100 endeks katlarına bakın. bun dan. bedavası yok..filler. oynaşıyor dökülsün. hesabı..4100. geçince endeks. bakalım oynaşabileceklermi
Printable View
100 endeks katlarına bakın. bun dan. bedavası yok..filler. oynaşıyor dökülsün. hesabı..4100. geçince endeks. bakalım oynaşabileceklermi
insan biraz utanır yayu. 1 kademeye. oynamak. ne. kaat 5.89. al 5.90. sat. ne kalıyo. 3. 'ün 1 ..yuhhh
10 milyonu. 1 kademe için buraya sokarmı.. adam tabana basarsa. ne yaoacaksın..alan. çekilse tahtadan..kaat zaten kendiliğinden gidecek..yokk. 1 kademeye satayım..sat ..ne geçti.eline..bu hün 4 kademe yapıyon. ertesi gün 8 kademe asağı satıyon..biz görmüyormuyuz..krndi kendine ..kağıda. zarar veriyorsun..
bit sürü kaat var git onlarda. takıl
seneye 5 tl diye bir para kalmıyacak% 300 gidiyo fiyatlar..5 kr. gibi olacak 5 tl
kar çıkaran şirketlerin 30 tls..3 tl. sayın..öz kaynak değerleri. zaten 20 katına değerlenecek..bu fiyatla yılbaşına girsin defter degeri 0.3 lere. düşer
sakız 5 tl
Sasalarımı satıp sana yatıran elimi ... Biraz utanır insan bu kadar da pislik yapılmaz ki ne berbat bir hisseymissin
komşum. yazlığını 120 sattı alan 450 sattı dün 4.500 e bida satıldı..alan kişi. çok ucuza aldım..bu fiyata yok..diyor..bunlar 1 yıl içinde oldu
450 satılan dükanlar 6000 oldu..özkaynaklar yeni yılda rekor çıkacak
bu tür kağıtlarda bunların hareketi normal..ancak. piyasa farketimi bunlar atkadan bakar..hele çekirgeler girerse..kim aldığını takip bile edemezler..sasa gibi
18.de gesan. ayni böyleydi..100 den sattım..o. baskılıyanlar 24 hepsini satti..sandılar. dönecek..bun da da 5 kıramaz deyip satanlar. şimdi. 5 gelsede alsak diye bakıyo..git kumda oyna
bunlarda 5 milyon mal var saglam biri çizdimi arkadan bakarlar...dmsas 800 bin için 4.20 barajdı.400 bin koyuyodu. a1 tahta zaten boş. omal çilince. 9 akadar arkadan baktı. 9 da almaya geldi. 8 kadar basıp elinden aldılar..
eylül 2023 kadar bol kazançlar alan alır satan satar..bu da son yazım olsun..
Sn acemi09,
.
Eyül 2023 hedefiniz bölünme sonrası 20 TL değil mi?.
.
Syg
43 lira yapar
Piyasa degeri 18Milyar eder.
43 lira cok gibi gorunsede
18Milyar piyasa degeri cok degil GSD
İçin.
Olmasi kolay degil imkansizda degil.
Tekfen 12Milyar TL degeri
Sirf ucuz diye gitmez kagitlar buda bir gercek.
Silopi arzi gibi ateşleyici haber olmali o rakamlar icin.
Ytd.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence şimdiki fiyatlara göre imkansız 43 lira.Ama sağolsun enflasyon böyle giderse iki yıl sonra 43 lira hedef olur.!!!
Şaka bir yana yeni bir hikaye ortaya çıkmazsa en fazla fk Türkiye ortalamasına çıkar yani 6 fk.Gerçi yeni bilançolara 6 fk aşağı yönlü kırılır veya borsa yükselir.Bşzim ağa daha 3 fk' demedi.Bilanço sonrası 2 ye düşecek.Benim hedefim bedelsizle beraber 4 olur çok gazlarlarsa 5 olur bir ay içinde.Silopi haberi bir miktar yukarı taşısa da bölünmüş 20 olmaz.Ancak Silopi sarılıp veya arzedilip yeni bir sektöre eldeki nakitle hızlı bir giriş yapıp hikaye oluşturulursa yeni Sasa,hektaş olurmu bilmem.Bir de güven verilmeli.
10 yılda bir kağıtlar bunu yapar..
