imam var da,cemaat yok.. olmasında orayı da bozar bu islamcılar..
otursunlar TR'de..en fazla suriye ,ırak,suuda gitsinler..
Printable View
Ürün fiyatlama konusu artık bambaşka seviyeye gelmiş. X'te önüme düşen bir paylaşım
pıst 100 saatlik formasyon tamamlandı,
240 dk grafımızda kanal dibi 2.82 bölgesi ,
bunun altında çoklu kapanışlarda kanal aşağı doğru kırılmaya başlar ilk etap 2.78-2.79 takip edilecek bantlar benim graflarda.
2.82 bölgesinden tepki vericek mi gün içinde ona bakıcam
bizim büfeci aliyi çocukluktan beri tanırım.. hiç unutmam geçtemişte.
toptancı dükkana yanaşırdı. ne eksik şu bu tamam. abisi aldığı malın üzerine % 15 bilemedin max % 20 kar'ını koyar rafa dizerdi.
bizde o ara dondurma ve koladan hangisinden bedava çıkacak falan diye heyecanlanırdık :oleyo:
şimdi millet tuttuğunu öpüyor..:drunk:
tofaş çok uzun vadeli bir boğa yapısı yapmaya çalışıyor. aman tanrım didim :Sad:
Trump tan dolayı catsa hikayesine gıdıklıyorlar halkbank da dava hikayesine bugun gıdıklandı .
hep dolu tarafından bakıldı 1 aydır Trump yalnız bu kişi ınsıder ve şirket sahibi fazla olumlu anlam yükleniyor.
Trump rahat dursa aselsn bu badem spr dibine kadar kullanır da Trump ın en küçük olumsuz Twete veya konuşmasınıda kötü fiyatlar risk sevenler değerlendirir.%50 ye 50 durum:)
Abicim sen matematikçi-hesap kitap bilen adamsın. 20 tl ye sarımsak mı olur? Hadi 150-200 ü geçtim, sarımsağın tarladaki maliyetinin 50 tl altında olma ihtimali yok. Muhtemelen 100 tl ye yakındır.
Bu dedektifçilik oynayan çocuk zamanın ruhuna uygun olrak baya meşhur oldu, arada böyle asparagas şeyler de paylaşıyor. Bu arada fiyatı aldığı yerde gerçekten öyle yazıyor olabilir, ya yanlış yazılmıştır, ya da muhasebe oyunu bir şeyler vardır, birilerine "kağıt" üzerinde kar transferi yapılıyordur.
Bence bu tür rakamları önce bir mantık süzgecinden geçirmek lazım.
Piyasa Gündem âÅ“°
@PiyasaTurkiye
·
2s
Hazine Bakanı Mehmet Şimşek:
“Enflasyon şu anda %47. Bu yıl en düşük memur maaşı %78 arttı. Bakın, enflasyonun 1,7 katı.
Bu yıl en düşük emekli aylığı %67 arttı, enflasyonunun 1,5 katı.â€
bırakın Trumpı bak şimşek bakana bakın emekliler , memurlar,işçiler :)
bu millet uyanmadığı sürece akılla dalga geçmeye devam.
sormak lazım madem bunları yaptınız herşey normalmiş gibi dışarda neden büyük yoksulluk var.
yanlış ekonomi yönetimini neden hep aynı kesim çekiyor bunları bize anlatın.
adam döviz-kkm den parayı götürdü oradan çıktı cary trade işine veya ppf girdi yine götürdü bu orta kesimin parası ne oldu bir bakın bence
Tunç Şatıroğlu
@TuncSatiroglu
Madem tahmini enflasyona göre zam yaparak ücretli enflasyona ezdirilmiyor o zaman neden devlet kendi vergi ve harçlarına tahmini enflasyona göre zam yapmıyor da geçmiş enflasyona göre zam yapıyor?
Şimşek vergi ve harçlara ne kadar zam yapıyorsa ücretlere de en az o kadar zam yapılmalı.
Ekonomik savaşların Albayı Trump göreve gelince herkese koyacak.
Gümrük Vergisi, Vergi.
Avrupa,Türkiye,Çin vesaire vesaire.
Teknolojik gelişimlerin sınırına geldi dünya.
Artık herkes bir şey üretiyor.
Ama kimse satın alamıyor.Kişisel gelir artmıyor.
Otomobil fabrikaları Tofaş, Volkswagen ve Nissan pazar payları düşüyor.
Yavaş yavaş Toplu taşımaya geçen dünyada otomobil krizi ilk düşen domino taşı olacak gözüküyor.
Hurkuş abi bu teknolojik gelişmenin sinirini kim çizmiş. Sınıra geldiğimizi nerden biliyoruz. Teknolojinin bundan haberi var mı?
Bizim ülkede taraftarı olduğun partinin yaptığı herşeyi onaylamayan karşı fikirlilere öcü gözü ile bakılır...İmansızlığa kadar gider hatta işin sonu..
Takım tutuyor sanki amigolar....
Ki amigo bile başkandan avantasını alır o ayrı :) Bunlar da o da yok...
İstenir ki her yanlış politikayı koyun gibi onaylayalım..
Güdülmek istemiyorum güzel kardeşim...Anla artık...
Otlak orada sana bol şanslar...
