23.80 aylık ema burdan destek alıp dönmeli burası çok kritik yer.
Printable View
23.80 aylık ema burdan destek alıp dönmeli burası çok kritik yer.
Sayın armada467 bilanço da ciddi finansal yatırımlar var. 3 aylık bilanço için öngörünüzü paylaşabilirmisiniz? Tşk
Ongorum şöyle tahta aşırı sahipli bu hissenin ederini bulması iki yolu var 1-patron iyi niyet ortaya koyar hiç sanmıyorum 6 7 yılda olmayan bundan sonra da zor bu benim görüşüm 2-Maslak imar sorunu çözülür öyle gider ben bu senedin tarihinin en yüksek kar yaptığıni açıkladığı günde artı 5 den eksi 5 e geçtiğini genel kurul da insanlar hak aramaya gittikleri gün fiyatı 47 iken 41 e düşüp taban olduğunu bilirim ozaman taban eksi 20 idi.temettu öncesi hareket yapar bende uygun yer kolluyorum benim gözümde yılda iki kez temettü öncesinde ve Ekim Kasım gibi alınıp satılacak hisse ben tahtaciya ayak uydurmaya çalışıyorum.finansal yatırım vs bunlar hikaye ona kaldı ise doların artışı ile ilişkilendiriliyor alakasi yok doların artışını fiyatlamayan hisse dolar düşünce önden düştü düşüyor bu hep böyle oldu
Teşekkürler sayın armada467
#ALGYO Yatırımcı İlişkileri Direktörü;
Yurtdışında seçilmiş merkezlerde otele uygun "brownfield" gayrimenkul arayışı devam ediyor, bulunmasıyla beraber #ALGYO nun burayı satın alması planlanıyor.
En azından niyet var. Kötünün iyisi. Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endekse göre zayıf, xgmyo göre kuvetli duruş devam ediyor.
Temettü gelirlerini arttirsinlarda ne yaparlarsa yapsınlar.
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Brown field investment türkçesi Brown field investment nedir
Boz alan yatırımı.
İktisat alanında kullanılır.
Kurulu bir tesis ya da firmayı satın alma, birleşme ve taşınır değer borsaları dışında hisse edinimi veya taşınır değer borsalarından en az % 10 hisse oranı ya da aynı oranda oy hakkı sağlayan edinimlerle kurulu bir şirkete ortak olarak firmanın yönetim ve denetim hakkına sahip olma biçimindeki bir doğrudan yabancı sermaye yatırımı türü.
Kaynak:*https://nedir.ileilgili.org/brown+field+investment
Algyo'da açığa alanları her akşam hazin son bekliyor.
ALGYO bugün yukarı hareketlere başladı,izleyip görelim, asla yatırım tavsiyesi değildir.
bayrak devam ediyor alt band kırılmamalı üst ban geçilmeden mal alınmamalı
tabii bence
not eğer kırarsa iki tarafa da pis gider bayrak sapı ortada
bi proje açıkla bu ne arkadaş süründürdüğün...
28 Ocak tan beri yazdim yazıyorum insanları en tepede uyardim ayı piyasasinin basindayiz
Artık dayanacak gücüm kalmadı. Üstüne bir de devre kesti. Bu kağıtta nasibim yok galiba benim. Satmadığım her güne pişman ediyor. Ya sabır..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Baktım 23.20 hemen zıpladın kasa dolar dolu :)
sahibi larekter yoksunu kasa dolu olsa ne olur
aviatour.az
☑️Hillside Beach Club Hotel 5* Yay mövsümünə* Erkən Rezervasiya devam edir!!!
30%-nı indi ödəyin, 70%-nı isə səyahətə gedənə qədər faizsiz hissə-hissə ödəyin . Siz də yay tətilinizi mar**lı və mənalı keçirmək istəyirsinizsə indi sifariş edin endirimlərdən yararlanın!!!
----------------------------------
🗓30.06.2021 - 05.07.2021
Otel və qiyməti;
🏨Hillside Beach Club Hotel 5*
2boyuk ----------5229usd
2boyuk 1us** ---- 5490usd
2boyuk 2us** ----7499usd
-----------------------------------
Qeyd :
🔺️ Qiymət 2 nəfərlik ot**da 2nəfər üçün nəzərdə tutulub
🔺️Ödəniş günün məzənnəsinə uyğun olar** yalnız manatla qəbul edilir.
🔺️Turun tarixni öz asüdə vaxtınıza uyğun dəyişə bilərsiniz.
https://www.instagram.com/p/CN2F0xFHz2u/
23 altı 3 gün geçirirse 18.5 19 lira
Verirse aşağı, malın değerini bilenler depoya çeker ganimetleri. Erken emeklilik hissem. Temettüsünü yesem yeter.
Bankof ve doce karaktersizleri bilerek aşağı gocerttiler. Son dönemde binen yolcuları vagondan sutlayacaklar. Son gulen her zamanki gibi yine ben olacağım zamanı geldiğinde.
