Printable View
Alıntı: Originally Posted by yorgun nihilist tcd için hala fiyat yok ist %19,63 Tcd ayni kalmis
Alıntı: Originally Posted by Webster Tcd ayni kalmis Nerden gördünüz acaba?
Alıntı: Originally Posted by supremegod Nerden gördünüz acaba? Dunku fiyattan alim girdim simdi
Alıntı: Originally Posted by Webster Tcd ayni kalmis bence hala fiyat güncellenmedi spk'de 5 eylül verisi yok ama yfv aynı kalmasına rağmen 5 eylül fiyatı çıkıyor.
Alıntı: Originally Posted by Webster Tcd ayni kalmis Ula sulo Sulo napiyor bunlar Bist uctu Uyduruk fonlar saha kalkti Tcd ayni kalmis Cikarim haaaa
Alıntı: Originally Posted by yorgun nihilist bence hala fiyat güncellenmedi spk'de 5 eylül verisi yok ama yfv aynı kalmasına rağmen 5 eylül fiyatı çıkıyor. Ustad kac yildir tcd alirim Guncel fiyat bu saate hic kalmamisti Ayni kalmis
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustad kac yildir tcd alirim Guncel fiyat bu saate hic kalmamisti Ayni kalmis Hayır hocam daha güncellenmedi, güncellenmemiş olduğu TEFAS ta da görülüyor
tefasta -100 gösteriyor tcd ben de alım yapacağım aslında ama fiyatı göreyim diyorum.