Fışkırtma olmadı mı hala
Printable View
2380 den zararına şortumu kapattım. bugün de lönkcüler kazandı, her zaman ki gibi
SPOT kapanış,
https://i.hizliresim.com/nasqunq.PNG
Bizde biliyoruz palanın kırmızıya alerjisi olduğunu, kırmızı yandığı an lönklüyüp fışkırtma gelince verip hergün parayı katlamayı bende düşündüm ama o kadar kolay değil bu işler.
Basit gibi görünüyor lakin makinaya jetonu atınca değişik bir ruh hali oluşuyor palada, zalım işine gelince şırıl şırıl bırakıyor.
Şuna bak arkadaş nasılda gevşiyor akşam seansında
Yabancının olmaması duşakabinoğulları için fırsat..dolar bazlı burdan ky ye mal yıkmazlar onlar için enayilik olur..amaçları iktidar değişikliğine oynayıp yabancıya çok yukarılardan devir teslim yapmak..diyeceksiniz yabancı salak mı? Salak değil belirli ekonomik kurallara bağlı bir iktidar olduğunda endeks 300 den de alır malı 500 e götürür..düzeltme yapar 1000 e de taşır..yabancı ucuz değil güvenli ortama gelir..Duşakabinoğulları büyük düşünüyor ben olsam öyle yapardım..
Petrol 102 dolara indi eyyy kılışdaroğlu yaptığın zamları geri al..:oleyo:
Vix 30 üzeri zaten ralli olmazdı ki
Bu gece endex longları verecem Abartırsa short açacam ama nereye kadar abarta bilir tekrar geri saracaz.
Apsd +5664
Toplamda 394.318
Petkim bugün temiz al vermiş..takip etmek lazım çok gölge de kaldı..
Rusya,temerrüde düşecek gibi.Tahvillerini tutanlar var.Bunun domino etkisi olabilir mi?
1998 Rusya krizini az da olsa hatirlarim
tepede de LONG kaldın mı pala affetmez..bi sebep bulur..:)
Nazdak tehlikeli sularda
Why scissors is to much öpen
5-6 ay önce toz şeker, ayçiçeği yağı, zeytin her türlü gıda alsanız bundan daha fazla kazanırsın
Merkez Bankası faizleri %20 ve üzerine çıkarır mı?
Yani başlık hayırlı uğurlu olsun bol kazanç getirsin..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mazota yapılan zam oranında indirim gelecek bilginize..!
bu faiz artışı muhabbeti nerden çıktı ya? en son bakan nebati dolmabahçe'de iş adamları (yanlarında bankacılarda olabilir) ile buluştuğunda demedi mi faiz artışını falan unutun olmayacak öyle bişey diye...geçen haftadan beri bunu okuyorum sağda solda burada forumda v.s.
yahu ülkede enflasyon %60 en düşük...benim markette veya alışverişte gördüğüm %100 den fazla...politika faizi %14...yani sorarım size 200-300 bp artırsa ne olur artırmasa ne olur? o zaman niye arttırsın?
arttırırlarsa milletin güveni hiç kalmaz yahu...kardeşim daha 1-2 ay evvel faiz artışı olmayacak demediniz mi diye sormazlar mı?
Rusya Ukrayna gerginliğinde ara bulucu olmak yabancı yatırımcı çeker mi [emoji6]
Eregl üçgen dışı. Poz. Long. 50/50 15032022. D. Sal.
Nebati de gidiciymiş..
Kur korumalı mev. 50 milyar TL, ödemek bize düşer..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
neatinin gözlerine hiç bakmadınız mı ne faiz artışı ne gidişi nebati hepimizi gömüp sonra gidecek
Petrol 98 dolarlara indi..Dış güçler 5 TL indirim yapın..
Hang Seng (HONKONG), her gün %4-5 düşüyor.Dikkatimi çekti, derdi ney ki?
Benzin ve motorin fiyatlarında indirim bekleniyor- NTV
Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre, 16 Mart'tan itibaren geçerli olmak üzere
benzinde 1 lira 76 kuruş, motorinde 93 kuruş indirim hesaplanıyor.
Kesin rakamlar net olmamakla birlikte, indirim tutarlarının pompaya yansıması bekleniyor.
NTV'nin ilgili haberi:
https://www.ntv.com.tr/ntvpara/son-d...SUm2px9Q1mECQA
akaryakitta hokumat lönnkk seviyy şortçulara azap..
Yürü lan döt yapraklı yonca
bu borsa ciddi dusus nasil olur,Turkiye ye de yabbbdırım yabacızz soylentisi cikarirlarsa..
SP düşüyo diye bizimki de düşüyomuş gibi yaptı. çok şirin ya.