-
Şirket açıkladığı beklentileri bilançoda gerçekleştirdiğinde yapılan bu baskı biter yada en azından yapılan seviye çok daha yukarılarda olur,öyle 300-350 milyon FVÖK getiren şirketi kimse buralarda tutamaz,hele sektörün sıkıntılı olduğu bu dönemde böylesine büyük rakamlar tüm piyasanın dikkatini çeker,10 milyon üzeri bir hacimle yüksek primle kapattığımız gün bu iş bitti deriz herhalde.
-
Madem bütün suç İ.T ve sankonun.peki arazi fiyatlarını neden gerçek ederinde göstermediler.onlarıda mı bu iki şahıs derledi diye sorarlar adama.Güldürmeyin beni.oyun,moyun hikaye,yönetim gitsin kumda oynasın.ytd.
-
Bu açıkladıkları blanço beklentilerinin gerçekleşmiyeceğini piyasa görüyor ve ona göre fiyatlıyor.kim ne derse desin,tahta her olumlu hareketi görür ve fiyatlar.Burada bu şekilde bir beklenti oluşmadıysa demekki aşırı abartılı bir açıklama.sonuç blanço gelince görülecek,ak açıklama,kara açıklama(doğru sözü siz biliyorsunuz) görülecek.şunuda unutmadan yazayım;Bu arkadaşlar(!) Geri alım açıklamasınıda asla yatırımcı ve piyasa istikrarı için yapmadı. Bir yerleri,birileri tarafından sıkıştırınca uygulamak için yaptı.Sıkışmadan da ,geri alım yapmayacaklar.Şahsen altı yıldır canıma yetti İ.T olsun sanko olsun bir hareket yapasınlarda bunların iştahlarına ot tıkasın,bizimde tahtada biraz olsun yüzümüz gülsün.denize düşen yılana sarılır misali.Benim şahsi fikrim bu.ytd.
-
Patronun eli olmadan yapildigi iddalarinin her turlusunu reddediyorum. Kimse kimsenin akliyla dalga gecmesin.
Maniplasyonu yapanlarin .....onlar farkina varincaya kadar ellerindeki malin bir kismini uctebirine aliverirsin
sonrada dayarsin alisi fiyatini rezil etmezsin. Ordan ahkam kesip durmayin itibarlari sifir...guven kalmamis. Aksiyonu ve haberi es zamanli yaparsin ellerine vurursun.
Daha olmadi cakarsin osmanli tokadini....ama nerde g..tu coplu olunca olmuyor tabi.
Imtiyazin kalkma riski varsa zaten mirasyediler piyasayi birakmaz.
Risk yoksa durum boyle olur.
Ama sen itibarli....ahlakli....yatirimci dostu olsan bu durumlar yasanmazdi. Mış mış mış.....
Her lafi hakediyorlar....paylasmak istemiyorsan en dogal hakkindir....koddan cikar gidersin.
Yok ben devam edecem hemde istedigim gibi ......le sogan dograrim diyosan.....bunun hesabina da cekilmen yakindir....birileri mutlak cikacaktir. Hem kendi sektorune hemde Bist e sayenizde guven kalmadi yaw. Kul olan biraz yaratandan rabbimden korkar.
Ne idugu belirsiz ...... yoksunlari.
Ytd.
Saygilar.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Sayin 😎,... yoksunu iyi eğitimliler...https://youtu.be/tDFw8ZV4XUQ
-
İmtiyazli.....yoksunlarinin bu fiyatlara hala istahi acilmadi ya Allah gozlerini doyursun gari. Assagi devam diyor mirasyediler....anlasilan .
Zamaninda size guvenip yola cikanlarin kemiklerini sizlatiyorsunuz.
Her turlu pislik sizi bulsun....kirli ve ahli paranin hayrini gormeyin.
Pirlanta gibi sirketi ne hallere dusurdunuz....ihtirasinizin kibirinizin kurbani olmaniz yakindir.
Ytd.[emoji35]
Saygilar.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
-
Alıntı:
Originally Posted by
CARİ
aşağılarda bir şey yok.
Yabancılara devri olmadan rahat yüzü yokkk