Hak ederek 10 bin lira kök maaşı olanlara haksızlık, ondan kızıyorum.
İkisinin de maaşı eşitleniyor, öbürü neden fazla prim ödedi?
Printable View
2024 guya emekli yılı diye açıkladılar,sanırım emeklinin sırtına binme yılı olacaktı,dilieri sürçmüş,onlar normal emekliyi değil,pirim ödemeyip avantadan emekli olanları göz önüne alıyorlar,2000 öncesine intibak verildi,2000 sonrasına verilmedi,2000 sonrası emekli olanlarlan eşitlediler adı oldu intibak verdik,şimdi doğru dürüst pirim ödemeyenlerin maşını tavandan pirim ödeyenlere yaklaştırıyolar,tam onlara göre fırıldak ekonomisi,küfür etsen,lanet okusan ne olacak yarabbi şükür diyorlar.
Ocakta %25 olma olasılığı yok.
Bunlar %36-38 enflasyon hedeflemesi yaptı.
Şimşek 'te 42 'ye razıyız dedi.
Ee enflason hesabi yapan da Tüik .2.alti ay enflasyonu %13-----16 arası çıkarır. (Dr ücreti 34 ten 40 tl olur)
Köke gelirse emekli hava alır. Yine kamuoyu baskısı en düşük emekli maaşına bi %15 zam olur .
14.375 gayme.
Vatan haini 150'liklerden olup, af ile 1938 yılında yılında Türkiyeye dönen Halit Refik Karay 17 sene Suriyede yaşamış.
Suriyede 30 tane tanınmış din, mezhep, ırk var ben bu memleketi çözemedim diye yazmış, biz ise Reyis sayesinde bu bataklığa daldık.
Sokak röportajında konuşan kadın:
“Erdoğan’ı kötü göstermek için hayatı pahalılaştırıyor bu pazarcılar.
Dış güçler bizim sebzelerimizle kesinlikle uğraşmasın. Devletleriyle uğraşsınlar.
Erdoğan elden giderse dinimiz elden gider. İmam hatipten ne güzel adamlar çıkıyor, bak.â€
https://x.com/ajans_muhbir/status/18...VbO8_Paeg&s=08
teyze 12500 u alınca nasıl şakıyor
komedi sanatçısı çıkamayan bir ülkede sokaktaki tunç devrinin insanları bu boşluğu doldurur acil olarak komedi sanatçısı yetiştirilmesi lazım diplomalı olması şartı mutlaka aranmalı yoksa bu ülkede sağlık sistemi çöker millet ruh hastası olur iyiki amatör komedyenlerimiz var Tanrıya şükür
turkiye.gov.tr de gerekli duzeltme yapilmis.
Erdoğan: Sokağa, pazara, çarşıya kulak tıkayan bir iktidar olmadık, olmayacağız, 22 yıllık süreçte insanlarımızı enflasyona ezdirmedik, aynı şekilde devam edeceğiz
40 kilogram kıyma alabiliyor veya .
25 kilogramda antrikot alabiliyor
Esk ürünü satan zincirlerde .
Bizim oradakine sormuştum bir keresinde günde yarım ton satış var demişti et yetiştirmiyorum halka diye şube müdürü diye sitem ediyordu esk ya
Özellikle Urfa şivesine ait olan kınfır bedrenk olur cümlesi merak edilmektedir.
Kınfır bedrenk olur ne anlama gelir konusu sıkça araştırılmaktadır. Merak edilen kınfır bedrenk olur cümlesinin anlamı ise karanfil koyu ve açık kirlimsi renge sahiptir anlamını taşımaktadır.
https://www.youtube.com/watch?v=92kB...channel=KanalD
Bayrak orada duruyor, ezanlar okunuyor, şaka gibi millet, bir de tiyatro sonucu Demokrasi ve Millî Birlik Günü icad ettiler, kutluyor.
Hala milliyetci muhafazakar'im diyor.
Ac kalman bile sana cok.
Akrep gibisin kardeşim,korkak bir karanlık içindesin akrep gibi.
Sönmüş bir yanardağ ağzı gibi korkunçsun, kardeşim.
Beter ol.
