kırılım sonrası sert yukarı gitti dinleniyor göstergeler 14 altına sarkmadıkca problem yok beğendiğim hisselerden
Printable View
hocam revu hangi uygulamada var acaba bulamadım binancede de yok SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yeşil hedefiniz gecerliliğini koruyor mu hocam SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Celik hocam iyi haftasonu...sizden ricam bants petun ve kristal hakkinda yorum alabilirmiyim...tesekkurler....
çelik hocam almad söylemistiniz 2.87 den sonra güzel takip edilebilir gibi sizin hedefiniz ney acaba
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
peki hocam teşekkür ederim yinede SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
inşallah hocam takip etmeye devam portföyümde tutuyorum Emeğinize sağlik SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çelik hocam Arena hakkındaki düşünceniz nedir
Hocam rica etsem koza L
yorumunuzu merakla bekliyorum tşk.
Selam sayın çelik üstadım Ege gübre yorumu alabilirmiyim. Tşk ederim Y.T.D
BUCIM ile ilgili düşüncelerinizi alabilir miyim? Yatırımlık bir hisse olabilir mi yoksa boşa zaman mı kaybederim hocam
yesil yatırım holdingten bahsetmistim yggyo icin sn erceylan SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mrb
Acaba hocanın bahsettiği şuan %50 olan RVN/USDT olabilir mi acaba?
Saygılar
Celik Hocam, PAPIL, ICBCT ve ZOREN yorumlarinizi Rica etsem, mumkunse.
Tesekkurler...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstadlar iyi akşamlar yüzde 20 marjı ne zaman gelecek bilgisi olan varmıdır acaba YTD
Üstad Arena ve Anele hakkında yorum yapar mısın
selamunaleykum cümleten iyi akşamlar
Aleykümselam hoşgeldiniz
Aleyküm selam hocam
xrp/try de fena değil bu haftasistem al verdiği için aldım bekliyorum YTD
Birazdan haftalık liste için hazırlık yapacağım öncesi çayımı içmem lazım
Aleyküm selam hocam hayırlı akşamlar
İç hocam güzel bir Rize çayı :)
Hocam hoşgeldiniz. CEMTS için teknik olarak güncel bir değerlendirme rica ediyorum.
Aleyküm selam cümleten iyi akşamlar çaysız olmaz hocam benzini doldurmak lazım her akşam :)
Aleyküm selam. hayırlı akşamlar cümleten.
herkese iyi akşamlar,
arkadaşlar elimde bir miktar egegubre var.260 a çıktı ama vermedim hata mı yaptım bilmiyorum?148 ortalamam var..stop yapmalımıyım bilemedim..şimdiden teşekkürler...