Göçmen ortak BOFA iyi abandı hisseye. Yatay trendine baktım da son bir taban hakkı daha veriyorum. Altı maalesef başa saracak boyutta. Artık Bofa hareketini umarım çeker.
Printable View
Bu eski haber degil. Zenci ile baslayan surecin devami. FT haberi Amerika'dandi, bu en sonuncular AB'den.
Hazinenin soyledigi onemliydi yaptirimlar konusunda. Ona ragmen hukumet eliyle operasyon yapildi iste vatandasin dovizleri cozulsun diye. O paralar da borsaya hapsedildi. Hakliymissin.
Siyasetin icinden gectin bana bankanin bu duruma gelmesine sebep olan seyhini elestiriyorum diye savci cagiriyorsun. Hey allahim.
bu günkü hareket ilginçti herkes bir düzeltme beklerken endekste %5 lik sert bir düşüş olması çok can yakıcı oldu yarın kısa vadelide olsa olumlu ters bir hareket olsada önümüzdeki günler 7-8 arasında(hulk 8-vak vak7 gibi) dengelenmesini bekliyorum vakıf hala yukarda kaldı sadece tahmin geleceği bilemem:kmk:
neyse şurda 9 ay kalmış genel seçimlere her ne kadar ekonomiyi etkilese de yapacak bi şey yok bekleyip göreceğiz bu sefer kimlerin gidici olduğunu bizzat göreceğiz Allah sağlık verirde yaşarsak:kahkah: seçimden sonra bi yere kaybolmak yok ama:kmk::oleyo:
İş Bankası’ndan sonra Denizbank da Rusya’nın yerel ödeme sistemi Mir kart işlemlerini durdurdu.
Büzüğü yeten önden buyursun.