Fetoş öldü haberleri geliyor. Du bakalım belki bu defa doğrudur.
Printable View
Fetoş öldü haberleri geliyor. Du bakalım belki bu defa doğrudur.
Madem yazan yok. ortalığı biraz kızıztırayım. Onlarca yazı gelecektir.
https://galeri2.uludagsozluk.com/373...mak_446556.jpg
Oynanmış bir maçı, oynanmamış saymak nasıl bir akıl tutulmasıdır? Bunun 3. kez aday olmaktan farkı nedir?
İncelemedim ama;kime faydası vardır,kime yoktur?
Kesin olan bir şey ,bu fikri atana faydası vardır.
Buyurun meydan sizin :)
Maç oynanmadan üc puan almak nasıl oluyorsa öyle sanırım? :whistling:
Birde iktidar dakiler ne konuşacakda bizi ikna edecekmiş.
Ceza alınca sayfa yalnız kalmışmış.
Kızılay başkanının çadır sattığı iktidar olamaz.
Bu bile tek başına onları muhatap kabul etmeme sebeptir.
Selam bile vermem.
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
Sınırlar Kevgir
Anayasa kevgir
Hukuk kevgir
Nereden nereye geldik.
Ve
Adil bir seçim olacakmış onu bekliyoruz.
Borsada işler tırt,destek yeri 4700 gözüküyor,bakalım borsa mafyası nasıl yol izleyecek,zaten düşen hisselerin çoğu yukarı çıkmıyor:plc:
İyi parti İstanbul il başkanlığına silahli saldırı düzenlendi
Nasıl oy alacaklar merak ediyorum,60 tl pahalı dediğimiz et 300,1tl ekmek 6-50 tl tereyağı 250,20 senede 15 tl olan tüp 400,tüm gıda ürünleri %400-500 yukarıda...kira 5000-20.000-daire fiatları taşrada 2 milyon,büyük kentlerde 10 milyon en aşağı,gerçek emekli maaşları %100 geride,çoğununki açlık sınırı altında-çalışanın yoksulluk altında,yani 30,000 altında,emekliye %30,kendi vergilerine %100-150 vs uzar gider...buyursun o zaman onlara oy verenler 500 senelik borcu ödemek için,20 sene önce 225 milyar dolar olan toplam borç şimdi 1.5 trilyon dolar:plc:
Ters tepermi?
Onların cenahda zor.
Muhaliflerin İYİLERİ ölü olanlarmış!!!!!:vk:
Süleyman Soylu : İYİ Parti İl Binasına saldırı, bir provokasyondur.Olayı aydınlatmak için Polisimiz tahkikat yapmaktadır. Ancak olayın nedeni belirlenmeden husumet yöneltmek hem provokasyon
hem de bu menfur olay üzerinden siyasi fırsatçılık yaymaktır.Fail/failler en yakın zamanda bulunacaktır.
bereketli çukurova yaylası ve berisinde avşar dağları, sene 1967 - sütbıyık arşivinden ...
[IMG]https://i.hizliresim.com/2de3d1o.png[/IMG]
Zat diyorki bunlar ne anlar demokrasiden diyor,acaba kim dedi demokrasi araçtır diyen ???
Zatın her tehditinde ya bazıları ölüyor yada bazı yerler kurşunlanıyor:notr:
Devlette para kalmadı. Türkiye'deki bütün devlet hastanelerinin döner sermayesi 15 gündür ödenmedi. Saymanliklar bakanlıktan para gelmediğini söylüyor.
Eyt için de maaş yok
Sağolsun haşmetlimiz bol keseden sallıyor.
Arkadaşlar Bosh Fren temettüsünü çözemedim,1 lota 2800 mü,280 mi, 28 mi TL verecekler.Neden buraya yazdım,Burada çök bilgili arkadaşlar var.Başta Moderetör Sn Medwig olmak üzere
Sırı Sakık biz gelirsek 100 yılk Cumhuriyeti yıkacağız dedi bunun AKP li biri soyleseydi şimdi CHP li sözde Cumhuriyetçiler Atatürkçüler kıyameti koparmişlardı niye kimsenin sesi çıkmadı demeki sizinde fikriniz aynı
Bencede
Kaşıma trolü gelmiş.
Osloyu unutturmam
Çözüm sürecünüde
Hendekleride
Elaraba sevkiyat
Lahmacunları biz ödemişiz
Haburuda
Dolmahçeyide
Kadınlarla ilgili kanun teklifindeki görüntü
Mektup ve TRT
Kardeşi
hüdapar
Daha yazayımmı acaba?Diğer hususlara girmedim.
Gelebilirlerse zaten yıkarlar lakin diğer pkk yıktı zaten şuan.o akp oluyor.
Cumhuriyet in şuan adı bile yok ortada.
ATATÜRK Havalimanı başta olmak üzere yıkan parti akp ve mhp
Andımızı kaldıran partide akp ve mhp dir.
Anayasayı takanmı var?
Mevcut yapılan varken.Birde diğerini görelim demi ya uygulamada nasıl olacak bakalım.
Yada Kızılay başkanını artık başkan seçeriz.adam istifa ederse kaos olurmuş.İYİMİ:(
Yirmi Milyar dolardan fazla soktunuz kamuya.
Artı ATATÜRK e dokunanı sevmem.
Hiçte affetmem.Kendimdende saymam.
Çözüm süreci bir ihanettir ve orada daha hesap görülmemiştir.
Sizinki Çorumu Ülke yaptığı gibi Konyayıda Ülke yaptı buna yorumun ne??? Bakalım bu sefer oyunu verecek okulu bulabilecekmi…:))