https://i.hizliresim.com/pExrxT.jpg
hayırlı olsun, garanti yine aldı. Güzel günler gelsin artık
Printable View
https://i.hizliresim.com/pExrxT.jpg
hayırlı olsun, garanti yine aldı. Güzel günler gelsin artık
çift rakamlara doğru yolculuk başlasın artık.YTD
100000 TL sermayeyle daha ne kadar durabilirdi.
Eşleşme son durum sayın yakamozz.
Teşekkürler sayın yakamozz.
Maşallah..
Son eşleşme arkadaşlar?
86 bekleyen lot.Kotkutuyor beni aynı 6.000 lerdede bu kadar bekleyen vardı.Umarım gerçek bekleyendir.
O durumla burdaki biraz farklı, burada sabahtan 50 lot direk yazdılar, bu yazanda garanti idi dün 40 yazanla aynı ve genel toplayan garanti yatırım, 6200 gittiğinde alıcı satıcı karışıktı 4-5 binlerden toplayan 2-3 grup orada kendileride alış girerek yüksek gösterdiler, arada bazı küçük yatırımcılarda vardı alışta, 100 lot civarı alışın 20-30 civarı onlarındı. Son dakikada bu alışları çekince bir panik oldu. Yaklaşık 20-30 lot da küçük yatırımcı çekti, ve 50 civarı bir eşleşme ile işlem gerçekleşti. Seyrettiğimde böyle izlenim oldu bende, Sonrada öğle seansında taban oldu panikle, orada normal yatırımcı paniklemese yine tavan olup alsatcılar tamamen temizlen miş olacak ve yoluna devam edecekti. Panik ve alttan almış olanların kar satışı ile böyle işlemler olur, fakat uzun süre sabreden karşılığını fazlası ile alacaktır, al sat kısa vadede bu hisselerde cazip gibi görünsede kaçtığı an bir daha yakalayamazsın, daha sonrada ben şu fiyattan almadım buradan hiç almam derken ummadığın fiyatlara gelebilir, örnek işbtr, 1200 lerden 50 binler,
1200 lerden alıp 3-4 bine satanlar çok kar ettim sandı, fakat sonrasında uçtu gitti. YTD.
Sn. Yakamoz takasları yakından takip ettiğiniz için konuya gayet hakimsiniz.İşin özü garanti de demekki.Açıklama için teşekkürler.6200 lerdeki hareketide öğrenmiş olduk.Son 1 aylık takasları alanı satanı görebiliyormuyuz.
https://i.hizliresim.com/EsD9k2.jpg
bu geçen sene işbtr nin yılbaşından itibaren 3 aylık
https://i.hizliresim.com/CgfKT6.jpg
bu da ybtas ın yılbaşından bu güne olan işlemleri acaba ?????
Eşleşme aynımı değerli arkadaşlarım?
Hafta sonu da geçmek bilmez şimdi ortaklar..
https://i.hizliresim.com/EVT6hY.jpg
öğleden sonraki seanslarda toplam 11 adet oldu sabahla beraber 24 adet, güzel. pazartesi devamlarını bekleriz. YTD
Sevgili Yakamoz durum nedir? Müsaitseniz bilgi paylaşır mısınız?
Saat 16.32 itibariyle tavanda bekleyen alis miktari 58 lot...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstat yanlıs anlamayın iyi alımlar yaptınız neden derinlikli bi ekranınız yok ekransız borsa normalden dahada zordur heleki tek fıyatlı hısselerde bu bı cogumuz ıcın öyledir arkadaslar 6222 den almıs oldugum 1 lotu gecenlerde 4906 verdim bu arada şuanki eşleşmenizide yazayım 4048 den 3 lot eslesıyor 59 lot beklıyor bol şans
Haklısınız..Ama işim gereği çok yoğunum. Bende yüklü miktarda Kalkınma hissesi de var. Derinlikli ekranı çok tavsiye eden oldu. Bir de şu var;işyerinde çalışırken derinlikli ekranım olursa kendi kendime bakıp kendime yorum yapacağım.İnvest ve burada siz değerli arkadaşların yorumlarını görmek daha çok hoşuma gidiyor. Pintilikten değil :)
Saat 14:40 tan beri bekleyen sayı nın değişmemesi güzel 58 bazen 60 sürekli bir değişim yok burda bekliyorum verin der gibi.
Eşleşme aynı durumdamı değerli arkadaşlar?
17.45 itibariyle tavanda bekleyen 59 lot
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/UzIRyX.jpg
Maşaallah, direk tavanda bekliyor alıcılar.
