Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans Pazartesi uçuş yasağı var O gün olmazda Salı günü yüksekten aşağı kendini atarak yapılacak uçuş olmasın.:) Ustadim Parite beni cok korkutuyor
Alıntı: Originally Posted by Pestilence Üstad kur artışı zararın önüne geçiyor yoksa hapı yutardım Eurobond hic almadim Tarzim degil
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustadim Parite beni cok korkutuyor Euronun dolara karşı değerlenmesinimi diyorsunuz.
Alıntı: Originally Posted by Webster Eurobond hic almadim Tarzim degil Üstad bende döviz için yatırım yaptım. Yurtdışı kazandırdı fakat Türkiye kaybettirdi
Alıntı: Originally Posted by myfinans Euronun dolara karşı değerlenmesinimi diyorsunuz. Evet ustadim
Bugun akli olan hisseden iyi goturdu Endeks eksi ama cogu hisse tavan gitti
Alıntı: Originally Posted by myfinans Pazartesi uçuş yasağı var O gün olmazda Salı günü yüksekten aşağı kendini atarak yapılacak uçuş olmasın.:) Reis bilet kesiyor kalkis icin habere gelin Hadi hayirli olsun https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/...u-5962192/amp/
TDG 0.01 getirmiş. IPV 0.05 getirmiş. Dolardan daha az getiriyor ikiside. Eurobond lar normale dönerse bunlarda herhalde normale döner zamanla. Alıntı: Originally Posted by Pestilence Üstad ıpv 0,05 kâr getirmiş Türkiye eurobondları çok zarar gördü. Kurdan dolayı mı?