Allah metanetinizi arttırsın;Nur yüzlü evladınız nurlar içinde huzurla yatsın mekanı cennet olsun inşallah
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Allah metanetinizi arttırsın;Nur yüzlü evladınız nurlar içinde huzurla yatsın mekanı cennet olsun inşallah
Başınız sağolsun sevgili mohikan melek gibi ışık saçan bir çocukmuş. Size ve eşinize bol sabır ve dayanma gücü versin rabbim.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başın sağ olsun.
Acıların en büyüğü. Toprağı bol, mekanı cennet olsun.
Muhterem Hocam,
Acinizi tum kalbimle paylasiyorum. Rabbim insallah Cennet'inde sizleri bulustursun. Aci cok buyuk, ama hicbir anne-babanin merhameti Cenab-i Hak'kin merhameti kadar olamazmis. Rabbim sizin ve ailenizin sabrini artirsin, metanet versin. Veren de O, alan da O. Bize dusen metane ve sabir.
Dualarimizdasiniz....
freesky
Allah sıralı ölüm versin†denir ya… Sıranın çok acı bir şekilde bozulmasıdır evlat acısı...
Kendi ellerine doğan çocuğu, kendi ellerinle toprağa vermektir.
Eşini kaybedersin “dul†denir, eğer bir çocuksan ve anneni ya da babanı kaybedersen “öksüz, yetim†olursun.
Çocuğunu kaybetmiş bir anne-babaya ne denir ki?
İsim verilemeyecek kadar büyük bir acıdır evlat acısı…
Evladını kaybetmek bir milattır yaşamında. O andan itibaren hiçbir şey eskisi gibi olamaz. ..
O anne-babanın bakışları hiçbir bakışa benzemez. Donuk bakarsın dünyaya, katılaşırsın, gülümsemelerin sahtedir artık. Gözyaşlarını içine akıtmayı öğrenirsin...
Büyük bir kısmın uçup gitmiştir. “Gözle görülebilen tek acıdır.â€
“Allah düşmanımın bile başına vermesin böyle acıyı†denir bu yüzden...
Kelimelerle tarif etmeye çalıştım evlat acısını. Olmadı…
Koyu bir his, kopkoyu. En koyu siyahtan bile daha siyah…
Bazı insanlar için hayat daha zor… Bütün ömrünü “tarifsiz†bir acıyla geçirecek kadar zor.
Şimdi onlar sadece yitirdiği evlatlarına tekrar kavuşacağı günü beklemekteler.
O günün müjdesi belkide tek tesellileri. Allahın onlara vereceği mükafatı bilmeden görmeden yaşayacaklar,
özleyecekler bekleyecekler...
Yakın zamanda çok sevdiğim bir akrabam ve değerli büyüğümün 23 yaşında oğlu hukuk fakültesi diplomasını aldığı hafta amansız hastalığı peşini birakmamamış ve vefat etmişti, baba dağ gibi yigit adamdı, 3 yetiskin bir olsa zor yıkardı, cenazede sarıldığım zaman sanki yeni domuş bir bebek vücudunu kucakladığım hissine kapılmıştım...
.... Allah ancak sabredenlerle beraberdir. ....
Ne denebilir...Gözlerim doldu yavrunun resimlerini görünce, ne güzel nur yüzlü bir çocukmuş Rabbim onu yanına aldı...Allah size sabır versin...Mekanı cennet olsun yavrunun...
Allah size sabır versin. Çok ama çok üzüldüm. Söylenecek bir şey yok. Allah yardımcınız olsun , sizin ve ailenizin.
Allah rahmet eylesin. Sabırlar diliyorum
Basiniz sagolsun.Mekani cennet olsun.bu genc kardesimizi gorunce uzulmemek elde degil,sabirlar diliyorum.
Başınız soğolsun Allah sabırlar versin. Mekanı cennet olsun İnşAllah.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdım yazdım sildim ne desem boş .Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin.
Sözün bittiği yer sayın Mohikan Nur içinde yatsın Allah geride kalanlara sabırlar ihsan eylesin
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Nurlar içinde uyusun inşallah. Başınız sağolsun sayın Mohikan
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah yavrumuzun mekanını cennet etsin.
Ana-babasına sabır ve dayanma gücü ihsan eylesin.
Kullarına sıralı ecel versin.
Kimseye evlat acısı yaşatmasın.
Allah rahmet eylesin . Mekanı cennet olsun .
Siz ailesine sabırlar versin .
Allah rahmet eylesin.Size ve tüm yakınlarınıza sabırlar diliyorum.
Ne denirki, ne denebilir , başınız sağolsun ne demek, kelimelerin anlamsız kaldığı anlar bunlar ............
........... Uğurlar olsun UĞUR.........
https://images6.alphacoders.com/683/...920-683913.jpg
Ne denir , nasıl teselli edebilirsiniz, söyleyecek söz de bulamadım. . Allah sabır verir inşallah sv.Mohikan, çok üzüldüm. Tanrım cennetine alacaktır. ..
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah rahmet eylesin. Sabırlar diliyorum Sayın Mohikan.
evladınız ın ,mekanı cennetin en guzel yeri olacagına inanıyorum ,gun gelip herkez bu hayal ve oyun dunyasından bırgun gelicekki gozlerini actıgında Allahın vaad ettigi yerde bulusulacak ,zaman alemi goreceli .bızler bize bicilen gorevlerimizi ıyı veya kotu sekilde tamamlar ve yolculugumuza devam ederiz ,hersey yaratana aittir ,zor olan seyler gun gelir hem uzuldugumuz kısı veya seyler ıcın hem ailemiz ve kendimiz icin en guzel nimet halini alır ,ve sizi ve onları mutlak kurtulusa erdirir .hepimiz ıcın umarım karnelerimizi elimize verdiklerinde ,gulumseyenlerden olmak dilegıyle .basınız sagolsun ,mekanı cennet olsun size ve muhterem esinize sabırlar diliyoruz
Allah rahmet eylesin yeri cennet olsun inşallah sayın Mohikan.
nur içinde yatsın. geride kalanlara sabırlar diliyorum:(
Allah rahmet eylesin sayin mohikan gercekten cok uzuldum sizin gibi degerli bir insanin boyle birsey yasamasina cok uzuldum allah mekanini cennet eylesin
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah rahmet eylesin.Size ve tüm yakınlarınıza sabırlar diliyorum.
Allah rahmet eylesin.Nur içinde yatsın .sabırlar dilerim.
Ateş düştüğü yeri yakıyor malesef. Allah gani gani rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Size ve ailenize sabırlar diliyorum.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah rahmet etsin , Allah sabirlar versin...
Discovery II Mini cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah rahmet eylesin sabır versin.
Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun...
Başınız sağolsun.Allah sabır versin.
HUAWEI TAG-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
başınız sağolsun hocam sabırlar dilerim. nur içinde yatsın...
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başın sağolsun sayın mohikan,allah sabır versin.
Allah Annesine ve size sabır versin, kardeşimizin mekanını cennet eylesin
Çok zor gerçekten çok zor,
Çok üzüldüm inanın yüreğim yandı
Başın sağolsun hocam. Allah cennetinde buluşturur inşallah.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah rahmet eylesin
Mekanı Cennet olsun
Sn mohikan Başınız sağ olsun. Allah rahmet etsin, sizlere sabır ihsan eylesin.
başın sagolsun guzel insan.....Allah sabır versin
Başınız sağolsun sn. Mohikan.ALLAH(c.c) sabırlar versin.Mekanı CENNET olsun kardeşimizin
Sn. Mohikan allah sabır versin. Mekanı cennet olsun.
Nexus 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.