Ne diyodu cem yılmaz al sat al sat ama dikkat edin bir anda ümmünüzü sıkar :)
Printable View
Ne diyodu cem yılmaz al sat al sat ama dikkat edin bir anda ümmünüzü sıkar :)
bugün 3,xx rakamlara ulasabilir... sonra rahatlar...ytd
Cemaş ta 2000 lotumu UNUTTUM......Yazılarıma başka mecralarda devam edeceğim...!!!
Selametle...........!!!!!
ORTADOĞU COĞRAFYASI bizimle HUZUR BULUR.........!!!!
İSTİKAMET KIZILELMA.........!!!!!!
bu gün 4,40 üstü kapanış bana yeter tavanada hayır demem
Ben sasadayim beklerim.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tabancıların sayısında azalma oldu sanırım.
Vartolu nereye
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sadece Ortadoğu mu? Kuzey Afrika, Kafkaslar, Balkanlar da yolunu bekler bu aziz milletin. Yeniden Türk ve İslam sancağının altında altın çağını bekler mahsunca koca bir coğrafya. 26 parçaya bölmüş, habire fitne huzursuzluk kazanı kaynatırlar, bir türlü rahat yüzü göstermezler. İnşaallah Allah CC. yeniden adaleti ve insanlık onurunu tesis edecek bu milleti muzaffer kılacaktır. Amin.
TSK cumaya kadar afrin etrafını tamamen temizleyecek ve Hayırlı Cuma günü afrine hareket başlayacaktır ve çok terörist öldürülecektir...10 binleri bulan terörist öldürülecektir inşallah...bu hafta sonuna doğru çok şiddetli çatışmalar yaşanacak,Askerlerimizi koru ya Rabbim
cemas hareketleri rızanın usas hareketlerine benziyor....6,6 sanki 6-7 yıllık zirvesi gibi, bir daha buralara ulaşamayacaak gibi kısa ve uzun vadede.... şimdi aşağı yukarı aşağı yukarı mal yedirerek gidecek... ytd
Rıza elin mahkum bunu sende biliyorsun gariplerden çaldığını vermezsen şirketi batırırsın. demedi deme... YTD...
yazdıklarım asla ve kat'a yatırım tavsiyesi içermez.
Yürü be CEMAŞIM.......!!!!
4.70.....!!!!
Dün dediğim gibi taban fiyata yakın düşürüp öğleden sonra 5.00 üzerine atar sözümü yerine getirecek gibi AGA .....Ama kapanışı tahmin edemiyorum.....!!!!
Bir çok hissede pazarlama bu şekilde yapılıyor....Ama inşallah 6.60 kırılır.....6.60 kırılmadıkça yeni girmek BÜYÜK KUMAAAAARRRR...............!!!!!!!
4.64.......!!!!!!
Elimde yok ama ikinci dalga operasyon olurmu diyede düşünmüyor değilim gün sonu nerden kapatacak acaba
4.58........!!!!!!!
4.64........!!!!!!!
4.72......!!!!!
80 üzeri kaçınılmaz. ytd
4.75.......!!!!!!
Adamlar kalın lotlar alışa yazıyorlar sonrada siliyorlar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
4,76
4.65 ne EKŞIN beeee.........!!!!
Nerde EKŞIN orda biz........!!!!
EKŞIN ları seviyoruz AGAAAA......!!!!!
4.86........!!!!!!
4.94........!!!!!
Vay anasına 2 bin lot alış girdim vermedi çakal
Hoooopppp 5.00......!!!!!!
Devre kesti
5.02 devre kestik.........!!!!!!!!
5 .02 ten Elkt ler kesildi
5 dk mola
6.60 kırılırsa 2000 lotumu 6.600 lot yapacağım........!!!!!