geçen hafta 7,95 dolar almıştım...
yarın daha ucuza alıcam kesinleşti gibi...
Printable View
geçen hafta 7,95 dolar almıştım...
yarın daha ucuza alıcam kesinleşti gibi...
Pala bimi devreye soktu
Herif TVF ya..
Hala o mu bu mu demeyin allah aşkına
Cem okullu o kadar büyük bi spekülatör değil..
2018 de pegyo ya bulaştılar..
Beceremediler..
Şimdi virman falan malları var mı bilemeyecem
Ondan evvel de tatgd mıydı tukas mıydı öyle bi tahtada 2 kat falan yapıp bıraktılar du..
QNB nin piyasa değerine bak..
Katar dan gelen SWAP ların bir kısmı ile borsayı hallaç pamuğu gibi atıyorlar..
Herif gibi gözükmeye çalışıyor o zaman. Yatırım Finansman TSKB alıyor kaç gündür.
Olabilir..
yfas ın adı çok çıktı..
extra gaz sağlar tahtaya..
yıllar önce sngyo da servet gyo nun vakıf üzerinden alımı olunca h.ö vakıf üzerinden oynamaya başladı idi.
vakıf üzerinden 5 milyon lot satar..sonra da ben götürecem ama patron izin vermiyor diye topikde küfür ederdi patrona..
benım depe burası....122 degdı bı 2000max yazar bende....o da zorlarsa yarın faız kararından sonra bakcaz...duruma
Yanimdan 2 3 tane dolar geçiyordu nereye yahuu dedim
Vatanimiza dogru kosuyoruz dedi :)
Kritik cumle ; dolar vatanina kosacak.... duyduğunuz anda basin :yes:
vay benim 2 gözüm okuyorsa buraları şimdi. taktamız (NuhÇM) ben satmadan gitmez diyordu....naptı acaba!?
https://i.hizliresim.com/MCgxHw.png
13.45 aşağı , bir feyk , kapanış 7.51 üzeri olursa güzel olur.
Euro 1.1689 dan 1.1870
3 gunde sadece
Merill sattığını yerine koymamış acaba sebebi Oruç reisin navtex bugün bitiyor olması mı
Isctr leri 3000 point karla verdim
Saol varol amiral lesbankalarin icinde teksin
Duzeltme gelirse tekrar aliciyim bankalar cok cok ucuz hala
7.51 için savaş başladı:)
Merill alıma başladı galiba
Vicente cim cim sana bankaları yukardan aldığın için söyledim emin ol senin haricinde herkezde ne anlattığımı anlamıştır.
Üçgündür badem style bankalarda oynuyorsa bende oynarım rahat ol geri yaslan yarına kadar.
graf attım 7.47 iken 7.51 yazdım bak orada oynuyor Badem spor top taça çıkarsa topu getir sen:)
ayıcıklarım acele etmeyin pusuda bekleyin yarın faiz kararından sonra boğacıkları şaşırtırız
Dolar Endeksi 92,505 -0,546 -0,59%
şu trump doalrın belalısı çıktı bi defolup gitse
Vicente saatlik sata girmesin diye filimin yarınki bölümünüde seyredelim diye çarpışıyoruz :)
Kenarda bekle yarın formayı sana vericem.:drunk:
Dow yataya geldi. Dax 3 gündür ciddi düşüyor. Sanki globalde işler terse döndü. Yükseliş için bir hikaye lazım.
bu mersedeslerin a sımı b simi c simi hangisi tutuluyor..bilen varmı acaba. (SEDAN)
Icimden bir ses tesvik entrikasınin iyi sonuclanmayacagini söylüyor yalan dolanla yuzduruyorlar sanki dowu
Yabancı dedikleri maksimum 100 yatırımcı, o kadar bile olduğu şüpheli, en büyük 10 tanesi %80 dir.
be ipne pala aselsan piyasa taaaa nerdeyken 19.59 ları gösterdin. oldun 122 bin rezalete bak. tam badem spor işi hakkatten yaaa
Merril muthis yere tezgah acmis aciklari kokluyor acilista sabah aksama dogru kapaniyor cok iyi is tam lese konmuş
merilin satışta ama ilk 2den kaybolmuş hatta 5 tende kaybolmuş
ayucuklarım yarına hazır olun faiz kararından sonra en geç cuma bonfile antikrot pirzola ısmarlayaçam size :oleyo::oleyo: