bayrama para kazanmak isteyecekler gibime geliyor
Printable View
bayrama para kazanmak isteyecekler gibime geliyor
bu kağıtta bekleyene para var, alın atın kenara, kurun alarmı 4' e, canınız isterse satarsınız, 7 e kadar yolu var.
Bugün hayırlısı ile girdim kağıda 25000 lot aldım 2.084 maliyetle hiç al sat yapmıcam arasıra bakacam 3 olursa verecem biraz sabırla bekleyene para var hatta çelik gibi irade varsa % 100 - 150-200 kazanma şansı var al at kenara fabrika arı kovanı gibi çalışıyor kamyonlar Adapazarı İzmir vızır vızır kar desen var ilkinde 2,10 aldım 2,40 sattım sonra 6 ya gitti bu sefer beklicem en az 3 hedefim YTD
2.18 aldık 2.80 sattık hepsini yolun acık olsun bantas
cefaks adamsın adam her yerden çıkıyorsun maşallah ellerine sağlık
Pasta atabilecek var mı?
Böyle kağıdın başlığının bu kadar sessiz olması da garip.
yukselirmi dusrmiki aceba
hisse ölmüş ağlayanlar nerde :)
Evet Bntas İzliyelim bakalım.Ne yapicaksin...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu şirketin kasasındaki 15milyon nakit ile yine aynı rakamdaki uzun vadeli banka kredileri TL mi döviz mi?Bilgisi olan var mı,bilançoyu etkiler herhalde.YTD
Yani diyorsun ki ben endeks mendeks tınlamam paşa keyfim ne zaman isterse o zaman giderim.Endeks 1.50% yukarda,bu meret 0.90% aşağıda.YTD
kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuuuu
bakıyorsun geçen hafta en çok düşen bankacılık endeksi.. sanayi endeksinde durum daha iyi ancak bantaş gibi sanayi hissesi olan bir kağıt bankacılık hisselerine uyarak %7 nin üzerinde değer kaybediyor. bu kesinlikle gerçekçi değil ve bunun spekülatif bir düşüş olduguna %100 eminim.. 2. olarak bantaşın döviz geliri var mı? döviz net pozisyonu nasıl? döviz borcu var mı? maliyetleri dolar üzerinden mi yoksa TL üzerinden mi?
bilançonun özeti bu ama nedense en çok düşenler arasında bu devran tersine dönecektir. spek efendi bak gör burada yorum yazan kalmadı nerdeyse iyice silkeledin milleti artık çıkma vakti... . potansiyel F/K 37,64.. . net karı %64 artmış. esas faaliyet karı %66 artmış. hasılatı %53 artmış.. . 2017 sonuna göre özsermayesi %3 artmış.. . 2017 sonuna göre kısa vadeli borçlanmalar %120 artmış.. . ******DD 1,13.. . olumlu bilanço.
40.675.473 TL olmuştur. 2018 yılı altı aylık döneminde ki karımız da bir önceki yılın aynı dönemine oranla %63,77 artarak 1.820.460. TL olmuştur.. . bunlar olurken yatırımcı kaybediyor nasıl oluyorsa?
yönetim kurulu üyelerinin hemen hepsi ekonomi bölümü mezunu ama şirketin haline bakın
Endekse ters hareket zamanı YTD
ayrıntılı olarak bir daha inceledim hisseyi. 2017/6 aylıklar ile 2018/6 aylıkları karşılaştırdım. 1 senede özsermayesi %2.52 arttı olumlu! ,özkaynakları %6 arttı olumlu! , borçları %106 azaldı olumlu! ,satışları %53 arttı olumlu! , karı %63 arttı olumlu!,... . . o zaman sormazlar mı arkadaş sen neden önden koşuyorsun düşüyorsun!! HACİM YOK ARKADAŞLAR 3 milyon hacimle %7 düşüyor...!!!!!!
bu işte bir gariplik var
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kısa vadeli düsus trendikiramadi hala co kritik noktada kpatti bayramdan sonra kırması lazım.artık sıkıştı iyice iki ve üstü kapanislar da ilk hedef 2400https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...de6c8912f0.jpg
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
herkese merhaba.derinlik görebilen varmı.bugün az biraz hareket etti :vk:
Borsadan baska geliri olmayan sirket yilda oltaya ne dusururse artik bir scm olmaz yillik hareketini yakalamak lazim
GT-I8190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artık başlasan 2.40 a doğru diyorum. Yüz üstü çok sürğndün ayağa kalk bandırma
LG-H870S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çok beklettin hadi git artık 3 tl ye
Borsa gundem bedelli sermaye arttirimi hazirliği yazmis 100 de 100 o zaman hareketlenme yakindir Nibas gibi olmaz nomilal x2 olan hissede yukari gitme potansiyeli bölunmeden önce kuvvetle muhtemeldir YTD asagi giderse nominal altina Yukari giderse Altina gider..
Bugün bandırmanın tavukçusu yüzde 20 prim yaptı bunun rüzgarıyla bile bizim bandırmanın tenekecisi yüzde 3 bile yapamadı.
Yoksa hakkaten boş tenekeci mi bunlar:)
Ytd
Ozsermaye ile ozkaynak arasindaki fark nedir?
GT-I9190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu kağıdı almayı düşünen 40 kere düşünsün geçmişine baksın öyle alsın. gene bi operasyon var sanki.ytd.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Cefaks a değerli paylaşımları için teşekkür ediyorum
2.11 e 31 leri döşeyen şerefliye selamlarımı iletiyorum
2,18 heyecanla bekliyorum :)
Her nedense bi kafayı kaldıramadın
Bu kış çok sıcak geçecek...
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endex 150 bin olsa da bntas sapasağlam 2.18 yerinden kıpramaz. Cok saglam hisse buraya kazık cakmış