Son dönem yaşananlar siyaset ve kur silahıyla yapılıyorsa,makro ekonomik dengeler de kur eksenli/tabanlı/dış borç hassasiyeti nedeniyle sarsılıyorsa,dolar bazlı 2009 dibi buna göre hesaplanıyorsa, endeks bunlara göre yol bulmaya çalışıyorsa,tüm eski dostların bu USDTRY nin hareketini iyi takip etmesi gerekir gerekçesiyle, imajı çizdiririm korkusuyla kimsenin USDTRY analizi yapmadığı forumun hatta twitterin hiç bir yerinde göremediğim düzeltme sayımını paylaşmaktaki maksadım, sizin Sn Devire sorduğunuz sorular ötelensin,gerilerde kalsın,karambolde kaynasın değil de, USDTRY de çok kritik bir karar noktası/yol ayrımı yakalamış olmamdı,dikkatleri çekerim istifade eden olur belki idi. Ve gösterdiğim gibi sıkışan USDTRY bir anda formasyona karar verdi 5.80 lerden 6.30 lara fırladı.
Velhasıl bu topiğin 10 yıldır burada olduğunu bilenler, bizim de 15 yıldır burada yazdığımızı,15 yıldır elliot analizi yaptığımızı bilir 'idare eder' dedik.
Sn Devir sayımı görseydi iyi olacaktı belki ordan yürüyecektik. Neyse sağlık olsun yazmayız, zaten yazmıyorum da kritik diye gelişmeler yazayım dedim..pişman oldum.
Saygılar