bir buçuk saat önce 120.000 olan hisse 115.00 de birazda 114.60 a inecek vurgun büyük :(
Printable View
bir buçuk saat önce 120.000 olan hisse 115.00 de birazda 114.60 a inecek vurgun büyük :(
90 Lara yolculuk
Evet 120 den 900 civarı alçı oldu şimdi 114
olumsuz haber var açıklarlar elbetttt :(
Demek patron alışı bitirmedi
İyi vurdular
şirketten açıklama bekliyoruz 112.00 bildiğin spek batık şirketler gibi hareket etmeye başladı yaksışmadı ÇELEBİ ye hiç yakışmadı
Böyle olmazdı yüksek lotlarla 120 şimdi 114
Tempol 4.95 den 5 yükseldi diye hemen durdurdular bunda nerdeyse yüzde 10 oynadı tık yok
Bende biraz boşalttım
Hepsini verdim benden bu kadar
97 kere düşerse alirim
pegasus 20.00 den 83.95 e kadar çıktı bu sene onda bile böyle bir satış görmedim. 6 ay 97.00 de durdu Çelebi, endeks %20 yükseldi endeks kadar bile yükselmedi,,bu gün neredeyse 120.00 den %8 geri geldi hayret ki ne hayret ..beceriksiz ÇELEBİLER ..şu satışın bir an önce olması gerek artık ..
Bence 97 lerere getirip patron alacak sonrası Allah kerim
Kim aldı sattı bugun
İlginç bir gündü
Valla bu fiyatlardan kg zor bulur bence algulum ver gülüm 120 115 perde büyük lotlar vardı ve birilerine mal verildi haftaya belli eder
Akan satan kim acaba
Deutsche bank eylül ayından bu yana 200.000 lot aldı. Citi 164.000 lot sattı. Yabancılar arası bir değişim var.
Bugünde sanki devir oldu bugün alan satan kim pt önemli
Cuma günkü hareket sanki 118_120 arasında mal teslimatı oldu
Ancak birşeyler olacağı ortaklık gibi bakalım pt sattigimi yerine koyacak miyim olmasa yüksekten alacağım bırakmam bunu
Atlas haftaya uçmaya başlıyor bahane işçi çıkarma icin
neyse yerine koydum beklemeye devam
Philip kapital aldıklarını verir (ki vermeyede başladı) başladığı yerde bitirir günü görüntüsü var.
5700 lot kaldı philip te
Bloomberg HT TV’de İş Dünyası programında konuk olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı CEO’su Ersel Göral, 400 milyon Euro yatırımla hayat geçirecekleri ek terminal bina yapımına en geç Nisan 2020’de başlayacaklarını ve bir buçuk yılda tamamlanacağını açıkladı.
Yatırım finansmanı konusunda yabancı bankalarla görüşmelerini yürüttüklerini söyleyen Göral, diğer yanda yapımı devam etmekte olan 2.pistin ise 2020 sonunda açılmasını beklediklerini belirtti. Mevcutta 36 milyon yolcu kapasitesine ulaşan havalimanının ek terminal binası ve 2.pistin inşasının tamamlanması ile birlikte kapasitenin 66 milyon yolcuya ulaşması bekleniyor.
Celebiyi İstanbul havalimanı daha çok ilgi lendiriyor malum 143 köprüyü işletiyor
Çelebi de birşeylerolacak bekliyip gorecez bukada patron boşuna almadı keza cuma günkü hareket
Atlas Global Havayolları, 21 Aralık 2019 Cumartesi sabahı uçuşlara tekrar başlayacağını duyurdu.
Bu ortamda,bu endekste ,halâ 2013 hisse satışındaki FVAÖK degeri olan 134.00 tl nin altinda işlem görüyor,, umarim yeni yila 134.00 tl nin üstünde girer ,,hangi kagida baksam 2-3 katina ciktı endeksin su 90.00 den 112.00 ye dayandiği şu 6 aylik dönemde ..
Haklısınız Çelebi de her gün toplanıyor takaslardaki diğer kısmı bakalım yıl sonunda nasıl olacak
Philip capital iyimal boşaltmış
118 i geçemiyor
650 lot bile olsa credit i tahtada görünce şaşırdım. Credit iyidir. :)
ayağı iyi gelmedi