Bunun PD dd 1 ila 1.5 arasına gelince benzer performansı almis olacağız.bence pekala mumkun
Printable View
Bunun PD dd 1 ila 1.5 arasına gelince benzer performansı almis olacağız.bence pekala mumkun
Gyo lar da da iskonto var.holdinglerde de.aslinda çok benzer bir hikaye bunda da yaşanabilir dipdip.ha tek cekincemi yazdım fed faiz artırdı mi martta nisanda yurttaşı borsalara bakarim ilk çöküş te gsd msd dinlemem tek lot bırakmadan borsadan çıkarım.degisik bir yıla giriyoruz dipdip.
Ha karının adını hatırladım Leyla Alaton du.borsada kendi oynuyor birakmaz kağıdı diye yazdılar yazdılar bire bes kazanctan oldum.hos ben bire iki veya en çok bire uc alır çıkardım kagitdan
Holdingin bankacılık tarafı katkısı az mı acaba.Reel kar artışı devam etsin.canı isterse yükselecek.Navlun iyi,elektrik fiyatları 3 aydır iyi(üretim satışı)Finanstanda uygun katkı gelirse fk 1,5 olur.O zaman yükselmezse bile alım fırsatı olur.Ben şahsen kar edip sattığım diğer hisseleri bu tarafa aktarırım
Bankacılıkta özkaynak karlılığı, sektör özkaynak karlılığı ortalamasından çok yüksek. (Sayfa 24-25 gibi.) Yatırım bankası olmasının avantajı olabilir .
https://www.gsdholding.com.tr/assets...1%20-%20TR.pdf
Yeni yılın sizlere ve ailenize sağlık, mutluluk, huzur ve bol kazanç getirmesini dilerim. Forumdaki arkadaşlar lütfen kırıcı olmayalım. Herkesin Gsdho ile ilgili olarak bir hedefi var. Şirket için buralar bence bedava ama bunu fiyatlıyor mu derseniz maalesef derim. İnşallah 2022 yılında holding gerçek değerini bulacaktır diye düşünüyom.