2025 e kadar gün yüzü görmek yok o vakit :( bize yine hüsran, yine bize kara geceler:(
Printable View
2025 e kadar gün yüzü görmek yok o vakit :( bize yine hüsran, yine bize kara geceler:(
Halka açık olan lotlarının hepsini satmış 6.7 milyondu bedelsiz öncesi 13 4 milyon vermiş
Bir dost
eğleniyor muyuz gençler. süper bilançodan sonra eksi 5 ve pay satışı kapı geldi. yeni gelenler de saygıdeğer patronumuzu tanımaya başlamışlardır artık burda ömür çürüten eskilere laf atmayı bırakırlar herhalde. şirkete lafım yok.yanlış anlaşılmasın.
yatırım tavsiyesi değildir.
Kimseyi ysnıtmak istemem, bunu sadece benim tahminim olarak alın..!!!
Bence iki yıla kadar 25-30 TL ye gelir hoteller bitince de 40-45 TL yi bulur..!!!
2019 bedelsiz sonrası fiyatı 1,55 TL iken bölünmeden önce 11 TL yi geçti üç yılda..!!!
Bunu sadece büyükyalı ve Göktürk 1 ile yaptı, şimdi üç hotel ve en az üç konut pırojesi ile yola çıkacak, üstelik fiyatı en dip noktalarda şu an..!!!
Dediğim gibi..!!!
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
Düşüncelerim sadece beni bağlar..!!!
Sakın ha kimse hisseyi pazarlıyorum sanmasın, bu hisse adamı kanser etmesede verem eder..;-))
Bakmayın benim gibi bir kaç kişi bu kârı alabildi bu hissede, çoğu yolda kaybolup gitti..!!!
Miras yada emeklilik ikramiyesi olarak bakarsanız mutlu sonu görebilirsiniz, yoksa işiniz çok zor..!!
Bana bakıp ta sakın hisseye girmeyin, saçımdaki akları görseniz hiç bulaşmazsınız emin olun..;-))
Bir de gün boyu 15-20 kişi takip ediyordu, şimdi 35 olmuş, satış merak uyandırmış galiba..;-))
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!