https://www.youtube.com/watch?v=Boh2GH7cwH4
36 bin tank diyor...
Printable View
https://www.youtube.com/watch?v=Boh2GH7cwH4
36 bin tank diyor...
ABD de parcalanir ama simdi değil.
Tutkalı kuvvetli. (Dolar)
Dolar satin alma gücünü kaybederse vahsetin zirvesi abd'de görülür.
Abd, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırması durumunda ''yaptırım uygulamak'' dışında bir şey yapacağını açıklamadı. Almanya ise bu yaptırımlara katılacağını açıklamadı. Kuzey Akım'ı kapatacağını da açıklamadı. Macron ise Ruslara yaklaşmanın derdinde. Sadece İngiltere var, Rusların karşısında. İngiltere'den Ukrayna'ya silah teslimatları var. Türkiye ise TB2 verdi. Sosyal medyada gördüğüm fotograflara göre de orada özel kuvvetler falan var.Alıntı:
Joe Biden: Rusya Batı'yı test etmek için Ukrayna'ya girecek.
Pentagon'da bazı Trump destekçileri ise ''Türkiye'ye yeterli stratejik sabır'' gösterilmediği için Biden yönetimini eleştiriyorlar.
Nato dağılabilir. Rusya oraya çok aşırı bir güç yığdı. Abd sessiz, aynen bir kedi gibi...
https://www.youtube.com/watch?v=jykOIZHxx_o
:)))))))))))))))))))))))))
RusEmbTurkey
@RusEmbTurkey
·
38d
#Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergei #Ryabkov: "Militan Ukrayna rejimine silah, taktik destek, planlama yardımı, askeri üs donatımı ve tatbikat düzenleme kılavuzları gibi pek çok şeyi sağlamanın durdurulması gerekiyor. Zira bunlar bizim için doğrudan tehdit oluşturmaktadır”.
Alıntı:
Zafer Yükseler
@zafyuks1
· 1 sa
Faiz sabit tutulduğu için piyasalar çok sevinçli, döviz kurlarında düşüş gözleniyor.
Altunun TL fiyatı hiç değişmiyiirr...Altının baskılandığını artık sağır sultanla, kör trader bile anladı. Altın dipte, Gümüş dibin dibinde.Alıntı:
A Erinc Yeldan
@ErincYeldan
·
2d
Artık para politikasının müdahil olmaması olumlu haber olarak değerlendiriliyor. Zira her müdahale birşeyleri yıkıp tahrip etmekte. Tam “gölge etme ..,” durumu.
Herkeş nereye kadar sürdürülebilir diyor, büyük oyuncular topa girmiyor. Girmedikleri sürece sürdürülür.
Endireceydin be Tayyip Ağam...
Ekrem İmamoğlu
@ekrem_imamoglu
·
4d
AKOM'a göre İstanbul'da cuma akşamından itibaren sıcaklık daha da düşecek, soğuk ve yağışlı hava gelecek hafta da devam edecek. Biz, buzlanma ve kar yağışı sebebiyle oluşacak her türlü olumsuz duruma karşı önlemimizi aldık, lütfen siz de tedbirli ve dikkatli olun.
#SONDAKİKA
İstanbul Kartal’da aile sağlığı merkezinde görev yapan Hemşire Ömür Erez, görev yerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.
Alıntı:
Erkan Öztürk
@drerkan
15 yıllık sünnetçiyim bugün ilk kez taksitle sünnet yaptım evet nurettin nebati ekonomi tıkırında aynen
Alıntı:
Erkan Öztürk
@drerkan
yanlış anlaşılmasın ücreti taksitle aldık arkadaşlar sünnet gene tek seferde
fcyel
@fcyelom
·
2d
işerken dikine gitmezse çiş bakıcaz artık :D hangisi taksitle :D
SON DAKİKA: Rusya Merkez Bankası, kripto paraların ülke sınırları içinde tamamen yasaklanmasını teklif etti.
https://uzmancoin.com/rusya-merkez-b...klama-teklifi/
Alıntı:
Reuters'in son dakika olarak geçtiği habere göre kurum Rusya sınırları için hem kripto para işlemlerinin hem de madenciliğinin tamamen yasaklanmasını teklif etti. Kripto para sahipliğinin ise yasak kapmasında olmadığı belirtiliyor.
