işte tamda bu yüzden bofa bürüt tahtalarında olmuyor.
Printable View
Kim bastı aşağı ? Osmanlı mı
5dk da 12,97-12,15 kademeler boştu sanırım
Ne kadar hacimle düştü?
tek tuşla devre kestiriyorlar, çok ky geldi... bence çokta iyi bir şey değil, bu kadar kalabalık..
Dön 12,89 aç tahtayı … Akşam brüt takas garanti. Hatta Osmanlı da ceza almalı. Nasıl tüm likidite çekilmiş
Cimbeten tskb Turkas 16 eylül seans kapanışını kadar aşığa ve kredili satışa konu edilemeyecek.nokta
bugun satışı kıl kapı kaçırdım.. tahtacı , 13,83 e çıkarak kendi malını aldı, diğerlerini almadı.. zaten 13,90 da son alanlardan kafasına ciddi mal geleceğini biliyordu:))
Ekonomimiz çok iyi. Borsamız iyi.. Azıcık enflasyon sorunumuz var, onuda stokçu/ fırsatçı tüccarlar tetikliyor. Gerekini yapacağız 🤪🤪
ENDEKS TL REKOR HACİM… Bir anlamı varsa artık
Bilanço öncesi ve sonrası Tüpraşı emin adımlarla yukarı sürdüler, bugünde üstüne çilek koydular.
Turcas'ı elimizden aldılar ama Tüpraş'ı alamazlar. :yahoo:
Wasaban üstat yazsın buraya ben deden bir hafta önce kendisine al dedimmi?
Hatta dandik aracı kurumların söylediğini alıyorsun benim dediğimi almıyorsun diye gönül koymadımmı😂
Bir haftadır hergünde kendisine
Sen ......aldınmı diye soruyormuyum😂😂
Tarihe bi not düşsün
Ben bu arada evimdeyim
Alman enerji devi dün 6,400mw üretim yapmış..
3. çeyrek toplam üretim 99.094mw.
MAC fon dün negatif ayrışmış endeksten.
Karşılaştırmalı 2020 pandemi dibinden bakayım dedim. Xtumu % 388 , xelkt % 461 , enerjinin devi % 607 gitmiş. Son dönem ( 4 tavan) iyi fark atmışız….
Geriye dönük 5 yıllık baktığınızda da , son tavan serisi ile XTUMY endeksini geçmişiz…
Bu bilanço dönemi , gördüğüm en iyi bilanço dönemi olabilir.. Takip ettiğim tüm şirketler , bilanço tarihine TL zirve girdi.
Bakalım 3. çeyrek bilançosuna hangi ağır toplarla devam edecekler. Benim tahminim THY- TÜPÇÜ başı çeker gibi..
KCHOL baktım geçen. Dönem kârının yarısı banka/ finans , kalanı otomotiv ( 5 milyar) enerji ( 5 milyar) ve diğerleri şeklinde gelmiş…
https://www.barchart.com/stocks/quotes/$MERV/overview
Devalüasyon- enflasyon dönemlerinde, yerel para biriminden varlık ne olmuş diye bir bakalım. Yukarıdaki Arjantin Merval borsası.. Bizimle yarışıyor köftehorlar..
Patates- domates- soğan- biber gibi sofranın temel girdilerinin x4-5 yaptığı yerde, borsa aynı yerde mi kalacak…
Onlarda temmuz ortasından başlayarak, 1 ayda 80,000 endeksten 131,000 endekse gelmişler. Açıklanan enflasyon bize yakın , %80 lerde
Bizdeki volatilite orda yoktur, endeks le spec hisse gibi oynuyorlar.. :yahoo:
- 3 den +3 aynı gunde çeker, +5 den -5 gelir endekse devre bile kestirirler.:bravo:
Pandemi sonrası dow un devre kestiğini hiç hatırlamıyorum ama bist te palanın canı sıkıldıkça devre keser::halay:
Şimdi bizimki devre kesse, akşama brüt gelir mi… O zaman oyuncu- yatırımcı ayrışır
dedenin seyit kimya 2.tavana gidiyor...
dedenin her hafta söylediği hisseden 2-3 tavan yakalasan yeter..
Günlük en yüksek kapanışı 13,30 gibi gördüm. Bugünde 13,29 a değdirdi
Pala , endeks shortlayan ayıları bugünde tüpraş- demir/ çelik ile tedavi ediyor… Bakalım teminat tamamlama ne kadar olmuş… Yakında ayular ek teminat için OnlyFans açmaya başlar 😂