Krokodil hocam
Kar suyu caktimi,kar suyu
Lenovo K33a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Krokodil hocam
Kar suyu caktimi,kar suyu
Bir daha bırakabilir mısınız .
Çok zor aklınız coinlerde
Kalir.
http://666kb.com/i/dqlxbao61lwi6laoj.jpg
Coin/token dünyasında durum farklı değil..:oleyo:
Hocam hikaye şu
🎿 Kayak yapmayan bir insan .kolay kolay kaymak istemez misiniz
Ancak bir defa 🎿 Kayak
Yapan insana eğer o kayak esnasında poposuna kar suyu kaçarsa bir daha kayak yapmayı bırakmamış.
Bu durumu eski borsacilar bilir diye yazmış tim.
Hani sizde bu coinler den
Cikacam dediniz ya
Bende kar suyu mu
espiri olsun diye yazdım
Misal kendimden biliyorum.
Borsa yi yüzlerce kez bıraktım tekrardan başladım.kar suyu kaçmış bir kere bırakmıyor um.
Durum bu dostum.
Al dün kutatku kardeşin dediği lisk mi lisikmi ne coin vardı...bu gun düşmüş ....tokenini coinini swap markerini soguk cuzdanini barter dex ini uyuyan devlerini komodolarina soktumun piyasasi
Sultanım adamın birini kadının önüne çıkarmışlar çok küfür ediyor ve ağzı bozuk diye, kadı sormuş niye böyle küfür ediyorsun demiş? Tam o sırada bir genç içeriye girmiş direk soruyu sormuş kadıya, kadı efendi babam öldü analığım (üvey anne) bana nikah düşermi demiş.
Tabi bizim ağzı bozuk dedikleri hemen küfürü basmış vay amk....... demiş ve dönmüş kadıya işte efendim ben böyle ****lere küfür ediyorum haksızmıyım amk.... demiş.
Yani Sultanım küfür sana yakışıyor ve haklısın, Sultanım çook yaşa. Sultanım sağlıklı yaşa. Sultanım torunlarını okşa.
Bir haber pompalayıp ; panik satışlarla 560 USD ( ETH ) gösterip malı dibinden kazımadan bu piyasa raya girmez :oleyo:
Coin , token herşey yalan ( maliyet 0 elin oğluna ) , piyasadan çıkışta elin oğlu mecbur ETH yada Bitcoin yapıp kaçıyor O sırada oluşan kaçış barlarına dikkat , dün eth olan gibi ana trend aşağı kanalın alt bandına dokunup oralarda takılacağını da artık pek düşünmüyorum ;
BTC sini satan ETH alıyor bence daha kötü bir sarmal başlıyor.:whistling:
Hayırlı işleeerrrrr....bitcoinede kodularrrrr...ohhhhhhh....ohhhhhhh.....ohhhhhh..aç ma germe hareketleri iyi gelir...ahahahahahhaha....hani atomic swaplar amk kendine faydası olmayan projeleri yağlayıp yağlayip soktular ya la bize.....saniye/ bölü bilmem kaç hızındaki işlem hizina sahip projeler demek bizi saniyeler içinde mikmek içinmiş....erhavini miktigimin piyasasi
Yakında krokodil olarak bende bi token çıkaracam..hemde en az 7 dil destekli..5 saniye işlem hızında ....amacı bütün öpülmüş avuçlanmış token mağdurlarıni merkezsiz blok zinciri içinde bir araya getirmek...cüzdanınız açik olduğu sürece benden ekstra peni....pardon token alacaksiniz...ismi şu:: SGDOT...açılımı sevilmiş götun davası olmaz tokeni...ahahahahhahah
SGDOT..TOKEN.. gelll vatandaş geeeel...bir token 0.0035 cent..yıl içinde 10 dolar olmazsa gelin beni tokenleyin emi...
Krokocoin binance da işlem görmeye başlamış bu senin eserin mi krokodil hocam yoksa . procenin amacı da dunyada ne kadar sevilmiş got varsa onların davasına bakacakmış.sevilmiş gotleri koruyup kollayıp koklayacaklarmış bulok çeyn şeysiyle. hemide kuşdili ve beden dili dahil 20 dili destekliyormuş.vay arkadaş proceye bak ya helal olsun yapana .
