vobu ınanılmaz sevmeme ragmen sırf tek hatada sermayeyı kedıye yukledıgı ve duygulara asla ızın vermedıgı ıcın uzak duruyorum
Printable View
vobu ınanılmaz sevmeme ragmen sırf tek hatada sermayeyı kedıye yukledıgı ve duygulara asla ızın vermedıgı ıcın uzak duruyorum
Sert geçen bir haftaya sert bir kapanış yakışır.
Bakalım ne tarafa olacak...
Teknik olarak günlük graf üzerinden yorumlarsam bugunkü kapanış önem arz eder.
hafta sonu moodys den gelebilecek not artırımı olursa fiyatlara ne kadar girdi bilmiyoruz,
günlükte güzel bir formasyon var , kapanış yukardan olursa paylaşıcam şuanda kritik saatlere giriyoruz günlerden cuma ya:)
Olaya bak ...
https://twitter.com/politicturk/stat...VOvN6i2qA&s=19
Bozkurt sen mi açtın kapağı ..su kaçırmağa başladı:)
Bofa satmaya mı başladı ?
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başınıza daş düşse benden biliyonuz, yeter mi bu kadar serinlik :)
ne bileyim Kapağı boyuna kurcalayan sensin ..aklıma ilk sen geldin nabayım:)
az daha gevşet de bişey denicem bakayım
Oynarken oynarken kapak elimizde kaldı, kapanmıyo bu seferde, denüşük bişii denesek kapanır mı bahriyeli abi :drunk:
piyasa guclu ama 4 saatlıkte bır dojı olustu
devamı gelır mı bılemem
her 4 saatlık barı 1 bar olacak sekılde ızlıyorum
aslında acılıs kapanıslardan dolayı bunda kayıyor 2 saatlık daha ıyı oluyor benım ıcın takıpte
...............................................
Komşum ucuz bir holding hissesi yükselmiyor ise aileden biri kendi adamlarına (fiyatı yükseltmeden) toplattırıyordur dedi.
Herkes biliyor ki Reyting kuruluşlarının görünümü lehte düzeltirken ilerde olası not artışı için ortak noktaları uygulanan ekonomik politikaları bir süre izleyip neticesini görmek
Mealen açıklamaları buydu
Olacaksa Görünümün değişir .. not artışı farklı bir şey etkiside farklı olur
Fiyatlara bir kısmı girdi kanımca yuvarlarsak 7500-8000 hareketiyle
Devamı gelirmi izleyip göreceğiz
Borsada az para ile en son alınacak hisseler GYO'lar. Bunların maden bulma vs süpriz hikayeleri çok zor.
Çok parası olup da enflasyona karşı korumak isyetenlere hitap ediyorlar.
Bu arada sene sonlarında yeniden değerleme nedeni ile iskontolu olanlar hareketli olabilir deniyor.
sasa tek başına pıyasayı bozmaya yetmez sanırım
Tekfen ama diğerleri de benzerdir.
Kardeşilik vs bir yere kadar herkes kendi planını yapar dedi. İtibarlı insanlar pis işlerini asla kendileri yapmaz mutlaka maşa kullanır filan diye sohbet ettik.
Borsada oyalanıyorum dedim. Holding alma onlar endekse paralel gider hangi iştiraki değerli ise onu al dedi. Tekfen'de iştirak yok gübre tesisleri ve emlak vs var.
KCHOL daha kurumsal,
SAHOL, TKFEN, ALARK, DOHOL bunlar sahiplik açısından sorunlu olabilir.
Abicim akşam oluyor, sabah alan tradeciler akşama satarsa bi tik daha serinleriz yohusa yok, piyasa çok güçlü duruyor
Bence bugün satmaz, aksi takdirde pazartesiye alıcı bulamaz.
Twitter vs sayesinde çakma simulasyonda ne olup bitiyor herkes öğreniyor.
https://i.hizliresim.com/fnn0hs2.png
grafı güncellermisin diye ricalar edilmiş
direnç bölgesine geldiğimizi öğleden önce belirttim 2.74 üzerinde kalıcılık sağlarsa 2.75-2.76 bandından bir kapanış yapabiliriz .
yalnız günlerden cuma ve hacim biraz aşağıda kaldı daha çok çalışmaları dünkü hacimi geçmeleri gerekli.
bakalım 18.00 oyun nasıl bitecek.:)
Benim petko 19.42 den 19.03 e düştü, herif usul usul çaktırmadan yedirdi malları
Herkesi çekicem suyuniçine :)