Her gün sabit 30m talebin olayı nedir arkadaşlar? Altın suyu mu kullanılıyor ayakkabı tabanı yaparken? :) Şaka bir yana gerçekten soruyorum...
Printable View
Her gün sabit 30m talebin olayı nedir arkadaşlar? Altın suyu mu kullanılıyor ayakkabı tabanı yaparken? :) Şaka bir yana gerçekten soruyorum...
Patron sattı bugün sanirim..kalan 2 mil.u...hacim oluşmuş ..akşam satan gören paylasabilir mi
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patron sattı.
SAtıcı Metro
Bankalar sıraya bile giremiyor, kaç gündür banka dışı aracı kurumlar toplu alım yapıyor gibi. Kynin alması pek mümkün değil, ne zaman alan kurumlar realize eder karını ancak o zaman bize sıra gelecek sanırım.
Hisse gelen varmı
2milyon lotu bugun patrondan alan kurum da mutlaka kar etmek isteyecek. Yani bu tavan serisi sanirim hafta sonuna kadar gider mi?
Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kimse kusura bakmasın 3 000 000 olmuş bugün. Satışlara bak hepimiz istedik araya girip 1 2 tavan almak ama her beklediğin gün risk daha da artıyor. haftaya kucağa bırakacaklar ona göre. En baştan beri söylüyorum burda şirket sahibi gibi sahiplenenler var. Eyvallah halka arz iyidir insanımız sever talep olur herkes araya girip 1 2 tavan almak istiyor ama kardeşim 50 000 le tavanlar gelsin yukarıdan ky nin kucağına bıraksınlar geç bu işleri