Sanırım bugünde 1 tane gazeteci “ il bazında vaka ve vefat sayısını” sormayacak .. Bu nasıl sorulmaz anlamıyorum ..
Printable View
Sanırım bugünde 1 tane gazeteci “ il bazında vaka ve vefat sayısını” sormayacak .. Bu nasıl sorulmaz anlamıyorum ..
Sağlık Bakanı bazi illerde riskin yüksek olduğunu bu yüzden il bazında ek önlemlerin alınabileceğini söyledi .. il bazlı yeni kısıtlamalar geliyor gibi ..
bayramı bilemem ama insanlara umut veriyorlar. Cezaevindeki insana af umudu gibi. Hastaya şifa umudu gibi. Bu iş daha 2 ay sürecek deseler hepimiz '' neee neler oluyor '' deriz.
Bir kaç üniversite öğrencilerine sınavlar için Ağustos başını işaret ediyor. Cerrahpaşa, Çapa, Acıbadem gibi. Belki bunlar İstanbul özeli içindir. Yükseköğretim yurtları yabancı ülkelerden getirilenlerin karantinası için kullanılıyor. Sağlık personeline tahsis edilenler var. Kendimizi en erken 15 temmuza adapte etmeliyiz.
Sn.hkm. in dediği gibi tüm ülkeye 21 gün ev hapsi verselerdi belki toptan çözerdik.
Toplantıdan önce basın mensuplarından soracakları sorular istenmiş.
Merdan Yanardağ
bademler 15 gün önceki sokağa çıkma rezilliğini unutturmak için her türlü veriyle oynarlar
isterlerse bugün hiç bir vakamız yok desinler, 18 yıldır bunu öğrendim en yakınını anında satarlar..
Bir de bu cenaze defin işleri adamına göre mi yapılıyor ? gazetelerde okuyoruz , aileden kimse alınmadan defin yapılanlar olduğu gibi, haydar baş olayında binlerce katılım da oldu. Bu virüs çok akıllı galiba.
haziran ayına bolca çift hane hedefli opsiyon yazılmış..