Hakan KaraAlıntı:
Bloomberg HT
@BloombergHT
Kamu bankalarına 51,5 milyar TL sermaye artışı geliyor.
@ali_hakan_kara
·
1 sa
Herkes TCMB faizini konuşuyor ama turpun büyüğü yukarıda çünkü artık para politikasını maliye bakanlığı ve kamu bankaları yapıyor.
Adamlar aynen Saakaşvili gibi ortada kaldılar. Ruslar, bence daha önce de yazdım, Odessa'yı ve Karadeniz kıyısını işgal edecekler, Ukrayna'nın geri kalanını işgal falan etmeyecekler ama Moldova'yı olduğu gibi işgal edecekler.Alıntı:
Ukrayna Savunma Bakanı Aleksey Reznikov olası bir Rusya saldırısı hakkında:
Sadece Ukrayna için değil, Avrupa için de bir felaket olacak, çünkü birkaç milyon göçmen Avrupa sınırına dayanacak.
Avrupa'yı göçmenlerle korkutmaktan başka çare bulamıyorlar ama bu da manasız. Avrupa'da Urus'un karşısına dikilebilecek bir kara gücü yok ki. En büyük güç Türkiye. Avrupa zavallı bir durumda, çaresiz...Türkiya niye Avrupa'yı korusun ki?
Nato da dağılır, AB de dağılır.
https://www.youtube.com/watch?v=T8-3I5UI0UY
Görevden alınmıştı. Şimdi:
Alıntı:
Haber Report
@HaberReport
·
12d
Öğrencisini öldüresiye dövdüğü için görevden alınan öğretmen Ali Rıza Yücel, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne memur olarak atandı.
Tel Rıfat...Belki 100 defa yazdığımız sihirli yer.Alıntı:
Terör örgütü YPG/PKK Suriye Tel-Rıfat mevkisinden Afrin'e füze saldırısı düzenledi. Çok sayıda yaralı ve ölü olduğu söyleniyor.
Aynen...Haftalardır yazıyorum, silinip gidecek.Alıntı:
Güney Afrika Cumhuriyeti'nde Omicron varyantı sekiz hafta sonra önemli ölçüde düşüş yaşadı.
Pandeminin son varyantı olabileceği tartışılıyor.
Yetti garii...
Türkiye için muazzam iyi bir haber. Dün Ermenistan'la uçuş haberi vardı bu ondan da iyi.Alıntı:
Fransa Meclisi,
•Çin'in Uygur Türklerine yönelik uygulamalarını "soykırım" olarak tanıma kararını kabul etti.
Emin olunuz Avrupa Türkiye'ye muhtaç. Çok güçsüzler.
ha ha ha... bu kadar ciddi bir adam da delirdi sonunda...Alıntı:
Faik Öztrak
@faikoztrak
·
5d
Madem "faiz sebep, enflasyon netice" idi,
Madem faiz düştüğünde, enflasyon da düşerdi,
Madem kendinize ve iddianıza bu kadar güveniyordunuz, Ne oldu da mademler, şimdi badem oldu?
ulla faikim öztrakım, unu üle dimezler, peynir ekmek yimezler ............
Yahu kardeşim mevzu aynen İstanbul trafiği sorunu gibi...Benzin ve mazut 15 TL olunca trafik sorunu bitti.
Faiz ve enflasyon sebep-netice de una benziyor. Faikim niye havaya bakıp, kerize yatıyon.
https://www.oryxspioenkop.com/2022/0...erview-of.html
Alıntı:
ORYX | Türkiye'nin endüstriyel olarak kendi kendine yeterliliği sağlama konusundaki kararlı girişiminin sıklıkla gözden kaçan bir faktörü, Türkiye'nin sadece bir sistem değil, bununla ilgili olabilecek her şeyi üretme niyetinde olmasıdır.
