avrupa ile kıyaslıyorsan euroya görede kıyaslayacaksın abi
geçenlerde bir kamyon tl verip ayakkabı kutusu kadr euro vermişler karşılığında.
bunu en iyi senin bilmen lazım :)
Printable View
Ha ha:)
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Discovery Channel'da Nasıl Yapılır serisi var. Bazı ürünler gündelik insanların gördüğü ve kullandığı şeyler. İster istemez birileri ben bunu yapabilir miyim ya da dışarıdan parçalar getirip montaj edebilir miyim diye düşünüyor. O alanlarda bir kalabalıklaşma ister istemez oluyor, iyi olanlar ilerliyor. Bu arada bir Türk şirketi Yunanistan'a 50 drone satmak üzere ihaleye girmiş. Bir kaç bisiklet fabrikası elektrikli bisiklet işine girmiş. Döküm tencere işinde Lava markası güzel, ürünler Fransız orijinalinin 4 de 1 fiyatında, daha ileri teknoloji ile başka alanlarda döküm parçalar üretilebilir.
Öte yandan insanların günlük kullanımında olmayan alanlar ise birilerinin görmesi ile büyüyor. Bir belgeselde suni kar makinası vardı benim hoşuma gitti, biraz daha ilerletilebilir. Kayak yapılan yere 10 tane koyuyorlarmış saatlerce kaliteli kar üretiyormuş. Böyle binlerce ürün vardır. Fabrika kuracağız ve girişimcilere satacağız deyince o tip şeyler anlamıştım ama çok örnek olmadı, doğuda ayakkabı fabrikası açılmış belki o olabilir ama ayakkabı elbise tarih boyunca üretilen bir ürün.
Bu derece sert kırılma noktasında düşüp tekrar 26.500 e zıplaması bizim önceki geri dönüşler gibi olmuş. Tam haydi düşüyor derken tekrar almışlar. Trend altında kalmış ama yinede bravo... dow da spottan ziyade vadelilerde kafa kopartıyor...
2020 Yılı Mayıs ayı sonu itibariyle Ülkemizin Birincil Kaynaklara göre Elektrik Enerjisi Üretimi:
Birincil kaynaklara göre elektrik enerjisi üretimi 2019 ve 2020 Mayıs sonu verileri kıyaslandığında yüzdelik sıralamanın değişmediği görülüyor. Fakat üretim yüzdelerine baktığımızda:
>> İthal kömür, doğal gaz ve linyit gibi fosil kaynaklı üretimlerin yüzdelerinin azaldığı;
>> Hidrolik ve yenilenebilir kaynaklardan üretim yüzdelerinin arttığı sonucuna varılıyor.
https://www.enerjiportali.com/turkiy...ri-mayis-2020/
teb 132.000 ortalamalı longlarından 10.000 kontrat bugün zararına kapanmış.
palanın şubat vadede başına gelenler ağustosa vadede geliyor.
https://i.hizliresim.com/w3tEgf.jpg
Migros'da President tereyağı gördüm sanki, TV'de de reklam vardı.
http://www.patronlardunyasi.com/habe...ecer-mi/238536
Geçen ay bu sayfalarda dünyaca ünlü Fransız süt ürünleri devi Lactalis ile ilgili önemli bir kulis paylaşmış ve firmanın Koç Holding şirketlerinden Tat Gıda’nın markası SEK’e talip olduğunu yazmıştık.
Öncelikle bu kulisimizle ilgili henüz yeni bir bilgi yok. Halen pazarlıklar devam ediyor. Lactalis, Türkiye’ye 2015’te Yıldız Holding’e ait Ak Gıda’yı ve İçim markasını alarak güçlü bir giriş yaptı.
...
Yunanistan Hükümet Sözcüsü: Türkiye ile deniz yetki alanlarını belirlemek için görüşmek istiyoruz.
https://www.haberturk.com/yunanistan...iyoruz-2759980
Geçen bir komutan güzel açıkladı. Deniz hukuku değişmiş ama biz kabul etmemişiz ve eski hukuk düzeni bizim için hala geçerliymiş. Bizim durumumuzda olan 11 ülke var onlar da ya onaylamadılar ya da onay belgelerini göndermediler demişti.
Başka bir eski komutan da deniz hukuku en zor konulardan biridir diye anlatıyordu. Örnek az olduğu için hukuk belirsizlikler ile doludur muhtemelen.
Sağ bu ülkeye toprak kaybettirmesinde. Sol en son Kıbrıs i aldı idi.
Not: eski sağcı.
Haklısın ne diyeyim.
İnsanın içi kan ağlıyor.
Ziraat Bankası bilanço açıklamış
Aktif büyüklüğü 31-12-2019 daki 649 milyardan 796 milyara çıkmış, 6 ayda %22,6 artmış.
yarında eksi kapanışlar olursa salıya eksi gap yolda gibi...hayırlısı...
ATO Başkanı Baran'dan vergi indirimi değerlendirmesi: -AA
ATO Başkanı Baran'dan vergi indirimi değerlendirmesi:
- "Hazine ve Maliye Bakanlığımızın, bazı hizmetlerde KDV ve kira stopaj indirimi gerçekleştireceği haberi, bu konuda talepleri olan üyelerimize bayram hediyesi oldu"
ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle zor günler yaşayan ATO üyelerinin taleplerinden bazılarının daha olumlu sonuçlandığını belirterek "Hazine ve Maliye Bakanlığımızın, bazı hizmetlerde KDV ve kira stopaj indirimi gerçekleştireceği haberi, bu konuda talepleri olan üyelerimize bayram hediyesi oldu." ifadesini kullandı.
Baran, Twitter hesabından, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan ve 2020 yılı sonuna kadar geçerli olacak vergi indirimlerine ilişkin değerlendirmede bulundu.
Söz konusu vergi indirimlerinin tüccarlar için büyük anlam taşıdığını belirten Baran, "Bu destek için Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak'a üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Bu bayram vuslat olsun dileğinde bulunmuştuk, güzel haberlere kavuştuk." ifadelerini kullandı.
Baran, vergi indirimiyle birlikte Kovid-19 salgını sebebiyle zor günler yaşayan ATO üyelerinin taleplerinden bazılarının daha olumlu sonuçlandığını belirterek "Hazine ve Maliye Bakanlığımızın, bazı hizmetlerde KDV ve kira stopaj indirimi gerçekleştireceği haberi, bu konuda talepleri olan üyelerimize bayram hediyesi oldu." değerlendirmesini yaptı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Biz adaların münhasır ekonomik bölgesi yoktur diyip, kıbrısla münhasır ekonomik bölge anlaşması yapmışız. Sonra karadenizde karşılıklı anlaşmalarla münhasır ekonomik bölge ilan etmişiz. Şimdi işin içinden çıkmaya çalışıyoruz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Her kese iyi bayramlar gecirmesi dileklerimle bizi kim bu bayramda mutsuz geciren aracı kurumlar olsun palamı olsun yanlış yönlendirenmi olsun Allah onlarıda bildigi gibi yapsın ışık ökte gecen 2 haftalarda blomberk hd tv bankalarla övünüyordu şerefli haysiyetli şahıs ne oldu resmen bankaların agzına yandılar tabiki bizimde agzımıza yandılar şerefliler ytd
https://www.youtube.com/watch?v=sDLjG9uW1-s
Bayram sekerleri.
Küresel pala zirveden shortlayamayanlara kıyak olsun diye mi dün akşam endeksleri yukarıya çekti :) trendler kırılmış ama çaktırmiyim diyor galiba.
Bayramınız mübarek olsun.
Cümleten hayırlı
Bayramlar diliyorum
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.