Hastane işi var diye geceye pozsuz girmek istemiştim. Kısalardan 100-150 puan daha alırmışım, erken kapadım.
Şimdi ekran başına geçtim. 12.420 üstüne attığını görürsem long açacağım.
Şimdilik izleyelim.
Printable View
Hastane işi var diye geceye pozsuz girmek istemiştim. Kısalardan 100-150 puan daha alırmışım, erken kapadım.
Şimdi ekran başına geçtim. 12.420 üstüne attığını görürsem long açacağım.
Şimdilik izleyelim.
tuik konusunda Alaattin Aktaş'ın son 3 günde yazdığı yazıları okudum.
Adam 2022 senesinden, en son açıklanan fiyatlara göre, tüik'in ilan ettiği enflasyon oranlarını uygulayarak, elde ettiği değerleri paylaşmış. Tüik başkanı da dün yaptığı bigilendirmede, yazıya yönelik bir itiraz dile getiremedi. Bu yalan enflasyon oranı sebebi ile ücret karşılığı çalışan tüm toplumun nasıl mağdur edildiği ortaya çıktı.
Yunanistan'da da istatistiklerde oynama yapıldı, ülke battı. Ama onların abisi AB olduğu için kurtardı. Bizim kurtarıcımız da olmaz.
Bu yalan dolan hesabı yapanlar da elbet günü geldiğinde yargı önünde hesabını verecektir. Ama olan asgari ücret ile çalışana, emekliye vs oluyor. İnsanlar hakkettiklerinin çok altında bir gelir ile yaşam mücadelesi vermeye çalışıyor. Sorduklarında imanlı adamlar bunlar oley!!!
Daha önceki diyanet iş. baş. özel hayatı-konforuyla-ailesiyle gündem olmamıştı.
Bu başkanın, çok şeylere ,dolaylı olarak zarar veren ve sürekli gündem olan özel hayatı var.
Kızının lüks araba için yazdığı hafif şiir( Bence yazacaksa,FİLİSTİN İÇİN YAZMALIYDI),Eşi ve kendisinin gündem olan yaşamı...Bu adam neden hala burada tutuluyor ki..
Nice mütevazi BAŞKAN adayları varken.Bu makamlarda yer alanların, SÖYLEM -YAŞAMLARI paralel olmalıdır.
az önce bir tane manavdan
5 tane şeftali
5 tane nektarin
10-12 tane küçük nektarin
5 domates
5 salatalık
5 tane elma aldım
385 som yani 148 tl
bunu Türkiyede bir manavdan alsam
250 den aşağı tutmaz
ve bu saydıklarımın çoğu burada zor yetişen meyveler ona rağmen bu fiyat
tofası 305 liraya kadar çakmışlar...
bu daha geçen hafta 350 lira değilmiydi?
Avrupa borsaları, Fransa'da genel seçimlerin ardından artan siyasi belirsizliğe rağmen güne yükselişle başladı.