Alıntı:
Bu strateji, savunma sanayiinin ötesine geçerek, otomobil endüstrisi ve demiryolları gibi diğer alanlarda da geniş bir temelde önemli yatırımlar görüyor. Türkiye daha önce başka ülkelerde demiryolları inşa edebilirken, yakında üzerinde çalışan trenleri de teslim edebilecek.
Listenin ucu bucağı yok. Müthiş bir başarı...Alıntı:
Bu strateji, nihayetinde Türk şirketlerine daha fazla sözleşme verilmesini sağlayacak ve gelecekte Türkiye'ye büyük faydalar sağlayacağı kesin.
Makalenin yayınlandığı yukarıda linki verilen web sitesinde en sonda, Türkiye'nin ürettiği/üreteceği silahlar listelenmiştir.
mustafa yazıcı
@myzccc
·
6s
Diyanet: 'Üstadım, sizi hacca davet ediyoruz.'
Sezai Karakoç: 'Bana hac henüz farz olmadı. Farz olduğu zaman giderim inşaAllah.'
Diyanet: 'Efendim, Diyanet olarak sizi biz hacca götürmek istiyoruz.'
Sezai Karakoç: 'Ben milletin parası ile hacca gitmem.'
https://www.youtube.com/watch?v=ZZY_q2CAvj0Alıntı:
Erkan Öztürk
@drerkan
15 yıllık sünnetçiyim bugün ilk kez taksitle sünnet yaptım evet nurettin nebati ekonomi tıkırında aynen.
Çok güzel günlerdi. Devekuşu Kabere oyuncuları, tanıdıklar var. Kimbilir şimdi ne yapıyorlar?
Cennetten dünyaya düşmeyeceklerdi. Biz de şu an içinde bulunduğumuz, zavallı ortamın içinde bulunmayacaktık.Alıntı:
hülya balbay
@HulyaBalbay
Peki, Hz.Adem ile Havva o yasak meyveyi yemeselerdi ne olacaktı?
https://www.youtube.com/watch?v=Yz33i8dWeEA
Bu nasıl bir şey?
Aywa...
Kar mı etkiledi?
Donbas'a gidip ihtilafı yerinde mi görmek istedin?
Analezlerin önemli.
Sen bakma ötekine berikine.:yes:
Abi Hendu inancına merak sardım. Video yüzünden. Üzerinde yaşadığımız coğrafya ile de ilgisi var. Çünkü bugün kendisine Aleviyim diyen insanlar, 1000 kusur sene önce aynen Sunni Müslümanlar gibi ibadet ediyorlardı. Bunların ibadet şekillerini degistiren kisi Ebu Ali el Sindi...Bu kişi aslinda bir Hindu ve Müsluman oluyor ve Sufiyim diyen insanlar cok hizli bir sekilde ibadet sekillerini degistiriyorlar.
Sind kelimesi ise Hint kelimesidir. Yunanlilar h'leri s gibi soyluyorlar.
Kesin bilgi: İnsanla maymun arasinda ara form varmis, insan mutasyon sonucu bu ara formdan gelmis falan bunlar kesin olarak yalandir. Önce insan olustu. Beden yoktu ve bilinç emekler vaziyetteydi. Yoğun olarak duygular vardi. Ilk iki tur hic kalinti birakmadilar. Evrim gercektir. Diger butun varliklar insandan, evrim yoluyla turemistir.
Halen cevrenizde insan bedenine sahip olup da insan olmayan tonla insan var, siz bunlari hergun goruyorsunuz. Haber bultenlerinde, sosyal medyada bunlari artarak goreceksiniz.
Hendu inanci cok onemli. Ingilizler buraya sirayet edip, Panteist bir anlayisa cevirmisler ama yaratilis ve olum sonrasi ne oluyorla ilgili izler orada duruyor.
Ayni Panteist anlayisi bir Hindu vasitasiyla Anadoluya tasimislar. Izler duruyor, onlari silmek mumkun degil.
