Sebze meyve de file marketi deneyin.sırf uçak marka vb birkaç marka meyve sebze için metroya giderdim 20 km yapıp.file de satıyor artık.fiyatlarda beylikdüzü pazarından ucuz
Printable View
Sebze meyve de file marketi deneyin.sırf uçak marka vb birkaç marka meyve sebze için metroya giderdim 20 km yapıp.file de satıyor artık.fiyatlarda beylikdüzü pazarından ucuz
Chp li pm üyesi ekonomist Müslim sarı : biz iktidara gelirsek dolar düşecek dolarınızı şimdiden satın
Kaynak halk tv
2.070 ten önce ciddi bir düzeltme bana zor gibi geliyor https://i.hizliresim.com/tpywxyz.png
Gravitas: Italy exposes China's underground banking network
https://www.youtube.com/watch?v=b9CEB3XZSvA
Secimden bir yıl sonra, 2 ihtimale (mevcut hükümet yada yeni hukumet) göre dolar ve bist tahmininiz neler yazın bakalım ;)
Hurma ve badem onlineçiftçi, kabuklu ceviz ve kaju kanneci, incir reçeli tuğba kuruyemiş markalarından parça parça trendyoldan aldım. Kupondur, banka puanıdır yaklaşık %15 aşağı oldu yazdığım fiyatlardan.Diğer platformlarda da varlar pttavmdir, hepsiburadadır falan. Siirt fıstığı ve ceviz içini konyada eski garaj civarı yerel kuruyemişçiden, kavrulmuş fındık tmo bayisinden 500 er gramlık vakumlu paketi 55tl olacak şekilde. Ayrıca tmoda iri fındık parçacıklı %26 fındıklı kakaolu fındık ezmesi 400 gramı 28tl mükemmel ötesi, yanında sarelledir, nutelladır halt etmiş...
Cuma pazarı fiyatları burada patates 3kg 20 , elma, portakal, pırasa, ıspanak, turp, havuç fiks fiyat 10ar tl, mantar 50, domates 15, salatalık 2kg 25, greyfurt 3 kg 20tl idi.
Zerre vicdani olmayan bu gibi tiplerin, kendi cikarlari disinda bir planlari olmaz.
Asla olmaz.
Tarihe bakarsaniz, bu tiplerin ornekleri coktur.
Sadece Hitler ve naziler degil, daha oncelere bakin.
Timur, bir kenti alacagi zaman kalenin etrafini sarar, mancinikla veba'dan olmus cesetleri kalenin icine atarmis.
Ingilizler, Kuzey Amerika yerlilerine, cicek mikrobuna bulanmis battaniyeler verirmis, bu yolla 250.000 kizilderilinin oldugunu yaziyor kitaplar.
Simdi bu gaddar, kendini kurtarmak icin her seyi yapar mi, yapar, hic supheniz olmasin.
Hala, sunu sunu yapsa, daha iyi olmaz mi diye dusunen kafadan bacaklilar icin yazdim.
Kendinizin ve evlatlarinizin kaderini degistirecek son firsat bu secim.
Kullanirsiniz kullanmazsiniz, pasa keyfiniz bilir.
Kimbilir belkide kk adaylıkta ısrar ederek o son şansı kullanmıştır. Konu ego değilse ne olabilir mesela?
Konu ülkeydiyse neden bir önceki seçimde aday olmamış da gel bakalım muarremi harcamış. Yaş 76 olmuş, etrafındaki adamların akp ninkilerden ne farkı varmış. Yaz acak çok şey var da neyse.
Hem ayrıca anketler %56 fln gösteriyorken bu telaş niye.
Ölümü gösterip sıtmaya insanları niye mecburmuş gibi hissettiriyorsunuz?
20 senedir aklı başına gelmeyen chp bugün milletin oyuna ambargo koymaya kalkıyo. Anayasa değişikliğinde oylar çalınırken gık bile diyemeyen chp çıkmış şimdi son şans diyor, halk tv deprem bölgesinde çiçek selonun kitaplarını çocuklara ücretsiz dağıtıyor.