Elinden tek tek o lotlari alacağım spek efendi.
Belli ki bir hesapları vardır hesabı olan geçen gün kü 250 bin lot malını boşuna dökmedi
p/d 0,82 olan 20 li rakamlara gelirse adeta yatırımcının canını okurum mesajı vermek isteyebilir bu noktada da toplayacağı mallar son mallar olur ki p/d oranı0.70 lere düşer ilk 5 kurum 240 bin satış ilk 10 310 bin satış ilk 15 kurum ise 320 bin satış yani ilk 5 in dışında kiler pek de kıymeti yok günlükte citi 112 bin lot satış deuche 108 bin alış al gülüm ver gülüm haftalıkta deuce 320 bin alışta EDERİ VE DEĞERİ bu gün etmeyebilir fakat ederine ve değerine mutlaka götüreceklerdir ALCAR SAYAFASINDA birebir tecrübe etmişimdir
BEŞ GÜNLÜK FİYATLARIN 23.80 ve 24.30 arasıda dağılım yaptığını görmrkteyiz yarın bu fiyatları takip ediyor olacağım
Bu hafta 3 tane halka arz var arkadaşlar nakitleri olmayanlar hisselerini bozup bu arzlara katılıyorlar
COİN lerdeki değer kayıplarını kapatmak isteyenler zarar düşürmek isteyenler bistteki düşüşe neden oldu diye düşünüyorum
ÇOK PİS BİR HUYUM VAR ASLA UCUZA MAL VERMEM
AL SAT TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Defter değerinin çok altında değil satmak ilave yaparım tabi ki uzun vadeci olarak yatırım tavsiyesi değildir
1.Çeyrek bilançoya 10 gün kaldı,kur farkından dolayı çok ciddi kâr yazacak dolayısıyla dd dahada düşecek,0,78 temettü hatırı sayılır bir orandır.
Adamlar davul zurna çalarak, nakitin kral oldu Pandemi döneminde Avrupa’nın önemli merkezlerinde turistik otel alacaklarına avazları çıktıkları kadar bağırıyor bu fırsatı kesinlikle kaçırmayacaklar iyi değerlendireceklerdir buralardan gelecek olan ciddi bir haber hisseyi uçurur.
Bu hissenin genel bir karakteri de çok sert inişleri oluyor belli yatay bir bölgede iyice konselide edildikten sonra çok sert yukarı yapıyor.
sıkıntı yok
Y.t.d.
22,66 - 22,72 arasındaki boşluk da tarihe gömülmüştür.
Bankof o sattıklarını yerine koyacak. yaptığı manipülasyon yanına yine kar kalacak.
Bence bugün alım zamanıydı,sabah alanlara helal olsun, asla yatırım tavsiyesi değildir.
Haftaya cuma bilanço açıklanmasının son günü
Azeri acentenin fiyatına göre ;
Kişibaşı yatak haftalık 2.615 USD,
Ulaşım + acente karı 515 USD olsa,
Gecelik yatak 300 USD x 8,1 = 2.430 TL...
Ekspertiz raporundaki 1.500 TL ortalama fiyata ulaşabilmek için,
sezonun geri kalan 3 ayı yatak fiyatı 530 TL olması gerekiyor ...
Hem Attaş'tan alınan kira , hem de ekspertiz raporu değer hesaplaması problemli !!
Değerleme raporları ezeldendir sıkıntılı ALGYO'da sn.british.
Bunu her GK öncesi ve değerleme raporları yayınlanma dönemlerinde dile getiriyorsunuz.
Bu konuda ne yazık ki niyetlerini olumlu olarak gösterecek bir adım atılmadı yıllardır.
Diğer taraftan geçen sene ve bu sene tesislerin pandemi tedbirleri kapsamında belli kapasite oranının üzerine çıkmamasından mütevellit ortalama yatak ücreti düşük gelme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum.
Ne dersiniz?
bütün bunlara rağmen ALGYO'nun zarar yazma ihtimali yok gibi bir şey ( savaş, deprem vs gibi afetler hariç ). Pandeminin bizim dışımızdaki Dünya'da inişe geçtiği şu dönemin hemen akabinde insanlar kendilerini dışarı atıp gezip tozmaya, deli para harcamaya başlayacak. Şöyle Evropalarda güzel bir kaç hotel veya turizm iştirakli tesis alabilsek keşke. Bizi farklı bir kulvara taşıyacak olan böyle bir gelişme olur.
Elbette Maslak veya Büyükçekmece ( artık sakızın da ötesine geçtiler )
Bilanço zaten biliniyor.
Temettü de...
Bize başka bir şarkı gerek.
23 altı 1. Gün la havle
Algyo altından değerlidir. Önümüzdeki bir kaç yıl içinde bu gerçeği yaşayacağız. Günün birinde İstanbul'un göbeğinde büyük bir proje başlatacağını tahmin ediyorum. O güne kadar bekleyip göreceğim ne de olsa yıllık harçlığımızı veriyor