Biz bozduk. Nisan 2020'de YKB ile yapmıştık. Aynı bankadan telefon ile güncelledik, subeye gitmedik, 215 tl ceza kestiler 7250 tl yatırdılar. Bence mantıklı.
Printable View
Verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim.
Martta,AYENİ NASIL bilirsiniz diye forumda sormuştum.8 tl di.Alacaktım.Sonra hükümet ,enerjilere zam oranını kendisi belirleyecek vs. denildi...Ben de vazgeçtim.
Zaten cuma akşamı konuştuk,ptesi tavan oldu..şimdi 25.44 olmuş..:(
ohh yeah cuma serinliği
ufak bi deneme...
https://i.hizliresim.com/n4lwuxl.jpg
Bu sekeri hangi hoca ufledi cok kudretli.
shorttan biraz ekmek yedik, kapattım hepsini
şimdi sopa gelecekse, önce biraz yukarı yoklaması lazım, 3330 falan tekrar shortlanır bu piyasa
SPOT, solda Tacirler Yatırım direksiyonu BofA ya bırakmış, sağda Garanti Yatırım alıma devam ediyor,
https://i.hizliresim.com/i6b7pqo.PNG
Bunlar faizi 1 puan daha indirir ilk toplantıda olmasa da bu yıl içerisinde. %12 ağzı yüzü düz aylık %1. Sonra ver elini %0,99&%0,79 konut- %0,99 taşıt kredi kampanyası
banka var mı diyen arkadaşlar bugun şimdilik işlemde değilim akşam pazarı bakıcam duruma göre banka görüşümü dün yazdım dünden beride veriyorlar aşağı , graflarını takip ediyorum duruma bakıcam.
eregl sorulmuş dün bir kısmını bugunde bir kısmını verdim.
sadece kuş ta pozisyon devam şimdilik.
Short pozlar flat. Biraz beklemece
eregl teknik düşüncemi soranlar 29.74 altı saatlik kapanış yapmamalı , barlar başlarsa kısa vade 28.90 ilk bant benim grafta.
kolay gelsin.
3287 Long denemesi 3270 stoplu
Bankalardan uzak durma vakti mi geldi? CDs ler 790 olmus Bile. Onumuzdeki ay 100 puan Daha indirirsek 1000 olur. Tl swap faizleride dikilmis.
ayılara yine sopa geliyor en sağlamından.
adam bıkmadı ya.
YKBNKtaki makası normale çevirdi eğer biraz daha açarsa arbitrajcılar çöker tahtaya istediği kadar malı aldırır spotta..
Ne güzel borsa yükseliyor..
Her kes az çok kazanıyor..
Yada en azından kaybetmiyor..
Su akarken testiyi doldurun..
Yapacağınız bir iki doğru hamle hayallerinizi gerçek yapar.
Kendine inanmayıp, sağa sola fikir sorarsan, tüyo peşinde gezersen torunlarına ben sattım, hisse uçtu gitti diye anlatırsın.
ForeksHaber
@ForeksTurkey
·
3d
Nebati: Borsamızın öncülüğünde sermaye piyasalarımız derinleşmeyi sürdürüyor. Borsa İstanbul'da işlem gören ve rekor seviyeleri test eden şirketlere 1-18 Ağustos 2022 tarihleri arasında 13,6 milyar TL yabancı yatırım girişi gerçekleşti
inanalım mı :)
arka kapıdan anlaşmalı para olabilir mi.
yukarı kurdan çıkmak üzere .
duam kabul olacak gibi bu gün hadi hayırlısı
shortçuya, yağmurlu günde su yok:)
Bıyıklı Yapancı denilen yatırımcılar İMKB de bütün hisseleri varlık fonu ve BES ve emekli Fonlarına kitlemişler Bakan Nebati; "sadece 18 Ağustos günü yabancılar İstanbul Borsa'sına 13,6 milyar TL'lık giriş yaptı neyin kafası anlaşılmıyor borsada olup bitenlerden ne çevrildiğini bu işi üzerinde kafa yoran çoğunluk çok iyi anlamış durumda.
şortçular kim 5 kişiyi geçerse ona göre kapanış seneryosu yazıcam :)
10.60 ortalama ile yakın stoploslu AK aldım