Simdi cikmis, 12.500 TL. ile gecinilir mi diyor,
Yargi satilirken EVET oyu icin kendini paralayan, kostur kostur kampanyalara kosan sen degilmisin.
Al is'te bozdur bozdur harca.
Merak etme 2028'e kadar buradalar.
Mehteran Bolugu gecerken, gozlerin dolar kendinden gecersin, Izmir Marsi caldiginda etrafta komunist ararsin, gozlerin fildir fildir.
Ayni gemideymisiz.
Degiliz kardesim, degil senin gemine binmek, gidecegin cennete bile gelmem.ben.
Gecinemiyormusun.
Ah canim..
Yanmadan pisemiyorsun.
Pismeden olamiyorsun.
Yusuf GUNEY anlatiyor, kacak olarak gittigim avrupa'da, yattigim park'ta, 12 sene sonra konser verdim ben.
Nerdeydim, nereye geldim.
Bu kadar kisa zamanda olacak is mi ?
Ustelik ilkokul mezunuyum ben.
siyasal islamcılarla tetikçi yanaşmalar tuik in sahte enflasyon rakamlarını zam zanneden morukların merakını giderdiler köklemeye gitmediler züğürt moruklara acıdılar züğürt olan onay veren moruklar bir iki binliraya sevindirik oldular özgür özel bu gün mhp nin başkanının elini öpen polis müdürünü hedef aldı desene bende oraya gelecem benimde elimi öpeceksiniz öpmezseniz sizi ayrımcılıktan dava ederim yahu insan biraz eğlenir Türkiye cumhuriyeti mafya devletine benziyor ne kadar ceza alacağınızı iktidar partisininin ele başı belirliyor muhalif olanların gösteri ve yürüyüş yapmasına izni emniyet müdürlerini ve polis teşkilatını dizayn eden siyasiler karar veriyor chp li ali mahir başarır devlet memurları devletin kanunlarına uymak zorundadır maaşlarını millet veriyor demiş bir eksik var şöyle tamamlamalıydı ya devletin kanunlarına uyarlar yada kendilerine iş bakarlar demeliydi bunu morukların kafasına yerleştirmek devlette görev yapan kişilerin kafasına yerleştirmek için sık sık bağırarak tekrarmalılar damardan konuşun sokağın kafasına yerleşir
Keşke rap bu kadar yayılmasaydı memlekette.
Arada nokta, virgül vb. negzel oluyor okurken.
Mis.
https://www.youtube.com/watch?v=ZLKtoi1whJU
Eregli Demir Celik.
Şirketimiz tarafından yurtdışında nitelikli yatırımcılara satılması ve İrlanda Borsası nda işlem görmesi planlanan tahvil ihracına ilişkin talep toplama süreci tamamlanmıştır.
İhraç edilecek tahvillerin nominal değeri 750.000.000 ABD Doları, vadesi 5 yıl, getiri oranı yıllık %8,625, kupon oranı yıllık %8,375 olarak öngörülmektedir. Satış işlemlerinin yüklenim sözleşmesinin imzalanması ve SPK dan Tertip İhraç Belgesinin alınmasını takiben tamamlanması beklenmektedir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1312989
"Ben de Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı yaptım; ben daha adam itmedim arkadaş"
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu,
partisinin Afyonkarahisar kampında gazetecilerin sorularını yanıtladı:
Dervişoğlu, "Sinan Ateş cinayeti davası MHP’ye uzanır mı?" sorusuna tepki göstererek,
"Şimdi arkadaşım soruyor. Benim MHP’den geldiğimi biliyor. Ülkü Ocakları Genel Başkanı olduğumu biliyor.
Ülkü Ocakları Genel Başkanlarıyla mahkemeye gittiğimi biliyor. Oradan soruyor, ‘Bu işin ucu MHP’ye dayansa çözülür mü?’
Sinan Ateş’in ölümünü bir tatbikat kazası olarak mı görüyorsun sen? Benim bu konuyla alakalı son derece hassas olduğumu da biliyorsun değil mi?
Gelenekçi olduğumu da biliyorsun. Ne çıkaracaksın bundan? Art niyetini sorgulamıyorum. Faydalı bir şey çıkmaz" ifadelerini kullandı.