0,5 $ kısa hedef..ama bu tahta da kimsede de tek lot kalmıyacak vaziyet öyle..1 puana trade devam
bu da günlük tl bazlı
bazılarına ..uzak geliyor..bu gün vakıf gene tahtayı berbet etti..ama nasılsa onda bitecek..piyasa böyle giderse ki mecbur gidecek..bu enfilasyona göre paranın gidecegi hiç bir yer yok..2023 de enfilasyon dahada beter olacak bu gidişle..seçim nedeni ile..20 tl nin altında artık holding bulmak zor olacak
Önce akşam al sabah satcılar dökülür.Aksam kapanış seansında,herkesin telafuz ettiği karanlık odada yüklü
alır,zabahınan alışışta 2 kademe 3 kademe ne yakalarsa satar.Ondan sonra günlükçüler sabah açılışta veya açılıştan
10 dak. sonra alır,grafik çalışır,ne yakalarsa satar.Daha sonra beklenti yi kovalayanlar sıkı tutunur.Onlari dökmek biraz daha zordur.
Misal bu yüzde 122 bedelsiz haberi fiyatlanır.Yaw ne olacak bedelsizden diyenler çıkbilir.Fiyatlanmadığını 25 senedir görmedim.En son
tenekenin içinde altın olduğunu görebilenler kalır.Bu türün indi,çıktı,düştü kalttı ile işi olmaz.Bunlar eninde sonunda tahtacıdan,skipilatörden,şirket sahibinden her neyse.. parayı alır.Şirketin kasasında 3.568.750.000 TL.karşılığı döviz var.Piyasa değeri 2.767.500.000 bu matematikte bir gariplik yok diyen gitsin kumda oynasın.Pekiii sorun ne neden bu fiyatta fiyatlanıyor.
Temel sorun T.yılmaz.Hakim ortak konumuna geçmesi yetmez.Şirket sektörel diş ticaret olarak kuruldu.Başka büyük ortaklarda var.Onların malı,elllerindeki hisseler T.Yılmaz a geçerse veya birlikte hareket etme konusunda anlaşırsa.O zaman gerçek değeri ile fiyatlama kısa sürede olur.Bol kazançar olsun.Bence herkes yukarıda saydığım borsacı türünden hangisi olduğuna karar vermeli.Ben hepsinde de ayrı ayrı başarılı olan borsaçı gördüm.YTD
Sn Vesper
Yazdiklariniz tam isabetli.
Bu tahtayi digerlerinden ayiran ozelligi Zulmetmeye Aşık olmasi.
Ben kendi adima yazdiginiz 3 tip borsacininda yaptigini yapiyorum bu tahtada..
Hic dokunmadigim lotlarim oldugu gibi
Al Sat Kredi Kaldirac vb. Islemlerle Zor olaninda pesindeyiz..
Borsa Artik Eski Borsa Degil..
Yatirimci artti
Finansal okur yazarlik artti..
Degere verilen onem arttii.
Nitekim yillarca 200kademede in cik yapan hisselerin katlayan rallilerine sahit oluyoruz.. Garanin, Vakifin vb. 2 haftada 3e katladigini gordum hepimiz..
Piyasada Yatirimci artik ucuzlugu affetmiyor..
Alim gucu daha yuksek olsa yahut sermayeyi butarafa kaydirsalar baska dunyalara yelken acacagiz..
Ana Lot sahiplerinin patronlarin paralari eridi su fiyatlarla su enflasyonda..
En Cokta Zulmetmeye asik GSD spegimizin parasi kusa dondu..
Oyle 50-100 kademeyle indir kaldir tatmin edemez artik bunu..
O hedefine gidecektir..
Biz kalacak miyiz becerebilecek miyiz bilemem..
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
+3 +5 +7 den aşağı artan yok biz burda resmen kürek mahkumuyuz 6,17 yi görüp diğer bakışımıza 6.08 git gel daha çok para kazanılıyor anlaşılan bizde öyle yapalım bari
Bence bu tahtada trade yapıp usandirip götürecekler arkasından bakacağız algısı yapılıyor insanlar da dur lan satmayım gider belki diyerek yatırımlarına sahip çıkıyor sonuç hüsran birileri mali götürüyor bu yüzden size katılıyorum [emoji106] ytd görünen köy kılavuz istemez
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dün giderken vakıf manda gibi yığdı 1.5 ml da sattı.. satmasaydı dün 6.30 yapardı...tamam satın. cek git...bu gün niye geliyon. acemi..seni görünce basakları belli değilmi. dün hem satip hemde takoz koyan sen değilmisin..
allah para vermiş akıl vermemiş..git tedavi ol..aklını kaybetmişdin sen..
Hepsi ayni ortak aklin hareketi.
Sattigindan yukari aliyor
Yada aldigindan asagi satiyor
Satarken karsisinda alan belli
Alirken Satan belli..
Bunlar tahta oyunlari
Fiyat belirleyici alim satim hareketleri ki
Yasakli ve Suc unsuru fiktif işlemler.
