Ostim altta 2.41 desteği üstte ise 2.49 direnci . Eğer burayı kırarsa 2.76 ya kadar direnç gözükmüyor. Tabiiki iyi bir haber tahtaya şenlik katar ...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Ostim altta 2.41 desteği üstte ise 2.49 direnci . Eğer burayı kırarsa 2.76 ya kadar direnç gözükmüyor. Tabiiki iyi bir haber tahtaya şenlik katar ...
mebes senimle ders çalışmalıyız :):)
yarın için...soda...bsoke...durdo...güzel gördüklerim YTD
Işte eğriler herzaman bekleneni vermez . Baktığın noktaya bağlı. Herzaman direncin direnci desteğin desteği vardır. Nasilki endeks 82bin de 60bine gidecek diyenlerin olması gibi . Cunki eğriler öyle diyordu [emoji4] ders için herzaman hazirim. Matematik bilgim fena değil-dir. Borsada bazen kimsenin görmediğini görmek. Bazende sade düşünmek iyidir
Gerçekten orta vade için karar verdim. Teknik olarak sat verdiğinde satıp Altan tekrar lotu çoğaltarak taşımak uygun bir yaklaşım olmaz mı? Allah izin verirse sizleri takip ederek ve söz dinleyerek kazanmaya başlarız. Gerçekten sizin öngörülü yorumlarınızı takdirle izliyorum. Sizin hoşgörünüze sığınarak sürekli bir şeyler istemekteyim. Allah sizden razı olsun değerli hocam.
Bntas ile ilgili yorumunuz nedir değişik hareketler yapti bugün
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iyi geceler arkadaşlar
Geçen hafta endeksteki olumsuzluklara rağmen güzel getiri veren kağıtları yakaladık, Hocam bilgi paylaşımı için teşekkürler.
Bist 30 da ki birçok hisse geride kaldı. Yabancı etkisi de var bu aşikar. Gitmemekte temkinli oluşlarının sebebi reel ekonomide ki durgunlukta etkili gibi. Endekste, reel ekonomideki durgunluğu da baz aldığımızda ciddi bir geri çekilme beklemeli miyiz?
Teşekkürler hocam yanıtınız için iyi günler
Ah be hocam 1.05 den alamadim ful hissede olduğum için tren fena kaçtı SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam ygyo da hedef neresi
Hocam verusa ve vesbe yorumunuz nedir
Sayın Çelik hocam GOODY de durum nedir 5.44 u asabilirmi acaba sizin sistemde hisse için bi uyarı varımdır?
Şimdiden teşekkürler
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kim oynuyo acaba bntasin ayar lariyla
Ahhhh TEKFEN ahhh. Ne kasıldın be ya. Rahat ol biraz. Sal yukarıya doğru.
Sn. Celik hocam bir haftadır gyo ların günüydü. Çimentolar a sıra gelecek gibi fiyat dip te olan . Bucim, Nuh , Bsoke... gibi bunlara sıra gelirmi . ???
Hocam hayırlı akşamlar ASELSAN ile görüşlerinizi alabilirmiyim
Teşekkür ederim...
Yenibilir ve elk. Enerji sektöründe hareket etmeyen Anel ve Emekelk. Bugün iyi durdu . Yayla zaten iyiydi . Birde unutulan Prkme var . Bunlar hakkında düşünceleriniz nasıl??
Sn celik comak hocam METRO 1.48 de kapattı. Merill teyze sata sata bitiremedi.1.49 u kıramadı yine. Halka arz haberide düştü KAP a. Bugünkü endeks ve halka arz haberi ile başka kağıt olsa kaç tavan tavan kapatırdı kim bilir. Son bir yorum alsak METRO ile ilgili. Teşekkürler hocam...SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Celik hocam selamlar, bntas ı anlayamadım, yorumlarsanız sevinirim
İkinci dalga falan diyorlar sürekli haberlerde. Çin Pekinde okullar tatil edilmiş.Yine diplere gider miyiz acaba tekrardan?
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siz aldıkça ben mutlu oluyorum hocam [emoji28][emoji28]SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
avisa.metro.adese.krstl.oylum.gsdho yarın takip edeceklerim YTD
Ygyo 1.12 den red aldi celik comak hocam nediyorsunuz önümüz deki gunler için
Bantasda bahsettiginiz çanağı tamamladi mi yanitlarsaniz sevinirim saygilarimla