Herşeyi gerçek sanıp , günün sonunda kıçımda yırtık donla havalimanı açılışını alkışlamak yerine aklıma yatmayan herşeyi eleştirmeyi onur sayarım..
bu fiyet adımlarını denüştürüp, viop tahtasının ayarını neden bozdunuz ? :vk:
eskiden bir kademedeki 5 lot'un destek veya direnç olduğunu çözebiliyordum
şimdi 1000 lot dayanmıyor.
bekletip bekletip, 2 dakikada 5000 puan çiziveriyor
Ons altın iyice zayıfladı...Gümüş tarafı da...
Bu sefer sert aşağı vermesi lazım grafiğe göre...
Gene uyduruk bir haberle alacaklar mı bakalım..
Ben çok olumlu görmüyorum..
Gümüşte 28 dolardan alıcıyım...Bakalım...
Çok teknolojik bir telefonun,arabanın yada elektronik cihazların artık bir ailenin ekonomik yaşamında getirisi yok.
Sınır bu.
Bir ailenin yaşamı için gıda,barınma,elektrik ve su gibi giderlerini ekonomik olarak karşılayabilmesi yeterli.
İnsanların kişisel geliri artmıyor.
Hikaye artık.
Elektronik cihazların gelişmesi.
Bir fotograf çekimi ve whatsup yeterli artık insanlara.
Demek istediğim bu sınırda.
Artık basit ve temel ihtiyaçlara göre yaşıyor insanlar.
Çok şükür durumum iyi işlerimizde yolunda sağlık haricinde beklentim yok yalnız dışarıya bakıyorum zor durumda olan insan çok , herkesin elinde cep telefonu hiç kimse sorgulamıyor olan bitenleri ,gençleri ayırıyorum artık onlar farklı bakıyor çünkü çoğu şuanki yaşam mücadelesini bu dünyaya nefes almak için gelindiğini düşünüyor , Cumhurbaşkanı geçen evlilik olayı azaldı , çocuk olayı çok düştü diyor erkeğe kız kıza erkek beğendiremiyoruz diyor.Demesi gereken aslında ekonomik şartlar bu devirde evlenmek ve evini geçindirmek birde çocuk bakımı düzgün bir gelir bir eve girmiyorsa zor.
Bu işin partisi yok yapamayan gitsin kim olursa olsun iktidar muhalefet insanların gençleri geleceği için oturup plan kuramıyorsa bunu siyaset yapanlar kendilerine sormaları halkta kendine sormalı ama bakıyorsun bizim ülkemizde olay farklı 2 kişi tartışıyor bak gördün mü emevi caminde cuma namazı kıldık diyor:)Allah kabul etsin tamamda bize maliyeti söylenen 200 milyar dolar bir sürü yoksul insan bu taraf geldi , insanların evleri yıkıldı, çoluk çocuk katledildi vs vs ,benimde ülkemin gençlerinin yarınlarımın parası gitti bu süreçte olaya öyle bakmak yerinde Algı yaratılıp başka yerden bakması sağlanıyor sonra aynı yerde saymaya devam bakarsan siyasetçiye hep uçuyoruz.
pıst 100 gelelim bugun yan tahta ve bir üst modellerinde bofa üzerinde çıkışlar var , Hacimede oynuyor indir bindir ile 16.00 dan sonra oyun daha netleşir .
Ne yapıyor bunlar başı kesik tavuk giviler
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen beslemeye devam et demiş...
...........
AB Komisyonu Başkanı Ursula Von Der Leyen:
"Suriye'ye dönüşler gönüllülük esaslı olmalı."
NOT: Avrupa Birliği ülkeleri ise Suriyelileri Suriye'ye göndermek için her birine para veriyor.
Matriks Haber
Fed kararının doları fazla etkilemesi beklenmiyor
-Bank of America analistleri, Federal Reserve'in Çarşamba günü alacağı bir kararla faiz indirimlerinin hızını yavaşlatacağı sinyalini vermesi halinde bile doların çok az hareket edebileceği görüşünde
-Analistlerin araştırma notuna göre, piyasa Fed'in faizleri 25 baz puan düşürmesini bekliyor ancak Ocak ayında faiz indirimlerine ara vereceği sinyalini verebileceğini tahmin ediyor
Matriks Haber
@MatriksHaber
·
16d
AB Komisyonu Başkanı Von der Leyen: "Avrupa, Suriye'nin en büyük donörü durumunda. Bu desteği yeni bir odakla gerçekleştirmeliyiz. Yeniden yapılanmaya odaklanmalıyız" - AA
burayı 400 milyar dolar suriyede bir potansiyel var deyip çelik,çimento ne varsa kaldıran arkadaş görsün sizin gördüğünüzü onlarda görüyor bu parayı sadece size yedirmeyiz diyor bunlarında şirketleri veya ortakları varya o bölgede.
Karaduman,
kafamdaki seneryo çalışırsa akşama bir balkon konuşması daha yapabilirsin.:)
bu yüzden netleşmesi için 16.00 barını bekliyorum
yeni yıla tüm dünya borsaları möööö olarak girecek ellame
https://imgbb.io/image/Uhpo
:drunk:
al şu bankaları karadumana inat
Selam millet, anlık hacim
https://r.resimlink.com/ihaKo2sv.png
Mahoların sesi çok çıkıyor bu ara, şettirebilirier öte tarafa bizimkiler