Saygıdeğer Yakamozz Hocam,
O tarihlerde ki,
Bu İSBTR - YBTAS Takas saklamadaki aracı kurum dağılımı;
Olayın, gelecekte ki fiyat tahmininin Püf Püf Noktası,
Tam ayrıntıyı fark etmişsiniz, Tebrik ederim,
Bizlerle de paylaştığınız için Teşekkür ederim,
Aracı kurumlar neredeyse tıpa tıp uyuyor,
Konu Apaçık,
Aydınlanmıştır,
'Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır".
Warren Buffett
Borsa'da her hisse, yükselir ve düşer.
Önemli olan doğru ZAMANDA, doğru hissede olabilmektir.
ytd.
Sayın yakamozz son yaptığınız paylaşım gerçekten harika evet YBTAS'ın nerelere gideceğini apaçık gösteriyor.
İyi hafta sonları ortaklar...
Hava güzel ama kanmayın evde kalın
Arkadaşlar; EGEEN, KARTN, TUPRS, KARSN,KRDMD, OTKAR hakkında görüşleriniz nedir? 6 aylığına alınacak hisseler olabilir mi?
Kartn olabilir seans başladığı zaman bende almayı düşünüyorum. Malûm internet üzerinden siparişler çok fazla artmaya başladı. Bu da paketleme ticaretini yapan firmalar icin bulinmaz birsey ozellikle karton üretimi icin Amazon sırf bunun için 100 bin eleman alacak.
Cuma günü bende yakalayabildim 2 adet sadece. Pazartesi için yazdım gelirse 2 adet daha alicam. Bakalım hakkımızdan hayırlısı.
Bi üstadın yazdığı gibi hemen hemen isbtr nin giriş ve gelişmesi nerdeyse aynı. Neden bi isbtr gibi olmasın . Hepimize hayırlı uğurlu Bereketli olsun.
Aynı hikayeye konu olan birşey yok, böyle anlaşıldı ise baştan özür dileyelim, İşb nin 12 bin yaklaşık dolaşan hissesi var, bunun 4 bin civarı, işb yıllarca 1200 lerde gezdi. O zamanda borsadaydı bir hikaye çıktı, sonra birileri topladı hareket getirdi, fiyat uçtu gitti. Kıyaslama sadece fiyat yükselme ihtimali aynı olabilirmi diye yoksa başka hiç bir şekilde benzetme yok,
geçen sene işb yi toplayan belki bunuda topluyor olabilir, geçen sene yılbaşından 3 aylık işb yi alanlara bakın birde bunu bu sene alanlara bakın, sadece dikkat çekmek.
Diğer husus hazineye devredilmesi durumu iş b nin 1,5 yıldır olan bir durum, ilk ortaya çıktığında kurucu 7 binden 70 bine gitti, işb ise 1200 lerden 3800 lere gitti sonra 3000 lere indi, o zamanda hazineye devir durumu ortadaydı, nisan ayına kadar hareket olmadı yılbaşından nisana kadar toplayan gurup hareket ettirmese hala aynı fiyatlarda olacaktı belki bu hareket edince sonra kurucu ve iş a hareket etti, sonra karşılıklı hareket ettiler, hazineye geçme ile ilgili bir olay yaşandımı hayır, ayrıca hazineye geçince hazine partinin yerini alacak, para hazineye aktarılmayacak, hazine vasiyetteki kurumlara para aktarılmasını kontrol edecek, yönetime hazine adına atama yapılacak , bunları buradaki kişiler ayırt edebiliyor, buradaki olay bedelsiz olayı, şartlar oluşunca farklı guruba geçme olayı yani pöip ten çıkma olursa ve belki olursa ümidiyle başka firmaya satış ümidi. Kimse hazineye devir olarak bakmıyor konular belli, sadece bununla ilgili olarak uzun vade birikim yapan birileri olabilir. Zamanında işb yi almıştır, elindekini katlamıştır, şimdide hisse sayısı işb den daha az olan bir hisse olan ybtas ı bulunca daha çok sayıda belki alıyor olabilir, yukarıdaki haberlerden biri düşerse daha iyi kazanç elde etmek umuduyla, hepimiz kazanmak umuduyla yatırım yapmıyormuyuz zaten,
Yazılarım tamamiyle hayali olup gerçekle ilgili değildir, benzer olaylar olursa tesadüftür, gerçekle alakası yoktur, yatırım tavsiyesi hiç değildir, yatırımlarınızı uzmanlara danışın, al, sat, tut gibi hiç bir tavsiyem hiç bir kimseye yoktur. Hisseleri kendiniz takip ederek uzmanlara danışınız, YTD.