Kk bop un 2. Ayağıdır. İlk ayak tmm, mayınlar temizlendi, güneydoğu temizlendi, eyaletler ve israil-abd g0dümlü kürdistan, ardından muhtemelen büyük israilde ümit özdağ a nasip olur.
Orası neresi oluyor ben de gelem , alam .
Yukarıdaki söyledikleriniz doğru physco bey in önünde rakkamlar , fındık ezmesi yüzde 50 fındıklı dir . Biliyorum fekat bugün kasaptan antrikot aldım 280 den ortasında çizgi şeklinde yağı var , zaten olmalı bir de kenarında yağı çıktı beni biraz rahatsız etti kasap dukkancisi olacak adam bana sen zaten bunun gerçek fiyatını bilirsin bu fiyattan aldın şükret minvalinde konuşunca sinirlendim.
Yatay buyuk Dolap olsa gidecem Bayrampaşa et toptancılarına 250 kılo karkas alıp atacam bu ufak esnafın kar marji canımı sıkıyor .Bildiğim 120 liralarda karkas kilosu.
Sen de şu cümleyi iyi oku sayın pisikletci
Fed neden faiz artırıyor dolar da ki enflasyonu dusurmek için faiz artınca ne oluyor bankaların daha önce aldıkları T bond lar zarar yazıyor bu durumda ne oluyor banka batıyor.Banka batınca e oluyor batmasın diye tekrar içine para konup kurtarılıyor bu durumda ne oluyor enflasyon devam ediyor . ABD ekonomisi batmadi ama 1930 büyük buhranı yaşadı orada insanlar üzerlerine yazı astılar gencim saglikliyim ne iş olsa yaparım şeklinde kısa bir araştırma da görürsün . Bu kadarı bana yeter.
1930 lar cok eskide kaldi 100 sene oncesine gitmeye gerek yok
Artik yeni anlayis para basip ekonomiyi kurtarmak
Nasil olsa dunyada uzerinde 100 dolar yazan tuvalet kagidini degerli zanneden 8 milyar insan yasiyor
Enflasyon yaratmadan para basabilen hicbir ekonomi b-a-t-a-m-a-z
Bugun itibari ile ABD nin borcu 31 Trilyon dolari gecti bi kac sene ver bu 40 trilyon dolara cikacak 10 sene ver 50 trilyon dolara cikacak. Ama bak gor ne dolarin degeri dusecek nede enflasyon patlayacak. Pandemi donemindeki yuksek enflasyonu bundan ayri tutuyorum gecici durum.
Amerika batmaz. Bi iki tane banka batmasi sinek viziltisi. Bak ben amerikada yasiyorum o bankanin battigini cevremdeki insanlarin hicbirinin haberi bile yok. Cunku hukumete yonetime 100% guven var. Ekonomi bilimi psikoloji ve guvene dayalidir.
Perception is reality.
Onemli olan gercekler degil insanlarin kafasindaki gerceklerdir (perception)
Muharrem Incenin misyonu tekrar adam kazandi demek olacak olarak gozukuyor.
Altına yatırım yapan arkadaşlardan müjdemi isterim:)
Altın, Altın Çağına Giriyor! Ramazan Kurtoğlu: 60 Bin Doları Görebilir
https://www.youtube.com/watch?v=Fc_T9aBZ3Zg
Vallahi herkesin kapasitesi k.k den fazla, kapasite konusuna girmeyelim bence ayrıca 0.01 oy alacak adamlara milletvekilliği bile vermek fazla iken Muharreme bakanlık tabi ki verilmeli.
mince ve kk hayatta aynı yerde buluşamaz. 2 side birbirlerinin ne olduğunu biliyorlar. 2 side iyi niyetli değil ve bunu 2 side biliyor, kaldıki 2 side ülkeyi zerre kadar düşünmüyor.
Ha ülkeyi kim düşünüyor derseniz, hiç kimse. Herkes egosounun herkes menfaatinin peşinde