Yaptığı konuşmalar spontane olsa evet iletişim hatası denilir de, e öyle de değil. Bilerek isteyerek yapıldı seçime kadarda doları yüzdürmeyi düşünüyorlar.
Printable View
Yapay zekamız MJB %-19 ile atlatmış görünüyor ilk şoku.
dolar 9.00 dan 18.00 e kadar %100 giderken yabancı fonlar %65 en fazla %75 prim yaptı.Ama bir günde -%25 kırptılar.Bu fonlar brent,amazon,tesla,google,nvidia gibi şirketlere bağlı değilde direk DolarTL ye bağlı görünüyor.Teslanın bir günde +%20 yaptığı günde iş portföy elektrikli araçlar eksi yazdı.Ertesi gün +1.5 yazabildi.Bu fonlarda içinde dow jones büyük hisseleri,büyük fonları var zannediyoruz ama direk DolarTL paritesine bağlı.
aynen katılıyorum. parası faizde olanlar için bugün resmen bayram. ve sözde faiz için savaştığını söyleyen bir cb sayesinde oluyor tüm bunlar. param uyumasın çalışsın diye yatırım yapan, haram diye faizden uzak duran herkesi cezalandırdı. faizle kafayı yiye yiye dünyanın 1 numaralı faizcisi oldu çıktı adam. son aşamada bi sarayın önüne stand kurmadığı kaldı milleti faize çağırmak için. haram be reyiz bunun öbür dünyası da var. ben dine inanmam, hadi benim inancıma saygın yokda kendi inancınada mı saygın yok?