günaydın eşleşme 15.80 eşleşen miktar 418 kalan miktar 2027
Printable View
günaydın eşleşme 15.80 eşleşen miktar 418 kalan miktar 2027
şuan itibari ile eşleşme fiyatı 14.22 eşleşme miktarı 6800 kalan lot 946
bu durumu bozarsan opnesin diyeceğim bu kadar.....
11.703 lot ile eşleşme 15.80 de satışta 128 lot kalmış.
11.720 lot ile eşleşme 15.80 de satışta 1781 lot kalmış.
opne bir yukarı bir aşağı atarak yemleme yapıyor 3-5 ne tutarsa ........
Arkadaslar imkanı olan grafik atabılırmi
1400 lot ile eşleşme 15.99 de satışta 692 lot kalmış.
İşlem hacmi gayet güzel. Şahsım adima bu grup ile ilk tanışmam eplas ile olmuştu. Sonrasında eplaslari lotlarimi artırarak mzhld ile degismistim. En son eplas 2 lira öne geçtiğinde hepsini mzhld yapmıştım. Son durumda iki hissede dengeli duruma geldim tekrar.
Benim kendi hesaplarima göre eplas ve mzhld değeri kabaca eşit olmalı. Benim kendi stratejim bunun üzerine. Yeni alış yapacak isen ucuz olanı alıyorum. Hisseler arasında yüzde 15-20 fark olur isede ucuz olana geçiyorum. Ekonomik ve matematiksel olarak bunun sebeplerinide açıkladım daha önce.
Mzhld işlem hacmi yönünden girip çıkması daha kolay oluyor.
İnşallah iki hissede yavaş yavaş tekrar yükseliş başlar. Bilançodan önce birileri herhalde haber alacaktır. İyi aksamlar.
çok garip şey,
bız yatırımcıyız tmm.anladık.ama ıstedıgım zaman hısse almam da garip gelıyor bana,
kım ne kaptırıyo.gercekten kapıyormuyuz.bılemedım artık...
Şu an 7.500 lot ile 16.10 eslesiyor mesela. Sonra son dakika birşeyler oluyor. Kim bu kadar oynuyor peki?
Hayırlısı olsun bakalım.
Şuan 7.500 lot 16.10 alış girin mesela size aldirmiyorlar. Son saniye 16.11 yapıp onlar alıyor. İsterseniz deneyin. Yani ufak lotlari veriyorlar. Ama yuksk lot vermiyorlar.
Yine son saniyede alışları silip fiyatı 15.67 yaptılar. Artık ferinlik eşleşme vs bakmaya gerek yok. Herşey son 15 saniyede oluyor.
almak ıstedıgım zaman dırek tavana yazıyorum.karar onların...
bu sekıldeyse çok daha surunur.
çok almak ısteyen tavana yazsın
15.67 de şuan eslesme sayın ceycey 2400 lot ile
Genelde fiyat sabit veya 1-2 kademe ise pek birşey olmuyor. Ama tabanda tavanda veya arti eksi 4-5 de eslesiyor ise son dakikada birşeyler oluyor.
tşk edıyorum....bana geldi 15,67 den...garip
15.67 kalanların hepsi alındı. İşlem hacmi güzel. Dün eplas da güzel işlem yapmıştı. Fiyatı yükseltmek için acelesi yok l. Yavaş yavaş toplayabilir. Gözüken bilancoya kadar bir haber gelmeyecek. 25-26 iş günü var yani. Son 10 gün bile hareketlense fiyat iyi yerlere gelir zaten. İnşallah sürpriz bir haber gelir.
Ey spek...eşleştirmeyi nereden yapacan.bızım fiyatın ustu yok..bilgine...:)
Yok arkadaş, alıcı yok. Kemal abi, bir haber patlat da biraz hareket olsun.
gonlumun efendısı saldı 15,58 e gıdıyor salına salına
Nazlı gelin gibi 😀😏
bazı şeyler kacınılmazsa zevk alacaksın modundayım şuan...duyrulur:)
arkadaşlar,can dostlarım.bılmeyenler olabılır,
son bır ayda,lotunu artıran ana oyuncular mevcut,
oyak,garanti,halk yatırım,zıraat yatırım,ak yatırım,iş yatırım,vakıf,teb,deniz
ve bunlarda zaten hısselerın nerdeyse yarısından fazlası var ve sureklı artırmış.
100 bin lota yakın artırmış olan kurumlar var.hemde bır kactanesi..
kanmayın.
Ben de son 1 ayda, yüzde 25 arttırdım
siz yeterki artırın kardeşlerım.ama bızden olup satmak zorunda olan kalmasında...
işlem ahcımlerıde bugun komedı...5 lot, lot 35 lot:)komik
14.11 tabanda eslesiyor şuan 1188 lot ile :) bakalım son dakika ne olacak
Sayın batık bajalim kim alacak :) son 10 dakika görüşelim:) yabancıya gitmesin
Amma çok rol kesti yav. Veremeyecek, o kadar indiremeyecek, milletle oynayıp duruyor.
Dayıoğlu bozdu yine kafayı...Niye tabanı bozuyorsun ya.Alex kardeşim, ya da bizden birileri alırdı.Niye şimdi 15.50 yaptın. Ayıptır, günahtır dayıoğlu...😁😀😅🙄😶😏🤔