20 marta kadar yukarı yönlü hareket kaçınılmaz. 100 dolar hedefi biraz zaman alacak ancak 500 ün altı Alcar için hakerattir.
YTD.
Printable View
20 marta kadar yukarı yönlü hareket kaçınılmaz. 100 dolar hedefi biraz zaman alacak ancak 500 ün altı Alcar için hakerattir.
YTD.
1. Parti teslimat yapıldı, buyrun aşağıda bekleniyor sunuz müthiş efendi
Al demem, sat demem tavsiye etmem
Şirketten şöyle bir haber gelirmiki (sanmıyorum, sadece hayal), 19 marttaki genel kurulda gündem konularına ilave kayıtlı sermaye tavanı arttırımı maddesi!
Bu arada uzun yatan h.ysiyetlisi!! speğin paralı algıcı uşağı sorum sana;
Alcar 438 TL
Bryat 540.10 TL
Jants 543.50 TL
Acaba neden?
Cevabın var mı? Yoksa kuyruğunu bi tarafına kıstırıp susacakmısın?
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
tamamen hissi duygular ile yazıyorum. açıkcası benim böyle bir beklentim var kardeşim. çünkü ortalıkta bedelsiz vermeyecek , şirketi aradık öyle dediler gibi söylentiler var. şirketi arayınca bedelsiz verecez evet der mi şirket çalışanı. algı ile bişeyler yapılmaya çalışılıyor ve biliyoruz ki ümitlerin bittiği olumsuz algının çoğaldığı yerde genelde tersine hareketler oluyor. ytd
Bn bugunku hareketten hicbir şey anlamadım.. Dün niye costular?Bugun niye durdular....Artik bedelsizler de gitmiyor 1 gun kosan bryat bile bugun soluksuz kalmış...Yesil de şaşırttı beni..Bedelsiz hareketi de mi sona eriyor acaba?Bizim alcar da is isten geçtikten sonra bedelsiz verirse hic şaşırmam..