Bize benzer bir tahtada sildi süpürdü yapıştırdı tavana yakın yerde
Bizde ise güzel olan karşılanıp kağıdın kendini toparlaması benim şahsi fikrim işlerimden ötürü uzun soluklu izliyorum tahtayı sadece benim öngörüm
Printable View
bofa yapay zekalı bir robottur...en popüler hisseleri belki de internet ortamında belirleyip ona göre iştaha göre alıp satıyor...baba tahtacılar onu çok güzel oyuna getirebiliyorlar...kademelere onu yanıltacak şekilde lotlar yazarak istedikleri gibi yönlendirebiliyorlar...bu bofayı bence yurtiçinden kontrol mekanizmasına sahip olunmadığı için patronlar da kullanıyor şüphesi taşıyorum..
maşALLAH ÇOK GÜZEL KAPATTI GÜNÜ...
Cefaks hocaninda dikkatii cektiysek biseyler oturdu gibi:)
Sağol hocam sizede hayırlı kazanclar
Telegramda 2700 üyesi olan bir atatp sayfası var. Keko ustadda orada yaziyor bazen. Bu durum ky nin büyük ilgisi olduğunu gösteriyor. Bugünkü yükselişte en yüksek alıcı diğer kısmı 92 bin. Ykb yada tacirler gibi tek bir kurum tasimadi yani. Ilk 5 kurum 20 ile 45 bin arasi almış. Yani hisse genele yayılıyor. Satanlarda ise tacirler info iş 50 şer bin olsada çok belirgin bir satış yok. Tahta sığ olduğu için ky eğer ilk rüzgarda dökülmezse tahtayi yapanlar dagilan malı toplamak için yukarı ivmeyi hizlandirabilirler.
Atp yüksek faiz ortamında pozitif ayrışan sektörlerin odak noktasında yer alıyor.
https://twitter.com/derinhisse/statu...359984/photo/2
bence güzel gidiyoruz burdan turex e kaçan arkadaşları ordaki tahtacı kötü avladı...
hadi atatp geç artık şu 130 direncini....yatırımcıyı bıktırdın valla...sana yakışanı yap artık..belki de milyar dolarlar değerinde olabilecek iken gidip de buralarda 1,2 milyar tl değerlerinde bocalama...
Bakıyorumda çer çöp hisseler, halka açıklığı %50-60-70 olan hisseler; 300-400 milyon dolar piyasa değerinde ATATP ye bakıyorum 350-400 m dolar piyasa değerinde gerisini siz anladınız.. Sabır diyorum :)
İki gün üst üste sevindirmiyor. Hedefe kadar bekleye devam.
Hadi atatp...canlan biraz yahu...:kahkah:
yazılım şirketlerinin masallahı var bu ara..
zırtolar..:plc:
https://i.ibb.co/K243SNC/hisse.png
İdeas Tavan olcak sende haftayami kaldın:) umut fakirin ekmeği
fiyuu personel alımına devam ediyor...diğer firmaların kuryeleri de fiyuuya geçiyorlar..güzel çalışma şartları sunuyor...tıkla gelsin de gittikçe büyüyecek...temel gelişmeleri merakla bekliyoruz...bu iş sabır istiyor arkadaşlar...yeni yapılanma ve bu yapılanmanın olgunlaşıp kendini kabul ettirmesi zaman alıyor...ama tam anlamı ile olgunlaştığında belki de milyar dolarlık değerler oluşabilir...sabırla bekliyoruz...
Getir kuryeleri bazı şehirlerde kontak kapatma eylemi yapıyor.fiyuu ya ziplarlar yakında:)
İlk fiyuu kuryesinide bizim şehirde görmek bugün nasip oldu:)
Başvurular onaylanmış. Kap geldi.
CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.Kod:Sermaye
Piyasası Kurulu (SPK)’nun 29.12.2023 tarihli ve 2023/82 sayılı bülteninde
açıklanan 2024 yılı yeniden değerleme tutarlarları kapsamında Şirketimizin 05.01.2024
tarihli özel durum açıklamasında belirtilen 3. Madde kapsamında Şirketimiz'in
bağlı ortaklığı olan ATP Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı
A.Ş. (Bağlı Ortaklık)’nin SPK'ya 13.11.2023 tarihli 143779
numaralı ve 07.12.2023 tarihli 146977 numaralı sermaye artırımına ilişkin eski
başvuruların işlemden kaldırılması talebiyle SPK’ya başvurduğu
açıklanmıştı.
Bugün
Bağlı Ortaklık’a ulaşan SPK'nın E-12233903-345.05.05-48003 sayılı yazısında yukarıda
bahsi geçen başvuruların onaylandığı bildirilmiştir
Başvuruların kaldırılması talebimi onaylandı, anlayamadım.
Daha önce yapılan başvuru tutarıni yeniden degerleme oraninda artirmak gerekiyormus. Bu nedenle o basvurunun iptal edilmesi için başvuru yapmislar. Bugünkü onaylanan bunlar. Yani prosedürun bir kismi tamamlanmis. Doğru tutarli sermaye artışı yapmanin önü açılmış
Tıkla gelsin...fiyuu ve TGCARD birlikte güzel işler çıkaracaklar görünüyor...bunların hepsi de birbirini tamamlayan ve destekleyen işlerdir..piyasadan ciddi bir pay alacaklar görünüyor...zaten geçen aylarda yapılan bazı anketlerde tıkla gelsin en çok beğenilen ve indirilen program olmuştu..vatandaş bu organizasyonu beğendi...diğer kurye firmalarından da fiyuu ya ciddi kayışlar oluyor...buda bize geliyor gelmekte olan sözünü söyletiyor..