Darphanenin. Yani hazinenin.
Printable View
ulan badem spor ne güzel indir bindir yapıyorsun bugunde 100 milyar üstü hacime oynuyor
Ellerinde o kadar altın var mı acaba? Yaz sertifikayi gönder. Fiziki istediğinde alabilen var mı? Karşılığında kasaya aynı miktar alınıyor mu? Bilen var mı?Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elimdeki Bobet in yanına bugün bir de Oyakc ilave ettim..
Sonuçta bir Türk olarak gidip Arge, teknoloji şirketine ortak olacak değiliz..
Kararız çimentoyu bir şekilde ...
30 puan düzeltme yaptı daha ne istiyorsunuz :)
kozaa ya levyeledik biraz...
bence sertifika çok faydalı bir icad olmuş.
boşkuş yüzünden ben de kullandım. güzel ve eğlenceliydi.
bunu altın satmadan altın satmak olarak düşündüklerini sanmıyorum.
piyasanın bir ihtiyacına karşılık olarak yapmışlardır.
hazinede nasıl muhasebeleştirildiğini anlayacak kadar bilgim de yok.
Saygılar ağa da bu iş biraz ABD lilerin bile piyasada futures piyasalarında dönen paranın miktarını bilmemesine benziyor. Elinde olmayan şeyin kağıt enstrümanı yaratilmaz ki. Madem öyle gümüş, buğday aklına gelirse sertifika bas ki bari finanskent imiz ise yarasın. Oyunu Büyük düşün.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Datçada olan varmı
Olabilir.Sen düşünüp bir sonuca vardı isen benim için senin düşüncen yeterlidir ,kabulümdür.
Ama oturup bir karara da varabiliriz.
Ağva_Karasu 1 sa. 44 dk. (95,0 km) D020 üzerinden.
Ortada buluşalım
(50 dk. (39,1 km) D020 üzerinden )
Gerçeği bana biraz torpil geçmiş olursun 7,5 km kadar :)
Saygılar ağam
Arkadaşların dediği gibide olabilir, sonuçta fiziki olarak satmadan belki hazine sertifikadan gelen parayı başka şekilde değerlendirmiştir, bilemeyiz nasıl muhasebesini yaptıklarını ama bence ky için çok faydalı bir icattı çokta ekmeğini yedik altıns1 in
yannuz şuan makası çok açtılar ekmek vermiyorlar :he:
ekgyo gitmezse endekste gitmez dermişim :)
Tepe işaretleyen babağiyit var mı, ben bulaşmam
yaşlı ,başlı adamı, hacı hadi yallah deyip göndermişler ..Eli boş
üzüldüm Reis'e...
Ne işin var, araplarda..
araplar bizi sevmezler akıllarınca bizlere de yani Osmanlıyı da sömürgeci gözüyle görürler bence
Yedirirler mi öyle adama sen 5 kağıda vurursun o gider SASA'yı tutar avcunu yalarsın :bravo:
https://i.hizliresim.com/cy5i0kk.png
bir grup arapları kovalıyor bir grup batıyı herşey taze DOLARES için:)
Hazinede 368 ton altının bistte karşılığı varken altıns1 sertifikası bikaç yıl daha tedavülden kaldırmazlar die düşünüyorum şahit abi, sertifikada yaktıkları enfazla 15-20 tonu bulmuştur belki.
Altıncıların parayı bağlayacakları farklı bi enztruman sonuçta al-sat farkı en düşük, kuyumcuya gitsen gramında enaz 50 tale alsat farkı oluyo, bankalarda hakeza öyle senden gramını 1625 den alır sana satarken 1678 den satar. Altıns1 öyle mi 1765 den alır 1766 dan satarsın
yok duyduğum başka şey..
Hacı para istemeye geldin.. 7 uçağın var.. sat bize verelim parasını nakit...
yok demiş reis.. O benim milletimin malı, sattırmam..
şeker de var, haliyle sinirlenmiş..
arapta aptal değil..
hem eşşek yükü ile para iste.. 737 çift katlı uçakla gez..ayıp
hadi ya..yürü git demişler.. duyduğum bu..
en azından az bi şey verselerdi de olurdu..
Kapanışı shortçular yapar yine feryat figan 100 puan yukarı beklerim
sise ile yollar ayrılıyor...
fırsatı görüp parayı koydyk cebe...
https://i.hizliresim.com/nb313lf.png
Dediğiniz gibi alıcı ve satıcı olması lazım ama nasıl hareket ettiğini çözemedim fiyatlama keyfekeder, mesela haziranın başlarında gramaltın ile altıns1 de makas bayağı eşitlenmişti birde ilk çıkardıklarında eşit sayılırdı. Diğer zamanlarda makas hep yüksek şekilde hareket ediyor
Borsa İstanbul da Varlık Fonu içinde bir şirket olarak görünüyor. Onun da bir kısmını satabilirler belki.
bugün p.tesi palanın günü istatiksel
yarında aynı cüreti gösterir mi