Abi bazi seyleri bilemesem hec yazmacem. Ama biliyon iste...30.06.2021 de yazmisim da elektrik kesilecek diye cok daha once de yazdigim mesajlar var.Alıntı:
ayvagobeknuri ayvagobeknuri is offline
Gümüş Üye
Duhul
Feb 2017
Gönderi
7,011
https://www.gercekgundem.com/yasam/2...ten-kehanetler
Ayrıca 'büyük elektrik kesintisi' denilen bir olay hakkında herkesi defalarca uyarıyor.
Derin bir nefes aldıktan sonra şu şekilde açıklıyor: "Yanılmıyorsam büyük elektrik kesintisi (the big blackout) 2052'nin Aralık ayında gerçekleşecek."
Aslında haber değeri yok. Saçma sapan iddialar. Elektrik kesintisi dikkatimi çekti. 2052 aralık ayı diyor. Fakat elektrik kesintileri çoktan başladı. Mesela Türkiye'nin büyük bir bölümünde ve tüm İstanbul'da bir elektrik kesintisi oldu ve o gün Berkin elvan Olayını araştıran savcı, adliyede, makamında şehit edildi. New York'un büyük kesimini etkileyen bir elektrik kesintisi olmuştu. Texas'da günlerce süren elektrik kesintisi oldu. İran'da oldu.
Hackleme sonucu elektrik kesintileri olacaktır. Yine Güneş patlamaları bahane edilecek ve evlerdeki elektrikli cihazları bozacak arızalar yaşanacaktır. Bu hadiseler Türkiye'de aylar içinde olabilir. Benim beklentim kış aylarında olacağı yönünde.
Elemtrikler kesilmeye devam edecek. Sıklaşacak.
Moruk bizi birakti gitti abi...durzu moruk...
Alıntı:
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar:
•Rusya, Suriye’de terör örgütü ile ilişkilerini bir koz olarak kullanmaktadır.
•Astana formatında Türkiye ile iş birliğini sürdürürken diğer taraftan rejim ve terör örgütü ile iş birliği içerisinde olduğunu görüyoruz.
Abi Hulusi Agam bir kac gun once büle demiş. Kaydetmisim buraya da ekledim. Onemli...Alıntı:
Hulusi Akar:
•Müttefiklerimizden beklentimiz, tüm terör örgütleriyle mücadele etmesi, özellikle ABD'nin PKK/YPG'ye verdiği desteği kesmesidir.
•YPG ile iş birliği yapmak yerine yaklaşık 70 yıldır NATO üyesi ve müttefiki olan Türkiye ile iş birliği yapmasını bekliyoruz
"Tanrının, Türkleri dünya’ya nizam vermesi için yarattığına inanıyorum.”
— Fransız Tarihçi | Jean Paul Roux
Pek çok şeyden en olumsuz etkilenecek sektörü yazayem mi?
En olumsuz etkilenecek olan sektör? Hangisi?
Bence tabii...Benim yorumum bu, sadece tahmin...
Ayvaaa...bo
Bu tarikatlerin tamamı Hind'den gelmiş..
İmam Hüseyin (r.a.) hangi tarikattendi?
İmam-ı Azam hangi tarikattendi?
İmam Şafi...?
Diğerleri
İnsanlar sosyalleşme ihtiyacı ile tarikatlere yönelmiş.. rotary kulüp, lions kulüp v.s. gibi...
adam gündüz işinde, haftada bir iki tarikatte...
Biraz beyni kiraya veriyor, biraz grup mensubu oluyor....
tahkik-i iman peşinde isen dışlanırsın. Çok soru sorarsan hoş görülmezsin...
Borsacıya 3 gömlek dar tarikat işi.....
Abi mevzuu; İngiltere'nin büyükelçisi ile görüşmesi. İngiliz Büyükelcinin makamı Angara'da. Yani Ingiltere'nin İstanbul Konsolosuyla görüşmüyor.
İşler karışınca "cambaza baktırılar"...
En çok tükettiğinizi tüketmeyiniz.
Michael Salla
@MichaelSalla
There's increasing scientific evidence that Earth & solar system are entering into region of galaxy with differing densities (aka photon belt) that impacts weather, body, etc. Supports claims that humanity is about to experience an evolutionary leap.