bendekide öyle solo karı göstermişler 6,601 milyon o yüzden
Printable View
Şirketimiz adına tahsisli bulunan Aydın İli, Didim ilçesindeki arsamızın "5 Yıldızlı Otel" olan tesis türünün "5 Yıldızlı Tatil Köyü"ne dönüştürülmesi üzerine yaptığımız başvuru Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca kabul edilmiştir.
Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1084918
Önemli olan oltaya takılan yenim küçük yada büyük olması değildir, balıkların oltadaki yeme olan ilgisi ve iştahlarıdır..!!!
BIST rallisi sürdüğü sürece balıkların iştahı artarak devam ediyor..!!
Bizimki de nasibini aramaya karar vermiş sonunda..;-))
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
Torunu da geçmişiz ya.YTD
linux faktörü :)
windowsu gecer :)
Ahmet abi büyüksün :)
Dün tatil köyüyle otelin farkı sorulmuştu yanılmıyorsam 4 hektarın üstüne tatil köyü yapılıyor birde tatil köyü 5 yıldızlı otel stardlarının üstüne ilave ek starları var mesela üç katı geçmemesi camların ses geçirmez veya sese karşı daha iyi olması oda içinde mutfak nişi oda mt2sinde konferans salonu yemek yeme salonu spor tesisleri vb daha konflu olur bu oda sayısına göre mt2 ler belirlenir birde 5 yıldızda min 60 tatil köyünde 80 ondadır diye biliyorum kısaca mt2 kurtarıyorsa tatil köyü yapmak maliyet arttırıcı olsada konforu daha yüksek olur oda fiyatlarıda bu konfora göre artar kısaca tatil köyü yapması otel yapmasından çok daha iyi ayrıca tatil köyünün turizim teşviği daha yüksektir
Hisseyi parlatmaya başlamışlar bekleyip görecez daha ne kap lar gelecek
#OZKGY-Şirketimiz ile Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş arasında İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İş'ine ilişkin sözleşme taraflarca bugün (07.12.2022) imzalanmıştır.
EKGYO - KAP
İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Özak Gayr. Yat. Ort. A.Ş. ile 07.12.2022 tarihinde imzalanmıştır.
Sözleşme değerleri aşağıdaki gibidir;
Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam Geliri (ASKSTG) : 7.800.000.000 TL
Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Gelir Oranı : %30,00
Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Toplam Geliri (ASKŞPTG) : 2.340.000.000 TL
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1085525
Şirket 8 milyarlık ihaleyi kazanıyor ama topikte kimse yok. Herkesi dökmüşler sonunda
Hay maşallah
SM-N770F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Murat Bilişik,
Bölünme öncesi 300K lotunuz vardı, bedelsiz ile 600K olmuştur. Halen elinizde mi merak ettim :) (Allah daha çok versin, gözümüz yok yanlış anlamayın)
Yanlış bilgi, o lotun sahibi sayın linux, benimki onun biraz altında..;-))
Ana hesabımdakiler 0.77 kuruş maliyetle hala duruyor, ek hesabımdakileri arada bir diğer hisselerle takas ediyorum, bugün 19,44 ten satıp gözde aldım elimde patladı..;-((
Ana hesaptakilerin maliyetini 0.35 kuruşa düşürüp 35 TL den satmadan benden kurtlamaz Ahmet efendi..;-))
Yatırım tavsiyesi değildir.!!!
TL nin hergün değeri düşerken neden acele etsin, nasılsa ödeyeceği para sabit, parayı beş ayda borsada ikiye katlayıp ihaleyi bedavaya getirmiştir sen takma kafana..;-))
Bodrum'da yarı fiyatına alınan arsanın şu anki fiyatı ne olmuştur mesela..???
Ne demişler devletin malı deniz yemiyen keriz..!!!
Secim yaklaşıyor para lâzım %50 iskonto yapalım parayı hemen öde derlermi acaba [emoji12][emoji2960][emoji533]
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir yılda iki defa kıyak yaptılar zaten, yarı fiyatına bitmiş 350 bölümü verdiler yetmedi beş ay ödeme ertelemeli ihale verdiler, bir de ikinci etabı var bunun, daha ne olsun..???
Olmadı ihalesiz bedavaya kanal istanbul manzaralı arsa versinler tam olsun .;-)))
Gerçek ortaya çıktığı zaman yalan kayıplara karışır..!!
Yine kendimle konuşuyorum, sıkıcı oldu iyi geceler..!!!
Nasılsa dağıtıyorsunuz batan geminin malları...ezan susmaz bayrak inmez vatan bölünmez diye diye hemde..SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arsa oldukca buyuk ve gol manzarali. Denize yakin bir konumda. Yaklasik 1500 daire yapilabilir gibi. Buyukyali tarzi katma degerli bir proje olacaktir. Tahminim 5-6 milyar civari bir net kar yaratabilir bonus da ticari dukkanlar kalir. Onlar da kiralanir…
Yoğur yoğur nereye kadar. Ellerin yara olacak. Sayın tahtacı bey köfte kıvama gelmedi mi? Artık köfte hamurunu tavana fırlat. Yapışanlar senin, düşenler bizim olsun. Üç beş defa tavana fırlatsan istediğinin çoğu senin olur herhalde.
Başarılar dilerim....
Ayrıca Marmaraya , havaalanı metrosuna ve YHT istasyonuna yürüme mesafesinde.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben suçu bucu değilim ama merak ettim ne götürmüş söyle öğrenelim lanetliyelim..
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 yıl içinde sadece bu projeden kazancı 6-8 milyar tl olur gesan smarg vs son zamanlarda sözleşme imzaladığı için fk 50 pd 25 lerde işlem görürken ozaktaki fiyatlama büyük haksızlık yatırımcıdaki finansal okur yazarlık bilgisizliğinin etkisi olsa gerek... fonlar uyandı kazanıyor ky son vagona biner bu gidişle...