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kemik sesi gelmiyen kalmadı , fakat daha çok nefes alan var .... O zaman sabaha kadar Dance :party:
Çokda küçük krokodilimin umrunda aleme bol gelen bana dar gelir....ahahhahaha
Bu arada secbul hocam yardım talebiniz icin çok sevindim..en kısa sürede SGDOT TOKENIMI çıkartalim hava müsait iken...ahahahahahhahah
yahu bence çok büyük tepki veriyorsunuz. Yapacak birşey yok sessiz olup kenarda beklemek en iyisi bence bu düşüşün 8000 de duracağa benzemiyor. Evet çok büyük zararda olabiliriz ama sayın Secbul'un dediği gibi daha kötü günlere hazırlıklı olmak lazım sinir harbini kazanan çok büyük kazanacaktır. Bana öyle geliyor ki 4000 USD ye kadar bu BTC düşeceğe benziyor. Hayırlısı olur inşallah. İyi akşamlar...
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...40d5c1cea8.png
Ben de durum bu...BTC karşı negatif durumum devam ediyor..Angajman kuralları 2 devam ediyor..(BTC düşer alt coin dahada düşer)
Sayın secbul bu btc 9148 de de durmayarak gibi görünüyor .basarili öngörünüz için kutlarım.fren patladı yada balon patladı sanki .bir sonraki durak neresi olabilir size göre .
Sayın secbul aşağıdaki haberle ilgili yorumunuzu çok merak ediyorum.Açıkçası haberi okuduğum gibi sizin bahsettiğiniz 3.aşama aklıma geldi...
https://cointelegraph.com/news/uks-r...cryptocurrency
Altın karşılığı kripto satacaklar...Akıllı bir taktik ama akıllı bir yatırım olmayacaktır. Taktik olarak güzel sonuçta MADDESEL karşılığı olan bir şey ile hızlı para alışverişi mümkün yapmaya çalışıyorlar.Altı dolu yani....Yatırım olarak ben başka şeyler bakarım.
Pardon sayın secbul.hedefe doğru emin adımlarla ilerliyor meret
Şu siteden girip az aşağıda market durumuna bakacak olursak alt coinler BTC den daha fazla düşüyorlar...(Angajman 2)
https://bitscreener.com
Sebebi basit : Kişi veya kişiler alt coinleri satıp BTC ye dönüyorlar, o BTC yi de satıp dolara geçiyorlar..
Angajman 3 neydi..BTC yükselirken BTC durmak daha iyi diye yine altcoinleri satıp (veya almayarak) durum sergiliyorlar. Burada 2 nodan ayrılanlar görülebilir.
Düşüşün bir sebebi de bence pıtırak gibi çoğalan ICO'lar.
işlem gören coinler satılıp yeni çıkacaklara giriyor millet. Yüzlerce ICO var. içlerinde elbet iyi olanlar vardır ama bu kadar ICOnun çoğunda başarısızlık olacağı aşikar. bakalım neler olacak. Bu piyasanın en çok heyecanını seviyorum :)
Helal olsun gerçekten. BTC ile tanışalı 1 ay oldu ama gerçekten psikolojimi fena bozdu. Bu nedir ya. Ben Btc almadan önce her yıl bilmem kaç kat artmış, tam ben giriyorum şelale terse akmaya başlıyor. Ben böyle işin varya ta....
Btc fiyatı aldığım fiyatın yarısından bile daha azına düştüğünemi yanayım, aldığım coinlerin yarı fiyata düştüğüne mi yanayım. Bu ne saçma bişey ya. Bi tek ben oynasam bu işi anlıycam aslında ama tüm dünya oynuyor ve günlerdir deli gibi düşmeye devam ediyor. İşe bakya 20.000 Dolara çıkan şey şuan 8.000 Dolar.
Ne Bist ne de bu Kripto dünyasında mantık asla işlemiyor. Kimin kazandığını çok merak ediyorum doğrusu...
Umarım her şey yalan değildir. Tekrar eskisi gibi çıkış başlar.
Birisi şu şelale düşüşünün sebebini veya sebeplerini açıklasa çok memnun olurum...
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hepimiz ayni durumdayiz sanırim saglam kitlediler. btc artı altlardan girdi katmerli zarar
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
facebook bitcoin reklamlarının yayınlanmasını yasaklamış
öyle bi gelirden neden vaz geçtiler acaba
rubuni; kripto paraların hepsi sahtekarlık
bi sıcrama yapti tam 8k dan. kandirmacami yoksa yukari dönus mu acaba.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...46e22e2859.png
Bende durum bu...10.000 e çıkarız bence (HIZLICA)