Ama denetleyen yok
Ve asla olmayacak.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fiktif işlemlere takılıp kalmayın,satıp zararına alıyor alıp zararına satıyor
. Bu işlemlerden edilen zarar sivri sinek vızıltısı.Hepsinin amacı ko nsolidasyon,bu tür işlemlerde bofa açık ara onde .Oynyculara nasıl bir imkan sağlıyorsa bütün tahtalarda ya alışta ya satışta.. 6.18 'den 6.04 günlükculeri ,aksamcilari komaya sokan bir marj var.Satmadigina pişman eder.Almadigina pişman eder.Bence bir sure daha bu hareketleri g
ormeye devam edeceğiz,Oy le görünüyor.YTD.
mantık olmayan. anlık tahtaya göre karar veren tavuklar. para var ama akıl ve duygu konrolü yok. ..dün ata verdi sabah disketen yarısını aldı..her gün satıp. gece pişman olan bir tayfa..eziyet cekmeyi seven. korkak borsacılar..bunlar. aldığı malı ..2 hafta taşısalar paralari 4 e katlanır..ama nerde...dunkof alınca fişini cekip satışını engelleseler..olacak..
patronda. duyarsız...ben de o mal olsa bu günlük al satları. sıfırlarım.
bu tayfa yüzünden endeksle. alakasız hale geldi kaat..anca bunlar satıp giderse.
bir umut..yabancı. hergün düzenli aliyor..o mal 3 sene satılmaz..20 milyon lot daha alırsalar...bu tavuklarda. mal kalmaz..12. üstenden. mal almaya kc..ları yemez..
satıyon. sat. ertesi gün ..niye geliyon..
alıyon al. ertesi gün niye satıyon..
bunları şikayet edip..lotlarına 1 sene işlem yasagı. getircekler. o olacak..
Hiç anlamamışsın yazılanları,yapılan işlemler karşılıklı,bir amaç var.Suruyu guden coban in yaptigi gibi belli bir yone hareket yaparak algı yönetiyor.Sen gördüğünü yazıyorsun..ordan aldı zarar etti..burdan sattı zarar etti .degil olay..yapılmak istenen nedir...buna odaklanilirsa bakis acisi degisir kanaatindeyim.
bu tahta bunlarla zor..içlerinden biri verdimi. veriyorlar..ayni aracı kurumlar .
unutukları. bir şey var...bunda uyuyan. yıllanmış. lotlar var..onlar bunlara. bir boca yaparsa. hemde tam milleti. döktük..hadi götürelim dediklerinde..
yada. kendi mallarini cizip tavanlarken. patron tabana 50 milyonu yazarsa ne yapacaklar....bulgur. da kalmaz..pirinç te
endeks giderken bile ibn. lik peşinde gezerken..sonunda başlarına gelecek belli..aldıkları lotlardan. paraları da belli
Sevgili ortaklar öncelikle günaydınlar.Sonrasında da yorum yapan herkese teşekkürler.Ben bu hisseyi uzun süredir alıp satan ve son 10-15 yıllık tahta yapıcılarını da yakından bilen bir ortağınız olarak bu bit yavrularını çok iyi bilirim.Bunları çil yavrusu gibi dağıtacak tek mahluk ta kankim güccük durgut'tur da o da bu konsolidasyonun içinde.Zaten o olmadan helaya gidemez spek.
.
Tek ümidim sektörün gelecek vadeden ve diplerde olması ve gelecek kar beklentisi.Yoksa daha önceki sayfalarda değinilen 5-6 olumlu gelişme beklentisi bu pozitif düşüncemin içinde yok.
.
Ok ne kadar gerilirse o kadar ileriye gider ve ''ne kadar direnirsen diren değişmez sana g.ren.'' sözü misali fazla kendinizi kasmayın ve 3.çeyrek bilançosunu iyi inceleyin derim.
.
Hadi rastgele.
.
Not:Bugün yine spk dan bedelsiz onay beklentimiz var.Bence gelmese daha iyi çünki haftaya son gün çarşamba durgutcuğum istemeye istemeye silah zoruyla bilançoyu gönderecek.O yüzden spk onayı sonraki haftalarda da gelse bence daha iyi olur.
9 aylık kar tahminlerini alalım.Benim tahminim konsolide bilancoda 738 milyon.Eğer gelirse FK yı siz hesaplayıverin.
FK şu an itibariyle 3 ün altında.
6 aylık net kar ile zaten hisse başı kar 2 tl nin ustun de.. 4 işlemden bahsediyoruz,uzay aritmetiği değil.. Sermaye 450...6 aylık kar 492 mily
şopar ekip yine başladı harekete.Birden 6.08-09 a geldik.Bugün 6.20 yi gösterip 6.10 kapamazsanız namertsiniz lan şürekalar.