Anlatmaya gerek yok. Spek neyin peşinde?
Printable View
Anlatmaya gerek yok. Spek neyin peşinde?
Spek yerine manipülatör sıfatını kullanarak şunu bir kez daha belirtmek de fayda var, belki kalın kafası alır da bize değil kendine eziyet etmekten kurtulur.
Artık asansör formasyonundan kazandığı (ki bence sinirli hareketleri eskisi gibi kazanamadığının bir göstergesi) yetmiyor, bir yandan da bugüne değin şirket yönetiminin pasif politikalarıyla açılan alan üzerinde at oynatırken, kurdaki hareketin kalıcılaşması, dünya ölçeğinde artan likiditenin gayrimenkul fiyatları üzerinde yarattığı yukarı basınç bu rahatlığı elinden aldı. Üstüne küçük yatırımcının bilinçli hamleleri ekmeğini iyice küçülttü ve yeni hamlelerle daha da küçültecek. Bu şartlar altında yeni bir denklem oluştu: Biriken potansiyeli artık ne asansör formasyonu ne de ALGYO'nun memur zihniyetli yönetiminin pasif (ya da olmayan mı deseydim) politikaları bastırabilir.
sn. ferden'in sorusunu yinelersek:
Manipülatör neyin peşinde?
Hiç şüphesiz olmayacak bir işin peşinde, olmayacağını sezdiği halde ne yapsın çaresizce çırpınıyor.
Bırakalım debelensin!
Yeni denklem manipülatörü keskin sirke yaptı ve herkes çok iyi bilir ki "Keskin sirke küpüne zarar"dır, bize değil! :)
KARTN 11. tavan yanılmıyorsam bugün...bizim kepazeler bedelsizde ilk gün bile direkt tavan açmayıp 2. günde tavanı bozmuştu...yanlışmı hatırlıyorum...insan yatırımcısına bukadarmı düşman olur be kardeşim....Allahınızdan bulun inşallah
Bundan sonra sağlam bütçeli döviz pozisyonu güçlü çok ucuz kalmış hisselere dönüş başlayacaktır. Evet Algyo zamanı gelmiştir. Mecbur gelecekler. İlk hedef 19.00 üstü sonra seyredin gümbürtüyü.
Acikcasi cok rahat bir sekilde ekrani takip ediyorum aksam yatagima giriyorum , bist in en guvenli hissesi , buralarda tuttukca Daha cok ky nin kagida gelecegini biliyorlar mecbur ileri surecekler artik
Gyo lar hareketlendi nedenini bilen var mi
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Destek 16.50. pivot.16.80 direnç 17.05 ve 17.35
Dün 16.60 satanlar bugün 17 den alıyor dün alanlar bugün satiyor. biri iniyor biri biniyor