Turkiye'de yasayip da sirkete mektup yazarak bir seylerin duzelebilecegine inanmak da ne bileyim. :)
Sevgili Hektas,
Mektubuma son verirken herkese selam eder, buyuklerin ellerinden kucuklerin gozlerinden operim.
Kestane kebap
Acele cevap. Stop.
Printable View
Turkiye'de yasayip da sirkete mektup yazarak bir seylerin duzelebilecegine inanmak da ne bileyim. :)
Sevgili Hektas,
Mektubuma son verirken herkese selam eder, buyuklerin ellerinden kucuklerin gozlerinden operim.
Kestane kebap
Acele cevap. Stop.
Osman Ağa sen fakir olduğun için bilmezsin
Zenginler içindir mektup yazıp sonuç almak
Fakirler sadece kartpostal gönderir mektup ile
Aynı benim gibi [emoji2960][emoji2960][emoji2960]CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Est abi hakaret ediyorlar.
Zenginlik falan anlatmadım kimseye de caka stmadım genel ekonomik durumu anlatırken ayrıntıya girmişimdir fikir almısımdır vs.
İlla hektas ı elimde tutmam mı şazım bu şirketi alacaktım gene ülkesine sevdalı bir adamım ben topluma insana insanlıga deger katmak vazifemiz bu ülke kolay kurulmadı.
Her seyi alay ediyorlar.
Maaslarımla birikim yaptım hiç ellemedim cok da kazandım.Ama artım vardı şirket ortaklıklarım var bu maasları biriktire biriktire alın teri ile birikim yaptım.
İlerde güzel düşüncelerim var aile servetlerinden gelenleri vakıf fln aktarıp millete eser bırakmak zor ama bu hisseleri daha da cogaltırsam ilerde vakıf kurcam…Hayalim bu.
100 yıl 200 yıl devam etcek o vakıf bilim vakfı…böyle hayallerden ekonomik gidişattan fln konusurken yazdık çizdik onu söyleyip duruyorlar.
İnş hektas gene iyi yerlere gelsin kasası dolsun tassın memleket kazansın.
Ama iyi tönetilmiyor ondan korkuyoruz.
Mektupla iş düzelmez diyorlar düzelmez de üzerimize düşeni yapmıs oluruz bende hissesi olmamasına ragmen yazdım ben ayrıntılı mektup…
Bıktım abi toksik insanlardan fesatlardan…
Yoksa kimseye saygısızlık edecek biri değilim…
Ama iki kişiye karsı kuruldum.Onları sevmiyorum…
Moral bozduysam özür dilerim…
Syg
https://www.linkedin.com/posts/tarim...ium=member_ios
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İlgili kişi ve kişilere.
İstediğin istediğiniz miktarda kına siparişimiz başlamıştır.
Bol miktarda kına stoğumuz mevcuttur.
HEKTS’da zarar eden bizler, derdi birilerini germiş.
Zarar eden ben 80 köyün sahabı Abdo ağanın torunu Bay_Ballı’ın derdi sizleri mi gerdi. ;)
Not: Yüzmilyon baloncuk HEKTS’ım yoktur
BİR lot hektaşım mevcut senena? kimena??
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ALARKO ..Genseed Tohum Islah ve Üretim Anonim Şirketi'nin toplam sermayenin %80'ine denk gelen 80.000,00 TL nominal
değerli 80.000 adet hissesinin belirlenen kapanış şartlarının yerine getirilmesi koşuluyla 3.720.241,05 USD karşılığı Türk
Lirası bedelle satın alınmasını öngören bir hisse devir sözleşmesi imzalanmıştır.
adamlar hektaşa sıkı rakıp
Kayseri Şeker Biyogaz Üretim tesisi ve
büyük ölçekli Argonomineral Gübre Fabrikası kurma planını paylaştı.....HEKTAŞtan ses gelmeyince çevreden haber takip ediyoruz..