"Ben de Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı yaptım. Ben daha adam itmedim arkadaş. Bir arkadaşımı itmedim" diyen Dervişoğlu, "Hırçınlıklarınız olabilir. Vazifeniz yoktur. Üstlendiğiniz bir sorumluluk yoktur. O sorumluluğa uygun yaşama mecburiyetiniz yoktur. Kavga da edersiniz, adam da itersiniz. Bunlar hepimizin yaşadığı şeyler, olaylar. Ama sorumluluk alanınıza özen göstereceksiniz" şeklinde konuştu.
https://t24.com.tr/haber/dervisoglu-...3%A7%C4%B1kmaz
Ben buna inanmiyorum.
MHP'li olacak, Ulku Ocaklari Gnl.Bsk.ni olacak, hic kimseyi itmeyecek.
Bu ifade, birinin, emekliyi enflasyona ezdirmedik sozunden daha absurd.
Geldigi noktada, ben zamaninda ne ocaklar sondurdum diyecek hali yok.
Hanefi AVCI, zamaninda ulkucu polis memuruydu ve iskence de nam salmisti.
Sonra nasil olduysa hidayete erdi, hukuku bitirdi, kitap yazdi ve simdilerde TV'lerde kanaat onderi.
Simdi yapmis oldugu iskenceleri yok mu sayacagiz.
Iskence insanlik sucudur.
Evrenseldir.
Yuz kizartici suclardan cok daha kotu bir suctur.
Bence zaman asimi da yoktur.
Bu oldurulen Sinan ATES'in es'i anlatti ve o gazetecilerden ozur diledi.
Feci sekilde darp edilen gazetecilerden.
Es'inin, sen bir ilim adamisin, boyle bir emri nasil verirsin dediginde, eger vemezsem Merkez benim isimi bitirir cevabini aldigini.
Simdi bu Musavvat boyle bir tedhis grubunun genel baskani olacak, bu tur emirler vermeyecek, hatta yanindaki bir MHP'liyi iteklemeyecek, bos laf bunlar.
Sloganlarini hatirlayin, Dava'dan doneni vurun..!
Bunlar mi yanindakini itelemeyecek.
Abi herif işkenceci falan ama...
FETÖ meselesine en erken vurgu yapan adam emniyet içerisinden.
Adam söylemese, sen/ben/normal vatandaşın hayatta bilemeyeceği şeyleri anlattı, "Haliç'te Yaşayan Simonlar" kitabında.
Sonrasında da çekti cezasını.
Sen/ben tweet atarız en fazla. Böyle meselelerde biraz pragmatist olmak, "içerinden" bilgi verenleri desteklemek lazım sanırım. Adamı "İnsan Hakları Savunucusu" ilan etmeyelim elbet ama...
Altının onsu 2500 cıvarına doğru gidiyor,kriptolarda ayaklandı.
Bir realite var, insan geldigi bu cehennemde birak darb etmeyi, kirdigi her kalp icin Karma biriktirir.
Bu alemden gitmeden once de karsiligini tek tek bizzat yasar.
Oyle karma biriktirenler vardir ki, Hitler gibi, karmasini temizlemesi binlerce yil surer, o da yuzlerce kez bu cehenneme gelir ve gider.
Bir an goz onune getirin, karsinizda zincire vurulmus bir insan var ve sen buna iskence ediyorsun.
Hangi vicdanla, hangi egitimle, hangi psikoloji ile bunlari yapiyorsun.
Hangi ruh haliyle askeri cezaevinde mahkuma kopek diskisi yediriyorsun.
Hangi yetkiyle 17 yasinda cocugu, askeri mahkeme karariyla yasini buyutup asiyorsun.
Bunlarin hesabi sorulmayacak mi ?
Bu tur insanlarin da bir vicdani vardi.
Her zaman dogruyu gosteren bir pusula.
Ama onlar bu realiteye ragmen bunlari yaptilar.
Simdi tek korkulari Azrail'in gelecegi gun, cunku bunlarin her biri gidecekleri yerde mahkemedeki yargiclarin Tayyib'in adamlari olmayacagini biliyorlar.