayan bir ky kalmadı, halkbankcılar hariç hepsi sattı çıktı. oyunda kalanlar sadece gercek spekler. :)
sen koruma altındasın, o yüzden spekler sena dokunamaz. evet yaşlandıkca krokodil cengiz abi gibi oluyorum, içime cengiz kaçtı. :) oda böyle serzenişte bulunur tarif ederdi, ama tek farkımız alırken kademe çizer, dayanamaz akşama satar tahtayı bozardı, çengiz abi ne zaman ne alsa, biz 10 kademe altına yazılır beklerdik. :) yani 10 kademe havada karara kazandırırdı onun çıktı tahta. En çok erbosda alıp satardı.
AAL kudurdu resmen.2 gündür yaptığı prim %100 prim...üst kanala (25 dolar )doğru çok güçlü gidiyor.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...5638d858dd.png