Orge 10 oldu ama hala fk dusuk...elma ve armut gibi yani..bunu fk 12
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Orge 10 oldu ama hala fk dusuk...elma ve armut gibi yani..bunu fk 12
Odasin seneye tam gaz garanti olan santrali var satisini 3-4 misli artiracak...elma armut yani...
Bunuki ise su an icin sadece laf...yanlis anlamayin yani gormek lazim ciro ve kar artisini...su am garanti bi sey varsa bilelim...
Bugünkü takası verebilecek varmı teşekkürler
Ulusoy'dan Kosava'ya Dev Sevkıyat
Ulusoy Elektrik’in uzman mühendis kadrosu tarafından tüm tasarımı ve üretimi gerçekleştirilen orta gerilim bağlantı ekipmanları orta gerilim ihtiyaçlarında en çok tercih edilenler arasında yer alıyor.
Ulusoy'dan Kosava'ya Dev Sevkıyat Ulusoy'dan Kosava'ya Dev Sevkıyat Ulusoy'dan Kosava'ya Dev Sevkıyat Ulusoy'dan Kosava'ya Dev Sevkıyat Ulusoy'dan Kosava'ya Dev Sevkıyat Ulusoy'dan Kosava'ya Dev Sevkıyat
Elektriğin üretiminden son kullanıcıya ulaşımına kadar gerekli olan orta gerilim elektrik dağıtım ekipmanlarının entegre üretimini gerçekleştiren Ulusoy Elektrik, kalite bilinci ve müşteri memnuniyeti ilkesi ile Dünya markaları arasındaki konumunu her geçen gün güçlendirmektedir. 50'den fazla ülkede Türk teknolojisinin kullanılmasını sağlayan Ulusoy Elektrik Kosava’ya da 192 adet 24Kv HMH, 66 adet 24 Kv RMU, 45 adet sac köşk sevkiyatı gerçekleştiriyor.
Odaş ın geçmişini bilmeden bugününe yorum yapmak yanıltıcı olur
Ben odaş ın sizden epeyce bir eski yatırımcısı olarak ( yanlış anlaşılmasın yazı gecmisinize bakarak söylüyorum ) geçmişte ne tür hareketler yaptığını bilirim Tahsisli sürecinde fiyatı 6 lardan 12 lere çekip sonra çin işkencesi gibi 5 lere geri vermesi de var Şimdi bedelsiz sebebiyle primini yaptı fakat tekrar gözünü aşağı dikerse hiç şaşırmam Odaş ın en büyük sıkıntısı emeklilik fonlarının elindeki yüklü mal O dökülmeden daha git geli çok olur Tabi sonunu bekleyen için benim görüşüm mükemmel bir şirkettir
Ulusoy için de aynı görüşteyim Bekleyen için güzel Yoksa fiyat şu haliyle pahalı Sipariş olması çok önemli ancak bunun kara yansıması daha önemli Önümüzdeki dönem birazda patronların dürüstlüğü ve iyi niyetinin sorgulanacagi bir dönem olacaktır bana göre Gedik i araya katıp fiyatı yükseltmek maharet değil Onu isteyen her şirket yapar Önemli olan bir logo ve gibi sağlam bir şekilde mı yükselecek veya patronun operasyon kağıdı mı olacak
Ben bu şirketi kendi gözümde çok güzel yerlere yakıştırdığim için inşallah kaliteli bir şekilde sağlam adımlarla ilerler
Saygılarımla
Siz odasi 150 mw donemiden bahsediyosunuz ben 500 mw...fark bu...su hareketi yapmis surdan dusmus burdan cikmisa bakmam gelecekteki kar bekelntisine göre yatırım yaparim...her sirkete de bu gozle bakarim...faaliyet kari ole elde errigi fk ya ve gelecekteki fk ya bakarim...ulusoydaki tek sorun fk kaca düşecek...